Dodaj do ulubionych

Szkoly a gazeta

IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 15:12
w dzisiejszym kujonie mozna zobaczyc jak to gazeta wspolpracuje w gimnazium
nr 1 z mlodzieza . To nie jest reklama gazety w szkole ?
Obserwuj wątek
    • Gość: david Re: Szkoly a gazeta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 18:00
      OOPS, wyglada mi to na ksztaltowanie przyszlych obiorcow GW.
      Moze ta wojna ze szkolami to wojna o klienta ?
      Kilka dni temu gdy inne firmy organizowaly cos w szkolach to szkoly byly fe -
      to byl naganny przyklad dzialania szkol .
      Dzisiaj mamy Wyborcza i Dutkiewicza w szkolach i to wedlug GW jest ok .
      Prawo Kaduka ?
      • Gość: Lidia Re: Szkoly a gazety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 19:33
        A jutro do przedszkola mojego dziecka przyjdzie telewizja. I co z tego? Przeciez nie bedzie mowic, ze jest najlepsza
        na swiecie - mam przynajmniej taka nadzieje.
        Newsweek tez zaczyna jakas duza kampanie w szkolach. Podobne akcje robi sie od kilkudziesieciu lat w Europie
        Zachodniej i Stanach Zjednoczonych. Roznica miedzy mediami a producentami jogurtu czy kabanosow jest taka, ze
        misja mediow jest rowniez edukowanie, a misja producentow jogurtu jest sprzedawanie jogurtu.
        • Gość: david Re: Szkoly a gazety IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:35
          Powiem raczej , ze media nie maja zadnej misji oprocz sprzedazy swoich tytulow .
          Podam przyklad afery Rywina oraz przyklady z Iraku - falszowanie relacji
          fotograficznej itp.
          Z powodu sprzedazy i docierania do nowych czytelnikow tworza rozne programy dla
          szkol i innych grup spolecznych , dolaczaja np. cd z muzyka badz z filmem ,
          prowadza akcje objazdowe . np. lato z radiem , konkursy i wiele innych akcji
          promujacych ich tytuly , to sa cele . Ja te cele rozumiem , ale nie moge
          zaakceptowac obludy . My mozemy to robic , ale wy nie mozecie .
          Nie wierze w misje jakiejkolwiek gazety czy telewizji , naprawde jestem juz
          dorosly .
          Wydawnictwa misyjne sie nie sprzedaja .
    • k_rosenberg Re: Szkoly a gazeta 10.04.03, 10:02
      Nie, to raczej reklama gimnazjum w Gazecie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka