dwdk 15.01.07, 22:52 Szkoda. Niezwykła reporterka. ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brak słów Re: Żegnamy Wandę IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.01.07, 23:54 Nie wiem, jak to wytłumaczyć. Miałam dziś ogromną potrzebę zadzwonić do Niej. To było kilka minut po piętnastej. Coś jednak nie pozwoliło wybrać już odszukanego numeru. Wieczorem dotarła do nas brutalna informacja. Wandeczka będzie zawsze niedoścignionym autorytetem i wzorem. Dla kumpli z Legnicy, którzy Ją kochają. Młodzi adepci sztuki - czytajcie Wandę i uczcie się. Przecież warto wysoko mierzyć. Nie wszystkim się uda, ale ktoś przecież musi - w tym nonszalanckim świecie - wzorować się na Wandzie. Kochana Nerwusko, serce nam pęka. Niech to diabli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegnaj Re: Żegnamy Wandę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 00:33 wanda, wybacz, ze nie zdążyłam. poświęcałaś się temu za mocno, to Cię wykończyło, jestem pewna. do zobaczenia w lepszym świecie. może tam przestaniesz się w końcu martwić....buzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Żegnamy Wandę IP: 62.233.177.* 16.01.07, 07:55 Bez Wandy to już nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Żegnamy Wandę IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.01.07, 19:18 Była moją koleżanką ze studiów polonistycznych. Nawet razem mieszkałyśmy w pokoju. Potem nasze drogi rozeszły się. Ona poświęciła się pracy dziennikarskiej, ja nauczycielskiej. I teraz, kiedy ja jużcieszę się emeryturą, ona odeszła. Za szybko! To niesprawiedliwe! Bożena z Legnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Żegnamy Wandę IP: 89.100.237.* 16.01.07, 16:09 W mojej pamieci zawsze bylas ciotka, ktora nigdy nie ma czasu. Ludzie z pasja zasluguja na szacunek, Tobie ludzie sa wdzieczni. Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Żegnamy Wandę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:05 Wanda Dybalska. miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,3851791.html Dziennikarka ”GW” we Wrocławiu. Reportażysta, dziennikarka, autorska książek. Wspaniała i życzliwa osoba. Wzór, który ciężko będzie doścignąć...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Żegnamy Wandę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:00 Mamusiu będzie mi Ciebie brakować,nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi ciebie brak i jak za Toba tęsknie!!! wiem,że patrzysz się teraz na mnie i czuwasz...ale tak sobie myśle...nie wiem czy dam sobie bez Ciebie rade...tak cie kocham Mamusiu! byłaś moim aniołkiem,moja podporą...nauczyłaś mnie jak żyć,dziękuje Ci za wszystko!!! tęsknie za tobą mamo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie wiem Re: Żegnamy Wandę IP: 86.149.185.* 19.01.07, 00:21 myślisz, że to czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Żegnamy Wandę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:02 A nie? pewnie że tak.... Odpowiedz Link Zgłoś