Dodaj do ulubionych

o jena, jena

12.07.04, 20:21
CZłowiek tu wchodzi bo chce jakis przepisik wyczesac mily, a tu jakies
bełkoty o noszeniu zamordowanych zwierzat na plecach (płaszcz) gadka o
płodach itp. Czy to jest jakies forum sekciarsie czy dotyczy ono kuchni??
ludzie bez przesady
Obserwuj wątek
    • narysuj.mi.baranka Re: o jena, jena 12.07.04, 20:45
      Na to jak prowadzone sa dyskusje i na jakie tematy ma wplyw wiele czynnikow.
      Nie dla kazdego wegetarianizm jest wylacznie kwestia "przepisikow". Wchodzisz
      tu po raz pierwszy i zamiast poruszyc interesujaca Cie kwestie zaczynasz od
      ustawiania.
      Nota bene jest tu wiele watkow stricte kulinarnych.
      • jajecznica.na.gazie Re: o jena, jena 12.07.04, 22:14
        Kwestia, która mnie interesowała był makaron z brokułami:)) Ale
        niestety 'zaatakowały" mnie watki o nieco innej tresci niz "kuchenna".Nie
        ustawiam nikogo tylko wyrazam swoj poglad, przeciez mi wolno:)Dawno mnie tu nie
        było, a szkoda bo widze ze niejaki brumbak niezle daje czadu. najbardziej
        podobaja mi sie jego opinie na temat "tego gnojka misia" i "toptrendi
        mięsojadów".

O jena, jena...
        • caprice83 Re: o jena, jena 12.07.04, 22:50
          No jak dla mnie tez powinno sie tu znalezc wiecej watkow kulinarnych, ale nie
          tylko, takze o ochronie zwierzat i srodowiska.
          Niestety jak widzisz zostalismy na własnym forum zaatakowani przez miesozercow,
          ktorych powinno tu nie byc, a jesli juz chcieliby z nami prowadzic jakies
          dyskusje to powinno sie to odbywac na forum ogolnym - kuchnia.
          • tebe.i.maas Re: o jena, jena 13.07.04, 02:51
            > No jak dla mnie tez powinno sie tu znalezc wiecej watkow kulinarnych, ale nie
            > tylko, takze o ochronie zwierzat i srodowiska.

ROTFL

to je zaloz, zamiast m,arudzic; to forum publiczne, kazdemu wolno zakladac watki

> Niestety jak widzisz zostalismy na własnym forum zaatakowani przez
            miesozercow,
            >

wlasnym??? ROTFL ROTFL ROTFL

forum jest publiczne, nazywa sie "wegetarianizm" a nie "tylko dla wegetarian"
            widzisz roznice, misiu?

zaatakowani? ROTFL ROTFL ROTFL

> ktorych powinno tu nie byc, a jesli juz chcieliby z nami prowadzic jakies
            > dyskusje to powinno sie to odbywac na forum ogolnym - kuchnia.
            >

forum wegetarianizm jest jak najbardziej odpowiednim miejscem do dyskutowania z
            wegeterianami na temat wegeterianizmu, nawiedzona istoto
            • Gość: misiu Re: o jena, jena IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.07.04, 08:57
              tebe.i.maas napisała:

> forum jest publiczne, nazywa sie "wegetarianizm" a nie "tylko dla wegetarian"
              > widzisz roznice, misiu?

Misiu widzi różnicę, to caprice83 nie widzi, taki ma widać kaprys. :-)
              • Gość: Rycho Re: o jena, jena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 09:41
                > forum jest publiczne, nazywa sie "wegetarianizm" a nie "tylko dla wegetari
                > an" widzisz roznice, misiu?<

>to caprice83 nie widzi, taki ma widać kaprys. :-)<
                To nie kaprys,to wyższy poziom świadomości który osiąga się podczas przeżuwania
                spożytej wcześniej trawy.
            • caprice83 Re: o jena, jena 13.07.04, 10:08
              a wg ciebie byłoby normalne gdyby na forum wino weszli zwolennicy piwa i
              zaczeli bluzgac i kłócic sie z tymi drugimi?
              wg mnie nie, to powinno sie odbywac na forum ogolnym kuchnia, a nie na forum
              dotyczacym szczegolnego tematu, np. wina czy wegetarianizmu.
              na forach szczegółowych powinni sie znajdowac raczej tylko ludzie ktorzy sa
              zwolennikami tej tematyki.
              inaczej ze wszystkich tych forow wyjdzie jedno wielkie forum ogolne a to jest
              juz blisko czatu.
              • Gość: misiu Re: o jena, jena IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.07.04, 10:39
                caprice83 napisała:

> a wg ciebie byłoby normalne gdyby na forum wino weszli zwolennicy piwa i
                > zaczeli bluzgac i kłócic sie z tymi drugimi?

Jeśli na forum "wino" jego uczestnicy zaczęliby, przy użyciu bzdurnej
                argumentacji, udowadniać swoją wyższość nad konsumentami piwa lub szkodliwość
                czy nieetyczność picia piwa, opozycja piwoszy byłaby jak najbardziej na miejscu.

• broken_rainbow Re: o jena, jena 13.07.04, 11:39
                  wątków kulinarnych to tutaj jest jak na lekarstwo.

no chyba,że do takowych można zaliczyć wywody caprice83 o smaku spermy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka