redakcja_wrw 09.04.03, 10:27 A może by tak zorganizować II Otwarte Mistrzostwa Polski w Nieustającym Oglądaniu ”Stawki Większej niż Życie”? Co wy na to? Czy ktoś pamięta I Mistrzostwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vindue Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą 09.04.03, 10:44 redakcja_wrw napisała: > A może by tak zorganizować II Otwarte Mistrzostwa Polski w Nieustającym > Oglądaniu ”Stawki Większej niż Życie”? Po prostu genialny pomysl. Moze jeszcze w ramach kampanii "Idziemy do Europy"? Nie ma powazniejszych problemow w miescie do zalatwienia, ktorymi moglaby sie zajac GW? Zmysl marketingowy podpowiada imprezy jajcarsko-luzackie? Moze jeszcze tworczo to rozwinac? Dowcipny konkurs na scenariusz "Wnuk Klossa z GROMEM w Zatoce Perskiej" "Nie ze mna te numery, Chemical Ali". Boki bedzie mozna zrywac. > Co wy na to? Czy ktoś pamięta I Mistrzostwa? > Odpowiedz Link Zgłoś
tos123 Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą 09.04.03, 14:42 Gratuluję! Takie pomysły to chyba wpływ ostatnich skoków ciśnienia i anomalii pogodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyeofthebeholder Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 14:47 think tank gazety dziala na najwyzszych obrotach! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik GW chce odwrócić uwagę od swych wpadek 09.04.03, 15:23 Pokroju zeznań Michnika i różnych przemilczeń dotyczących komisji śledczej na swych łamach. Nie z nami te numery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:15 Ale pomysl ! Moze tak maraton clowania obrazu sp. Gierka ? Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.mad.wroc.pl 09.04.03, 16:39 A ja uwazm ze to cudowny pomysł!!!!!!!!!!!1 Kto nie byl na I mistrzostwach ten nie zrozumie. Na tych na pewno tez sie pojawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 17:40 Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia . Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie Wam w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum . Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 09.04.03, 19:06 Gość portalu: david napisał(a): > Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie > faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia . > Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie Wam > > w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej > skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum . > Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa ! drogi dawidzie nie widzę zboczenia w zbieraniu jakichkolwiek akcesoriów w tym faszystowskich (co innego fascynacja) nie dalej jak wczoraj pokazywano akcesoria po hitlerze w prestiżowej telewizji discovery.Co więcej sam jestem w posiadaniu wielu rzeczy pochodzących z Breslau z okresu 1933-1945 w więc okresu III rzeszy i nie uważam się za zboczęnca w tej materii.Pomysł GW jest jak każdy inny mnie sie np podoba i jeśli czas pozwoli to wezmę w nim udział tymbardziej że statystowałem w tym filmie .Oczywiście można zarzucąc i porównywać propozycję do sladami bieruta czy innych mnie jednak sie podoba i nie widze powiazania ani z aferą rywina /to juz patologia/ ani z michnikiem czy czymkolwiek innym - ot propozycja konkursu -zabawy- jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 09.04.03, 20:13 serial byl wspanialy i festiwal jest niezwykle potrzebny. Mlodsze pokolenie musi sie wreszcie przekonac, kto naprawde zwyciezyl w tamtej wojnie i ze przyczyna upadku III rzeszy byli ludzie pokroju Karewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:25 bravo , tak lubie . Dodajmy , ze mlodziez dzisiaj nie wie iz braterska armia czerwona za darmo z posiwieceniem zycia wielu radzieckich zolnierzy wyzwolila nam kraj , to byl taki radziecki plan phare , "bezzwrotna pomoc". Niemcy byli idiotami , sadystami badz Swiniami (bruner) , a dobroduszni radzieccy towarzysze zrospaczeni zamartwiajac sie o losy Polski pozwalali nam na ulanskie wybryki . Ja nie statystowalem w Stawce , ale jako maly chlopak ogladalem na zywo krecenie jednego odcinka gdyz grali w nim koledzy mojego ojca , a po kreceniu spotykali sie czasem u nas w domu i wiem co tak naprawde wielu z nich myslalo o serialu "wszechczasow". Zwolennikow tego idiotyzmu prosze o litosc , nie meczcie mlodziezy i dzieci, niech sie normalnie wychowuja. W dobie integracji z Unia Europejska niemoralne jest utzrymywac te mity z PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Koleś 09.04.03, 20:36 Czemu uważasz, że wszyscy w to wierzą? Analogicznie rzecz biorąc wszyscy wierzą w to, że świat jest iluzją - przecież tylu ludzi oglądało Matrixa. Stawka i Pancerni, to dzisiaj po prostu kawałek dobrej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Koleś! 09.04.03, 20:24 Gość portalu: david napisał(a): > Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie > faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia . > Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie Wam > > w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej > skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum . > Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa ! Czy ty dalej śpisz na styropianie? A może szukasz SS-manów po piwnicach? Co jest złego w zbieraniu nazistowskich pamiątek? Jeżeli ktoś to robi tylko w celach kolekcjonerskich, nie popierając tej ideologii to co? Może muzea to enklawy faszyzmu? Idź do muzeum WP i zobacz jacy tam zboczeni faszyści siedzą! Co jeden to gorszy od Hitlera! Przecież tyle tam odznak, mundurów, broni niemieckiej! A co do seriali, to Stawka i Pancerni to dla mnie absolutne arcydzieła. Jest to propaganda, ale jak się to ogląda!! Żadne na dobre i na złe im nie dorówna. Widziałeś ty serial, który po 30-kilku latach przyciąga przed telewizory takie rzesze ludzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klosoman Stawka jest najlepsza IP: *.mad.wroc.pl 12.04.03, 13:46 Stawka to jeden z najlepszych polskich seriali. w kazdym odcinku utrzymano pelne napiecie. I ta obsada aktroska! Poza tym film byl krecony we wrocku.Zrobienie nastepnego maratonu to niezly pomysl. sam po raz kolejny chetnie zobacze jak amerykanie wjezdzaja na ostrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 07:16 Gość portalu: david napisał(a): > Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa ! W edycji II konkursu można zaproponować "Śladami Bieruta", zaś w III- ciej "Śladami Birkuta". Wszystkie konkursy będą fascynujące! Ja zaś dla Klosa mówię TAK! Szanowna Gazeto - czy przewidziano przyjazd pana Mikulskiego? choćby na rozpoczęcie ... i zakończenie ... Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.04.03, 17:06 I Karewicza. W poprzedniej edycji nie udalo sie sciagnac obu panow. Mam nadzieje ze tym razem i Kloss i Bruner stana na scenie wspolnie. Juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś