Dodaj do ulubionych

Wrocław leci na dół

27.01.07, 00:48
miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3873733.html
Obserwuj wątek
    • Gość: oels prowokacja? IP: 80.54.202.* 27.01.07, 14:33
      ;P
      • Gość: josip Re: prowokacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:11
        Coz za prestizowy ranking... "Prezydent nie ukrywa jednak, że autorzy analizy najlepiej oceniają perspektywy rozwoju stolicy Rumunii - Bukaresztu."
        • Gość: gatuzi Re: prowokacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:18
          i po co to wklajasz ?? dajcie juz sobie na luz z tymi wojnami
          podjazdowymi ,Wrocaw i Poznan to top polskich miast i niech tak zostanie.
          • Gość: josip Re: prowokacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:40
            Nie wklejam dla podjazdowej wojny. Wklejam dla zrozumienia idei rankingu. Gdybys poczytal moje posty z forum to wiedzialbys ze jestem zafascynowany Poznaniem i jego rozwojem, kultura, stabilnoscia i konsekwencja:) Daleko nam jeszcze do nich. A to ze jestesmy topem polskich miast jest oczywiste i niech tak zostanie:)
        • tk123 Re: prowokacja? 27.01.07, 16:07
          Śmieszy Cię Bukareszt? Zapewniam Cię, że pod względem perspektyw bije on na
          głowę Wrocław w kategorii miast, których głównym atutem jest tania siła robocza
          (a że oba miasta należą do tej kategorii to pewne).
          • Gość: josip Re: prowokacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:12
            > Śmieszy Cię Bukareszt?

Ani troche mnie nie smieszy Bukareszt.

Zapewniam Cię, że pod względem perspektyw bije on na
            > głowę Wrocław w kategorii miast, których głównym atutem jest tania siła robocza

Toz przeciez wkleilem wlasnie fragment mowiacy o tym ze Bukareszt wygral ten ranking:)

> (a że oba miasta należą do tej kategorii to pewne).

Jak wszystkie miasta Europy Wschodniej.

pozdrawiam
            • Gość: tk123 Re: prowokacja? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.07, 18:03
              Może źle Cię zrozumiałem, ale wydawało mi się, że w poście, na który
              odpowiadałem trochę sobie kpisz z rankingu właśnie dlatego, że Bukareszt został
              w nim oceniony wysoko (ale może to moje przewrażliwienie na punkcie wrocławskiej
              megalomanii).
    • Gość: breslau Re: Wrocław leci na dół IP: *.dialog.net.pl 27.01.07, 15:17
      Pewnie stoi za tym tajemniczy układ.
    • w_wiener marketing i promocja to nie wszystko 28.01.07, 17:03
      we Wrocławiu największą bolączką jego włodarzy jest to jak nas widzą, co o nas
      mówią. Dopiero póxniej interesuje ich robota.
      Jednak łgać na temat perspektyw rozwojowych miasta nie da się w
      nieskończoność. Dziś wrocław ma więcej zagrożeń dla rozwoju niż szans-
      komunikacja, eksodus młodych dobrze wykształconych ludzi, problemy z rozwojem
      budownictwa mieszkaniowego owocujące "boomem cenowym", inwetorzy liczący na
      półdarmową siłę roboczą. Bańka pęknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka