Gość: zenon IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:15 Rzesza prostaczków opanowuje Forum ? jakieś ola, andzie, krissy, ixusy ? Co się dzieje. Wysyp psycholi ? Wracam na forum Jeleniej lub Rzeszowa. Mniej popaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojo Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 10:03 Całkiem słusznie Zenek. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Mnie tez szlag trafia... IP: *.chem.uni.wroc.pl 21.11.01, 11:54 ... a skretyniale gowniarstwo nie rozumie, jak innym psuje zabawe. To jest ten sam typ psychola, co przyglup, ktory rozwala lawki w parku lub wiaty na przystankach. A potem marudzi, ze nie mial gdzie usiasc albo ze deszcz na niego padal, gdy czekal na tramwaj. Ale nie ma na to sily. Na glupote. Strasznie mi przykro z tego powodu, jak zawsze gdy chamstwo sie panoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 00:11 No cóż... takie są koszty bycia najbardziej popularnym forum na portalu gazety. Jeszcze niedawno tak bardzo chcieliście (nie pisze "chcieliśmy" - bo jestem tu od niedawna - razem z pozostałymi "zabagniaczami" :-), aby Wrocław pod wzgledem ilości wpisów był nr 1 w Polsce. Teraz juz nie? Trzeba sie zdecydować: albo mało wpisów - mało idei, pomysłów, ale własne grono, albo - bagno wielu wątków, wielu, nie zawsze chcianych osób i - NR 1 W POLSCE! To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 13:41 Albo to jest forum albo "salony". Chociaż słyszałem, że salony słyną tylko z zabawy w salonowca. Tacy tam mądrzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Zabagnianie Forum 24.11.01, 22:34 Forum Jeleniej to wybitne wodoglowie.Wpisy typu jaka pogoda dzis,jutro i pojutrze tudziez sieczka intelektualna podobnego typu.Kroluje tam nijaki SoSo. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Zabagnianie Forum 25.11.01, 00:57 Jakoś ciężko zrozumieć, komu i dlaczego przeszkadzają na forum wątki typu, jaka pogoda, co na śniadanie, dlaczego mi staje itp. itd.- przeszkadza to nie czytaj i nie zabieraj głosu, to forum jest uniwersalne a raczej było, bo każdy yntelygent czy prostaczek coś dla siebie znalazł, mnogość tematów i forumowiczów prowadziła do ciekawych rozważań i niesamowitych zmian tematu w wątkach o beznadziejnej treści. A tu masz znaleźli się dzielni rycerze broniący naszej cnoty intelektualnej! Szkoda słów. Pozdro dla prawdziwych Forumowiczów z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 01:04 Ssaczku. Ja wiem tylko, że melioracje szkodzą bagnom. Ginie ciekawa fauna i flora. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Zabagnianie Forum 25.11.01, 01:16 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ssaczku. Ja wiem tylko, że melioracje szkodzą bagnom. Ginie ciekawa fauna i > flora. Pozdrawiam. A i tak wszyscy w torfie skończymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 01:35 ssaczek napisał(a): > > A i tak wszyscy w torfie skończymy. A propos torfu. Jakaś dziwna cisza wokól preparatu profesora Tołpy zapadła. Basia Piasecka -Johnson sprawą sie zajęła i chyba produkują coś w jej fabryczce w Kątach Wrocławskich. Tylko, że już wzięcia nie ma. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Zabagnianie Forum IP: *.txucom.net 25.11.01, 01:39 Janek: a wiesz,ze w USA jest stowarzyszenia z setkoma tysiacami czlonkow ,ktore zajmuje sie ochrona bagien.Nazwa "Ducks Unlimited" -"Kaczki Nieograniczone".Popieraja bagno gdzie sie da.Wykupuja tereny od panstwa czy prywatne i zostawiaja dla blota - i kaczek,bocianow itd.Wiekszosc czlonkow to oczywiscie mysliwi.Odkrylem ze sezon mysliwski w USA i w Polsce zaczyna sie w tym samym dniu Sw.Huberta.Tylko jedna roznica,dzieci zaczynaja sezon mysliwski tydzien wczesniej,maja taki przywilej.W kazdej szkole podstawowej jest kurs obchodzenia sie z bronia mysliwska. Zulawy z powrotem pod wode,rozregulowac rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś