Dodaj do ulubionych

Zabagnianie Forum

IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:15
Rzesza prostaczków opanowuje Forum ? jakieś ola, andzie, krissy, ixusy ? Co się
dzieje. Wysyp psycholi ?
Wracam na forum Jeleniej lub Rzeszowa. Mniej popaprańców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 10:03
      Całkiem słusznie Zenek. Pozdro.
    • Gość: STrup Mnie tez szlag trafia... IP: *.chem.uni.wroc.pl 21.11.01, 11:54
      ... a skretyniale gowniarstwo nie rozumie, jak innym psuje zabawe.
      To jest ten sam typ psychola, co przyglup, ktory rozwala lawki w parku lub
      wiaty na przystankach. A potem marudzi, ze nie mial gdzie usiasc albo ze deszcz
      na niego padal, gdy czekal na tramwaj.
      Ale nie ma na to sily. Na glupote. Strasznie mi przykro z tego powodu, jak
      zawsze gdy chamstwo sie panoszy.
    • Gość: Homar Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 00:11

No cóż... takie są koszty bycia najbardziej popularnym forum na portalu gazety.
      Jeszcze niedawno tak bardzo chcieliście (nie pisze "chcieliśmy" - bo jestem tu
      od niedawna - razem z pozostałymi "zabagniaczami" :-), aby Wrocław pod wzgledem
      ilości wpisów był nr 1 w Polsce. Teraz juz nie?

Trzeba sie zdecydować: albo mało wpisów - mało idei, pomysłów, ale własne
      grono, albo - bagno wielu wątków, wielu, nie zawsze chcianych osób i - NR 1 W
      POLSCE!

To jak?
    • Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 13:41
      Albo to jest forum albo "salony". Chociaż słyszałem, że salony słyną tylko z
      zabawy w salonowca. Tacy tam mądrzy ludzie.
      • szpiro Re: Zabagnianie Forum 24.11.01, 22:34
        Forum Jeleniej to wybitne wodoglowie.Wpisy typu jaka pogoda dzis,jutro
        i pojutrze tudziez sieczka intelektualna podobnego typu.Kroluje tam
        nijaki SoSo.
        • ssaczek Re: Zabagnianie Forum 25.11.01, 00:57
          Jakoś ciężko zrozumieć, komu i dlaczego przeszkadzają na forum wątki typu, jaka
          pogoda, co na śniadanie, dlaczego mi staje itp. itd.- przeszkadza to nie czytaj
          i nie zabieraj głosu, to forum jest uniwersalne a raczej było, bo każdy
          yntelygent czy prostaczek coś dla siebie znalazł, mnogość tematów i
          forumowiczów prowadziła do ciekawych rozważań i niesamowitych zmian tematu w
          wątkach o beznadziejnej treści. A tu masz znaleźli się dzielni rycerze broniący
          naszej cnoty intelektualnej!

Szkoda słów.
          Pozdro dla prawdziwych Forumowiczów z Wrocka
    • Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 01:04
      Ssaczku. Ja wiem tylko, że melioracje szkodzą bagnom. Ginie ciekawa fauna i
      flora. Pozdrawiam.
      • ssaczek Re: Zabagnianie Forum 25.11.01, 01:16
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ssaczku. Ja wiem tylko, że melioracje szkodzą bagnom. Ginie ciekawa fauna i
        > flora. Pozdrawiam.

A i tak wszyscy w torfie skończymy.
        • Gość: Janek Re: Zabagnianie Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 01:35
          ssaczek napisał(a):

>
          > A i tak wszyscy w torfie skończymy.

A propos torfu. Jakaś dziwna cisza wokól preparatu profesora Tołpy zapadła. Basia
          Piasecka -Johnson sprawą sie zajęła i chyba produkują coś w jej fabryczce w
          Kątach Wrocławskich. Tylko, że już wzięcia nie ma. Pozdrawiam.
        • Gość: feran Re: Zabagnianie Forum IP: *.txucom.net 25.11.01, 01:39
          Janek: a wiesz,ze w USA jest stowarzyszenia z setkoma tysiacami czlonkow ,ktore
          zajmuje sie ochrona bagien.Nazwa "Ducks Unlimited" -"Kaczki
          Nieograniczone".Popieraja bagno gdzie sie da.Wykupuja tereny od panstwa czy
          prywatne i zostawiaja dla blota - i kaczek,bocianow itd.Wiekszosc czlonkow to
          oczywiscie mysliwi.Odkrylem ze sezon mysliwski w USA i w Polsce zaczyna sie w
          tym samym dniu Sw.Huberta.Tylko jedna roznica,dzieci zaczynaja sezon mysliwski
          tydzien wczesniej,maja taki przywilej.W kazdej szkole podstawowej jest kurs
          obchodzenia sie z bronia mysliwska.

Zulawy z powrotem pod wode,rozregulowac rzeki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka