Gość: duzY IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 13:48 Prostowanie informacji o rzekomym zestrzeleniu smigłowca przez irackiego rolnika wydaje sie byc poniżej poziomu do jakiego BBC jest zaliczana. info.onet.pl/702208,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acho Dlaczego tak uważasz? 24.04.03, 13:55 W końcu BBC cytuje tylko gazetę Al-Rai Al-Am. Swoją drogą nie ma chyba nikogo w miarę normalnego, kto wtedy wierzył, że tego Apacza zestrzelił rolnik ze strzelby pamiętającej epokę kolonialną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Sam uzasadniłes za mnie: IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 14:01 acho napisał: > Swoją drogą nie ma chyba nikogo w miarę normalnego, kto wtedy wierzył, że > tego Apacza zestrzelił rolnik ze strzelby pamiętającej epokę kolonialną... Skoro nikt nie wierzył to po co wracac do sprawy i sensacyjnie prostować (że partia Baas kazała etc.). Chyba tylko po to by sie osmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
acho W sumie racja, ale... 24.04.03, 14:06 ...jeśli większość mediów ośmieszałaby się TYLKO tak, to byłoby bardzo fajnie. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Re: Dlaczego tak uważasz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:37 > Swoją drogą nie ma chyba nikogo w miarę normalnego, kto wtedy wierzył, że tego > Apacza zestrzelił rolnik ze strzelby pamiętającej epokę kolonialną... takich w miare normalnych ludzi moze byc znaczniej mniej niz sie wam wydaje i moze dlatego agencje prasowe nie powinny sie zastanawiac, co jest oczywiste, a co nie jest, i wyjasniac w miare mozliwosci podobno w konkursach audiotele jest iles tam (np. 30%) blednych odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Gdzies czytałem o tej ilości błędów. IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 15:39 Trwoga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Re: Gdzies czytałem o tej ilości błędów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:46 Gość portalu: duzY napisał(a): > Trwoga!!! sam widzisz, chyba lepiej wlasnie "kawa na lawe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A nie odnosisz czasem wrażenia, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 15:53 podawanie takich wiadomosci obraża Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Re: A nie odnosisz czasem wrażenia, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 17:17 Gość portalu: duzY napisał(a): > podawanie takich wiadomosci obraża Cię? a czy ja (albo ty) jestem ich jedynym odbiorca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Pewnie nie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 17:46 Wszystko wyjasnione. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Stuart Mill Re: BBC się wygłupia. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:06 oj, chyba sie czepiasz, duzy, to nie jest zadne sprostowanie, tylko zwykla opowiastka/ciekawostka z czasow wojny, dotarcie do kogos, kto bral udzial w jakims tam wydarzeniu, i tyle... tak mi sie wydaje news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/2969471.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Możliwe, że sie czepiam. IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.04.03, 15:12 Ale takie jest moje zdanie (ta informacja nie jest warta powielania przez szanującą się agencję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myriam Augustowska Tow. duzY IP: *.ii.uni.wroc.pl 26.04.03, 08:36 Towarzysz duzY dal upust. Jest mu lzej. Myriam c. Rebeki P.S. Wieczna slawa bohaterom - tow. tow. Castro-Ruz Fidel, Kim Cos-Tam, Uljanow Wl. Iljicz, Teitelboim Volodia u.s.w. Odpowiedz Link Zgłoś