Dodaj do ulubionych

sienkiewicza/piastowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:23
zdawalo mi sie, ze ustawiono na ul sienkiewicza znak zmiany pierwszenstwa od
10.03. Wie ktoś po co to? Jakas zmiana sie szykuje? A moze wreszcie tramwaje
puszcza?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.akron.net.pl 07.03.07, 21:47
      no właśnie, na skyscrapercity forum też o tym pisali. Jednak żadnych konkretów -
      czy tylko auta, czy tramwaje też pojadą?
      • Gość: darao Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.magma-net.pl 08.03.07, 00:39
        Na tramwaje przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Wystarczy przejść się na pl Grunawaldzki i zobaczyć że jeszcze trochę im brakuje do ukończenia przejazdu dla tramwajów na Biskupin.
        A tak pozatym to obecznie ruch kołowy na ulicy Składowskiej Curie odbywa się 2 pasami po torowisku, spowodwane jest to remontem jezdni.
        Tak więc napewno 10 marca nie zobaczymy tramów na Grunwaldzie... :/
        • Gość: eh Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.akron.net.pl 08.03.07, 11:11
          a ja już się cieszyłam, że nareszcie koniec koszmaru z 749 w roli głównej :(
          • Gość: Bocian Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.07, 14:59
            No z tego co słyszałem to jak najszybciej ma być puszczony ruch tramwajowy na grunwaldzie z piastowskiej w skłodowską poniewaz MPK ma braki wozów (autobusy) i zlikwidowano by linie 701 co by doraźnie mogło pomóc.
            • Gość: MPK-owiec Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.07, 20:18
              Chodza słuchy ze "Bimbaje" mają ruszyć od kwietnia,poczekamy zobaczymy.Bedzie
              kolejny goracy temat na Forum:-)
              • Gość: eda Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.akron.net.pl 08.03.07, 20:53
                Zamykają Sienkiewicza ( od Suchardy )
                • Gość: MPK-owiec Re: sienkiewicza/piastowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 11:12
                  Zgadza się zmiana organizacji na pl.Grunwaldzkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka