Dodaj do ulubionych

Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!!

08.03.07, 16:11
czy ktos sie orientuje gdzie we Wroclawiu mozna zrobic Bezpiecznie badanie
tomograficzne głowy (kregow szyjnych)? moze znacie godnych polecenia lekarzy
lub poradnie specjalistyczne?
za wszelkie rady i informacje- bardzo dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! 08.03.07, 22:55
      Szpital na Kamieńskiego
      • Gość: alka Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.03.07, 19:14
        Napiszcie ile to kosztyje, jesli prywatnie?
        • gontcha Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! 20.03.07, 22:44
          W tamtym roku za TK głwoy z kontrasem płaciłam na Kamińskiego niecałe 500 zł.
          Kilka dni czekania na badanie, wynik po 2-3 godzinach.
          • Gość: MDM Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.airbites.net 29.08.07, 18:08
            Robilem na kase chorych tydzine temu

na traugutta

ceny prywatnie to od 300 do 450 zł ( szyja to okolo 350 zł)

pozdro
    • Gość: Egghead Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 12:13
      Musisz zdecydować się, czy głowy, czy kręgów szyjnych. Jeżeli głowy i do tego
      istotne jest bezpieczeństwo (brak promieniowania jonizującego) to może lepiej
      wykonać rezonans magnetyczny - ok. 450 zł, ul. Grabiszyńska lub Traugutta.
    • Gość: joanna Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 13:59
      tk robią na borowskiej w szpitalu akademickim,tylko trzeba mieć
      skierowanie od neurologa,a prywatnie tel.022-311-77-77 na powstańców
      śląskich,pozdrawiam
      • janka39 Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! 30.01.08, 14:14
        jesli tomografia to na pewno nie na Kamienskiego
        najlepszy jest szpital wojskowy i dr Jacek Nowicki (przyjmuje tez w
        klinice Na Grobli)
        • Gość: Beta Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 23:57
          Wiem tylko tyle, że tomograf na Kamieńskiego jest urządzeniem bardzo starym
          ,praktycznie jak szpital oddano do użytku to już tam był.
          • Gość: amadobo Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:18
            Bardziej miarodajne i mniej "promienne" będzie badanie rezonansem. Wiem, bo batanie tomografem nie wykazało wszystkich zmianw porównaniu z rezonansem. Ja robiłam wszystkie odcinki kręgosłupa na Kamieńskiego, na kasę chorych nie czekałam długo. Pamiętaj, żeby oprócz płytki cd wziąć odbitkę na kliszy, bo mało który lekarz patrzy nie na kliszę.
          • Gość: Ja Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:49
            Skąd bierze się taka głupota, że TK na Kamieńskiego już był przy
            otwieraniu szpitala, w tym czasie w Polsce nie było ani jednego
            takiego urządzenia, nota bene w tej chwili jest tam TK najnowszej
            generacji
            • Gość: NIKA Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: 213.199.248.* 14.11.13, 18:25
              Tomograf może mają i nowy ale obsługa medyczna? PONIŻEJ ZERA!!!!!!!!!!Iwiem co mówię. Tabuny bab w rejestracji i to samo w gabinecie gdzie robią badania. Traktują ten pokój jak pokój przechodni.Nigdy więcej badania w takich warunkach. Personel medyczny traktuje pacjentów jak żebraków! Poniżenie i gardzenie człowiekiem -to ich motto!
    • Gość: janina Kondziela Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 22:02
      tomograf glowy z kontrastem jeszcze w tym tygodniu proszę podac namiary na dobrego lekarza w tym zakresie dziękuję
      • Gość: pw Re: Tomograf glowy/ wroclaw PILNE!! IP: 5.172.252.* 28.01.14, 17:39
        Kardiomedical Diagnostyka Wrocław...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka