wadomin1 09.03.07, 07:14 hahaha, jeden z najwiekszych:) Chyba jezeli wezmie sie pod uwage 100 takich mlynow, moze wtedy uplasuje sie pod koniec pierwszej setki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Prawie jak Prater 09.03.07, 08:15 20 zł za diabelski młyn?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Popi... kogoś????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Prawie robi różnicę IP: *.akron.net.pl 09.03.07, 08:33 Prawdziwe wesołe miasteczko - rozbawili mnie tą ceną. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cre8 Re: dajcie fote IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.07, 12:18 to chyba ten sam co był poprzedniej zimy, tyle że nie za bardzo z pogodą trafili. Rozłożyli się obok górki Andersa www.wroclaw.mm.pl/~precedens/LIGHT%20FX/slides/lunapark1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Prawie jak Prater IP: *.city-connect.pl 09.03.07, 11:40 Ja naprawdę nie wiem " jeden z największych młynów" dalej bajery szmery I CO JESZCZE na takim małym placyku. Uważam że to jest REKLAMA REKLAMA REKLAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Prawie jak Prater 09.03.07, 11:48 Biorąc pod uwagę podane ceny to chyba antyreklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fszystak niekompetencja autorki 09.03.07, 22:10 do pani izabeli strączek jeśli znajdę maila, to napiszę do pani osobiście. jestem wysoce zawiedziony niekompetencją w związku ze zbieraniem przez panią informacji o darmowych godzinach dla chcących skorzystać z karuzel w lunaparku w piatek od 20-22. otóż wybrałem się tam z rodziną i się okazało, że za darmo mogą sobie wejść słuchacze pewnej stacji radiowej dla szalonych nastolatek, którzy brali udział w konkursie. w pani artykule nic o tym nie było. jestem prenumeratorem "gazety" i się zastanawiam czy takich niedopatrzeń nie ma więcej. myslałem, że jesteście państwo poważną gazetą, której można zaufać. niestety pomyliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Prawie jak Prater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:44 Szkoda, że tego wesołego miasteczka nie zlokalizowano na Złotnikach. Współorganizatorem mogłaby być Hydrobudowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Prawie jak Prater IP: *.media4.pl 09.03.07, 23:58 jeden z najwiekszych diabelskich mlynow???????????? HAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAH buchahachacha~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Prawie jak Prater IP: 195.116.249.* 10.03.07, 08:20 "Profesjomalizm" cnotek-cichotek z Wybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcony Wrocław: 5,00 € - Wiedeń Riesenrad: 7,50 € IP: *.akron.net.pl 10.03.07, 09:33 Przy czym bilet w Wiedniu obejmuje wstęp na wystawę historyczną, ukazującą historię tego symbolu Prateru. (data budowy: 1897, wysokość: 64,75 m, waga: 430 t) www.sagen.at/texte/sagen/oesterreich/wien/images/riesenrad.jpg Na ile biletów stać przeciętnego wiedeńczyka, a na ile wrocławianina - to już temat na inną bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cena Re: Prawie jak Prater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:40 widziałam robi wrażenie tylko skąd wzięto te ceny?? W innych krajach europejskich płaci się za wstęp 30euro i sie jeździ na wszystkim do woli a u nas jak zawsze mało że trzeba za wszystko płacić osobno to jeszce kwoty z księżyca:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtp Re: Prawie jak Prater IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.07, 23:35 Żenujący i tandetny rozrywkowy wyprysk w centrum miasta (i nie mówię teraz o Galerii Dominikańskiej). Entuzjazm autorki artykułu jest conajmniej kompromitujący. Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Prawie jak Prater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 00:06 Prawie! Była taka reklama. Czyżby tytuł był plagiatem? Odpowiedz Link Zgłoś