lola9933 20.03.07, 13:45 jakie sa wasz opinie o tym czeskim specyfiku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barejka Re: adipex,ktoś brał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:16 Nie brałam, ale ja to bywa ze specyfikami tego rodzaju kiedy bierzesz to efekt jest dość dobry ,a potem po odstawieniu efekt jojo murowany. Niestety nie ma cudów, bez diety i wysiłku fizycznego nie ma co liczyć na cud. A ztego co wiem tego leku za długo też nie mozna brać. Jak chcesz sie mądrze i z głowa odchudzać, a przede wszystkim skutecznie to polecam Dr Annę Zmarzły, ma praktykę na ul. Krasińskiego we Wro. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: adipex,ktoś brał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:23 Kiedys ten specyfik stosowałam...efekty były w 2 m-ce schudłam 12 kg, ale odradzam z kilku powodów..schudłam, ale przy tym nabawiłam sie problemow zdrowotnych, w trakcie brania bezsennosc, skoki cisnienia, wysoki puls, do jedzenia wrecz sie zmuszałam, a wiec i wyniki morfologia sie pogorszyły hemoglobina spadła mi nawet ponizej normy, do tego nienajlepszy nastrój, a wiem ze niektózy wrecz wpadali w depresje. Po zakonczeniu brania tabletek nie przytyłam, ale tylko dlatego ze stosuje diete rozdzielna i zaczełam chodzic na basen, saune i aerobic oraz masaze!!! Inne moje kolezanki po odstawieniu przytyły.Do tego w moim przypadku zaczeły sie problemu z tarczyca a wczesniej nic sie nie działo! Podsumowując gra nie warta świeczki, bo schudniesz, ale mozesz zdrowie przy tym stracic - nie polecam, nauczona doswiadczeniem, nigdy wiecej nie siegne po zadne tego typu specyfiki!!! Nie nadarmo nie jest dopuszcozny do obrotu, a w Czechach jest stosowany w skrajnej nadwadze. A tutaj w Polsce robi furrore jako lek cud...takich nie ma, tylko dieta i ruch!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś