Dodaj do ulubionych

adipex,ktoś brał?

20.03.07, 13:45
jakie sa wasz opinie o tym czeskim specyfiku???
Obserwuj wątek
    • Gość: barejka Re: adipex,ktoś brał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:16
      Nie brałam, ale ja to bywa ze specyfikami tego rodzaju kiedy bierzesz to efekt
      jest dość dobry ,a potem po odstawieniu efekt jojo murowany. Niestety nie ma
      cudów, bez diety i wysiłku fizycznego nie ma co liczyć na cud. A ztego co wiem
      tego leku za długo też nie mozna brać. Jak chcesz sie mądrze i z głowa
      odchudzać, a przede wszystkim skutecznie to polecam Dr Annę Zmarzły, ma
      praktykę na ul. Krasińskiego we Wro. pozdrawiam
    • Gość: Majka Re: adipex,ktoś brał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:23
      Kiedys ten specyfik stosowałam...efekty były w 2 m-ce schudłam 12 kg, ale
      odradzam z kilku powodów..schudłam, ale przy tym nabawiłam sie problemow
      zdrowotnych, w trakcie brania bezsennosc, skoki cisnienia, wysoki puls, do
      jedzenia wrecz sie zmuszałam, a wiec i wyniki morfologia sie pogorszyły
      hemoglobina spadła mi nawet ponizej normy, do tego nienajlepszy nastrój, a wiem
      ze niektózy wrecz wpadali w depresje. Po zakonczeniu brania tabletek nie
      przytyłam, ale tylko dlatego ze stosuje diete rozdzielna i zaczełam chodzic na
      basen, saune i aerobic oraz masaze!!! Inne moje kolezanki po odstawieniu
      przytyły.Do tego w moim przypadku zaczeły sie problemu z tarczyca a wczesniej
      nic sie nie działo! Podsumowując gra nie warta świeczki, bo schudniesz, ale
      mozesz zdrowie przy tym stracic - nie polecam, nauczona doswiadczeniem, nigdy
      wiecej nie siegne po zadne tego typu specyfiki!!! Nie nadarmo nie jest
      dopuszcozny do obrotu, a w Czechach jest stosowany w skrajnej nadwadze. A tutaj
      w Polsce robi furrore jako lek cud...takich nie ma, tylko dieta i ruch!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka