Dodaj do ulubionych

Kursant, szkola jazdy - wasze opinie

20.03.07, 17:57
Moj kolega robi prawko w KURSANCIE i w jego opinii jest bardzo zla szkola, a
jakie sa opinie innych "absolwentow" tej szkoly? Czy kazdy musi tam dokupywac
dodatkowe jazdy aby zdac egzamin praktyczny wewnetrzny?
Obserwuj wątek
    • Gość: werronka Re: Kursant, szkola jazdy - wasze opinie IP: *.telsat.wroc.pl 20.03.07, 19:23
      no tez tam sie uczylam.
      ze wzgledow zdrowotnych jeszcze nie bylam na egzaminie,
      ale ich wewnetrzny zdalam.
      jechalam ostatnia, a dwoch panow przede mna oblalo, i nie sadze, zeby nadawali sie na egzamin.
      szkola dba o dobre imie, stad nie wypuszcza od siebie oszolomow.
    • elpukatore Re: Kursant, szkola jazdy - wasze opinie 21.03.07, 11:00
      Robiłem tam kurs 2 lata temu , dokupiłem przed egzaminem 6 godzin jazdy i zdałem
      za pierwszym razem bez problemów, auta mieli ok szkolących też gorzej było z
      sala szkoleniową bo bardzo mała, ponoć później wynajęli większą ja uważam że
      szkoła warta polecenia i szkolący byli w porządku wadą tej szkoły jest to że
      strasznie oblegana jest.
    • Gość: gość portalu Re: Kursant, szkola jazdy - wasze opinie IP: *.devs.futuro.pl 21.03.07, 12:55
      tez jezdze w Kursancie i jest calkiem niezle...chociaz bywalo tak, ze z powodu
      braku miejsc musialam na kolejna jazde czekac 2 tygodnie. Samochod ktorym
      jezdze tez pozostawia wiele do zyczenia.. Z egzaminem wewnetrznym bywa roznie,
      nie chodzi raczej o kase ale o umiejetnosci(wiem, bo duzo znajomych zdawalo - z
      roznym skutkiem i sami mowili, ze im np. nie poszlo)...
      • Gość: zawiedziona Re: Kursant, szkola jazdy - wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:49
        A ja mam wiele złego do powiedzenia. Kasa, kasa, kasa, żeby wyjść z zaliczeniem
        egz, wew. to duży wydatek. A Pan Andrzej i tak znajdzie błąd. Przereklamowana
        szkoła, ani sala czy biuro nie ma wyglądu 21 wieku.Wszyscy czekamy na jazdy na
        dworze i marzniemy. Toaleta nie da się wejść! Szkoda słów.
    • Gość: Kuba Ja polecam kursanta IP: *.252.104.5.static.rdi.pl 02.09.14, 13:22
      Ja nie musiałem dokupować godzin. Szczerze polecam szkole Kursant. Co prawda organizacyjnie szkola niektore rzeczy moze jeszcze poprawic, bo momentami wkradal sie chaos (ocena 4+), to pozostale elementy byly juz bardzo dobre. Znakomite wyklady (ocena 5-) prowadzone przez zwawa blond pani (nie pamietam niestety nazwiska). No i swietny instruktor Bartosz Majewski (ocena 5). Mysle, ze ma on predyspozycje do tego zawodu, dlatego nie dziwi mnie, ze ma srednia zdawalnosc w tym roku wyzsza nawet niz srednia w Kursancie. P.S. Egzamin teoretyczny (polecam testy na www.zdamyto.com) i praktyczny zdany za pierwszym razem.
      • Gość: jacus Re: Ja polecam kursanta IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.14, 11:06
        forum.gazeta.pl/forum/w,154,37571206,,Kursant_Wroclaw_.html?v=2
        w tym temacie, "kuba" wpisywal sie jako "kasia" :) musisz bardziej pokombinowac z ta kryptoreklama, np. zalozyc konto, wtedy nie bedzie widac ip. sprobuj w ten sposob, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka