hummer 22.03.07, 16:41 Wrocław europejskim miastem Panie Dutkiewicz. Nie wstyd Panu? Bo mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
everybody Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP 22.03.07, 17:06 panie dutkiewicz straciles pan w moich oczach oj bardzo bardzo nie wiem jaki bedzie final tego wszystkiego, ale takich bledow na takich stanowiskach sie nie wybacza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.devs.futuro.pl 22.03.07, 17:16 no, przyłączam się do chóru rozgoryczonych p. D... to jest po prostu żałosne, że daliśmy się zwieść propagandzie sukcesu. ale jak rozumiem, nie ma on żadnej konkurencji, bo nikt poza pisowskim wojewodą nawet nie pisnął... boją się nopu, czy też by chcieli "białej polski"? a może tu po prostu nie ma innych opcji politycznych?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transparente Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 17:37 przecież wiadomo o co chodzi. niektórych parad się zabrania bez przyczyny, niektóre się toleruje wbrew prqwu. homoseksualizm nie jest zaraźliwy drogą manifestacji, a osobiście sądzę, że nienawiść owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:16 Każdy ma prawo szerzyć nienawiść, jeśli chce. Nie ma prawa krzywdzić innych ludzi. Same poglądy jeszcze nikogo nie skrzywdziły. Niestety w niektórych rodzi się totalitarna mentalność - wprowadzić zakaz, problemu nie będzie. A stolec prawda. W 1940 roku w krajach bałtyckich Sowieci wprowadzili zakaz antysemityzmu. Rok później Łotysze i Litwini masowo mordowali Żydów. Zakazy niczego nie dają. Niech każdy krzyczy, co mu ślina na język przyniesie. Jego problem, że wyjdzie na idiotę. A wam proponuję więcej liberalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amfiarz Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:14 Taaa, Hitler to wyszedł na takiego idiotę że ubaw po pachy. Ta teza jest tak idiotyczna, że innego komentarza po prostu dać nie można :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:19 Tak się składa, że Hitler miał w latach 20-tych zakaz wygłaszania przemówień, nawet go zamknięto w więzieniu za próbę obalenia republiki. I co, pomogło? Wręcz przeciwnie, zwiększyło tylko jego popularność... Ponownie apeluję - krytykując faszyzm u innych starajcie się wyzbyć własnego faszyzmu. Bo do liberalizmu to wam bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:20 > Tak się składa, że Hitler miał w latach 20-tych zakaz wygłaszania przemówień, > nawet go zamknięto w więzieniu za próbę obalenia republiki. I co, pomogło? Wręc > z > przeciwnie, zwiększyło tylko jego popularność... > > Ponownie apeluję - krytykując faszyzm u innych starajcie się wyzbyć własnego > faszyzmu. Bo do liberalizmu to wam bardzo daleko. Jakby go nie wypuscili z wiezienia to by pomoglo, a ze go wypuscili to mielismy co mielismy. To co sie stalo nie wynika Z tego, ze go powstrzymywano, ale POMIMO tego, ze go powstrzymywano i DLATEGO, ze zaprzestano powstrzymywania. Gdyby mimo naciskania hamulca w samochodzie mialbys stluczke, to nie wynikaloby z tego, ze hamowanie spowodowalo kolizje prawda? Nie jest tez prawda, ze mozna wyglaszac kazde poglady, a nie wolno jedynie WCIELAC niektorych. Najogolniejszym i najpowszechniejszym w naszej kulturze imperatywem moralnym jest nie krzywdzic innych. Z tym sie chyba zgodzisz. Wyrazajac poglady rasistowskie krzywdzi sie przedstawicieli innych ras. Dla przykladu: jesli w tlumie rasistow bedzie znajdowac sie czarny i ktoś krzyknie 'Bij bambusa!' tym samym prowokujac rasistow do pobicia, to wyrzadzi rzeczonemu murzynowi krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:31 > tego, ze go powstrzymywano i DLATEGO, ze zaprzestano powstrzymywania. Hitler był skutkiem, a nie przyczyną. Jego zwalczanie nic by nie dało. Nota bene w 1932 niemiecki rząd wprowadził karę śmierci za zabójstwa polityczne, co wcale nie powstrzymało ulicznych połajanek między nazistami i komunistami. Przed Niemcami stała ponura alternatywa - albo brunatni albo czerwoni. Dla Polski nie było różnicy. Zwycięstwo komunistów w walce o władzę oznaczało skoordynowaną ofensywę ZSRR i komunistycznych Niemiec przeciw Polsce. A innej drogi nie było, bo niemieccy demokraci nie potrafili się dogadać, a społeczeństwo miało dość kompromisów (poparcie dla NSDAP i KPD wynosiło razem 70 procent). > Z tym sie chyba zgodzisz. > Wyrazajac poglady rasistowskie krzywdzi sie przedstawicieli innych ras. Wyrażanie poglądów nikogo nie krzywdzi. Mnie żaden komunista nie skrzywdził samym gadaniem, że burżuje to podludzie. Ja na takie słowa reaguję z politowaniem, podobnie jak czarni na rasistowskie wybryki NOP-u. > Dla > przykladu: jesli w tlumie rasistow bedzie znajdowac sie czarny i ktoś krzyknie > 'Bij bambusa!' tym samym prowokujac rasistow do pobicia, to wyrzadzi > rzeczonemu > murzynowi krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:34 zrozum ze głoszenie rasistowskich czy innych niebezpiecznych,szkodliwych poglądów moze trafic na podatny grunt - i wtedy jest "nieciekawie":/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem Re: www.antykaczy.blog.onet.pl IP: *.chello.pl 23.03.07, 04:21 A przepraszam, że spytam - kto ustala jakie poglądy są szkodliwe? Bo widzisz - dokładnie taką samą miarę można przyłożyć do wieców homoseksualistów. Dla Ciebie są np. OK, dla mnie są obojętne, a dla jeszcze kogoś innego są 'szkodliwymi poglądami'. Jak to szło? "Wolność to prawo do mówienia tobie rzeczy których nie chciałbyś usłyszeć". Jak dla mnie to hasła NOPu są po prostu komiczne, ale jeśli sobie stoją i jeno krzyczą o 'świętych rzeczach' - no cóż - może boją się konkurencji z innych krajów. Widać są za ciency żeby z nimi normalnie konkurować to chcą ich przymusowo wysiedlić. Żenujące patałachy. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 06:28 Te ich hasla sa po prostu karalne. A czy sa szkodliwe? Popatrz na historie. Ja nie przypominam sobie aby cos dobrego wyniklo z tego typu pogladow. Zwlaszcza dla Polski. A przy okazji, zajrzyj tu: www.krytykapolityczna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1656&Itemid=34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: www.antykaczy.blog.onet.pl IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:10 Nigdy nic dobrego nie wynikło z różnych poglądów, jak choćby socjalistycznych. Czy zakazać manifestacji tych ugrupowań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: www.antykaczy.blog.onet.pl IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:11 > zrozum ze głoszenie rasistowskich czy innych niebezpiecznych,szkodliwych > poglądów moze trafic na podatny grunt - i wtedy jest "nieciekawie":/ Jak już tłumaczyłem, jeszcze nikt nie został rasistą za sprawą manifestacji skinów. Takie poglądy pochodzą z rodziny lub od kumpli, tudzież z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adultchannel NOP należy zdelegalizowac bo to neofaszyści IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjaldemokrata Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:47 Jak Nie pisnął? Tylko nie wszystkich dopuszcza się do głosu. Poniżej oświadczenie Przewodniczącego Rady Miejskiej SLD we Wrocławiu w sprawie manifestacji NOP: "Sojusz Lewicy Demokratycznej we Wrocławiu wyraża oburzenie wobec faktu, iż w dniu wczorajszym we wrocławskim Rynku legalnie odbyła się rasistowska manifestacja zorganizowana przez NOP. Martwi i przeraża nas, że w naszym mieście dopełniwszy formalności można w asyście policji i straży miejskiej, bez przeszkód, otwarcie manifestować, rasistowskie i faszystowskie poglądy nie spotykając się z żadną reakcją sił porządkowych. Wczorajsza manifestacja kompromituje nasze miasto i jego włodarzy. Mamy nadzieję, iż Prezydent Wrocławia wyciągnie z wczorajszej lekcji właściwe wnioski i że to ostatnia tego typu manifestacja odbywająca się za jego zgodą. Członkowie Sojuszu Lewicy Demokratycznej pragną, by Wrocław nie był postrzegany jako miasto tolerujące bezkarność rasistów i faszystów. Pragniemy miasta dobrego do życia – przyjaznego dla wszystkich niezależnie od rasy i koloru skóry. Przewodniczący Rady Miejskiej SLD Leszek Cybulski Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 to my mamy reagowac! 22.03.07, 21:48 Gość portalu: socjaldemokrata napisał(a): Martwi i przeraża nas, że w naszym mieście dopełniwszy formalności można w > asyście policji i straży miejskiej, bez przeszkód, otwarcie manifestować, > rasistowskie i faszystowskie poglądy nie spotykając się z żadną reakcją sił > porządkowych. To my obywatele tego kraju powinnismy reagowac, a nie sily porzadkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:28 > To my obywatele tego kraju powinnismy reagowac, a nie sily porzadkowe! Za to placimy naszymi podatkami silom porzadkowym zeby robily to w naszym imieniu. Niestety nie mozemy wybrac alternatywnych dostawcow tych uslug, ale mamy pelne prawo do krytyki gdy jestesmy niezadowoleni. Ja jestem bardzo niezadowolony (to jest malo powiedziane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:31 Nie chcę być uszczypliwy - ale pani w Polsce nie mieszka i wnioskuję ze od długiego czasu - jest pani Polską obywatelką można powiedzieć, że tylko umownie a nie fizycznie - to co się tutaj dzieje nie dotyczy pani bezpośrednio - jedynie jak w internecie czy w telewizji pani coś wyczyta to wie, że coś się dzieje - a skutki tych zdarzeń i tak pani nie dotyczą tylko ludzi mieszkających na stałe w Polsce :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 22:59 Ale Primo: ja chce do Polski na starosc wrocic! Secundo: To jest moj kraj i zawsze mnie bedzie obchodzic! Czy to zle? A mysli Pan ze to przyjemnie mieszkac za granica i wstydzic sie ze pochodzi sie z Ciemnogrodu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:08 Może i pani krajem jest Ciemnogród, ale moim jest Polska. Niech lepiej zostanie pani w tej swojej ukochanej Szwecji(ja nie obrażam pani kraju). Jeśli tak bardzo się pani wstydzi swojego pochodzenia, pierwszym krokiem do choćby zatarcia tego wstydu jest zrzeczenie się Polskiego obytwatelstwa - nie będzie się pani musiała przynajmniej tego wstydzić. Ciekawe - obrażać kraj i wstydzić się go i jeszcze mówić, że nie jest on pani obojętny - hipokryzja?? I jeśli mam być szczery to musze pani w sekrecie powiedzieć, że emerytów na nie brakuje - i kolejni przyjezdni z zagranicy nie sa potrzebni - i to w dodatku tacy wywyższający się tym, że większość życia spędzili po za "Ciemnogrodem". Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 23:15 Gość portalu: Facio napisał(a): > Może i pani krajem jest Ciemnogród, ale moim jest Polska. Niech lepiej zostanie > pani w tej swojej ukochanej Szwecji(ja nie obrażam pani kraju). Jeśli tak bard > zo się pani wstydzi swojego pochodzenia, pierwszym krokiem do choćby zatarcia t > ego wstydu jest zrzeczenie się Polskiego obytwatelstwa - nie będzie się pani mu > siała przynajmniej tego wstydzić. Ciekawe - obrażać kraj i wstydzić się go i je > szcze mówić, że nie jest on pani obojętny - hipokryzja?? I jeśli mam być szczer > y to musze pani w sekrecie powiedzieć, że emerytów na nie brakuje - i kolejni p > rzyjezdni z zagranicy nie sa potrzebni - i to w dodatku tacy wywyższający się t > ym, że większość życia spędzili po za "Ciemnogrodem". Alez, jest mi niezmiernie przykro ze tak Pan odebral moje slowa. Moim krajem tez jest Polska, ale chyba Pan widzi co sie dzieje! Moheryzm, oszolomy, dzikie kaczki i Giertychy niszcza Polske. A ja nigdy, przenigdy nie wsydzilam sie ani nie bede wstydzic mojego polskiego pochodzenia. Wprost przeciwnie jestem b. dumn ze jestem Polka i dlartego tak mnie boli ze dzieje sie tu tyle zlego. Chyba sie Pan z tym zgodzi. Jaka to hipokryzja! I gdie ja sie wywyzszam???? Ja poprostu marze o Polsce normalnej, wyluzowanej. A co do mojej przyszlej emerytury, to niech sie Pan nie marttwi nie bedzie to z polskich podatkow. Spoko! Czy terz spojrzy Pan na moj post laskawszym okiem Panie Faciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:28 Skoro tak to zupełnie inna rozmowa. Po prostu nie lubię, jak ktoś obraża całą Polskę tylko dlatego, że rządzą kaczory i ciągle dają o sobie znać te przygłupy z LPRu czy Rydzyk i jego mafia. I drażni mnie też jak ktoś mi pisze, że wstydzi się, że jest Polakiem itp - ktoś taki w ogóle nie jest dla mnie Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 23:33 No wiec ja sie nie wstydze. Tylko wstydze sie za nasz rzad. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:38 Ok, za nasz rząd to i ja się wstydzę - a szczególnie za jego powiązania z tym cholernym Rydzykiem wrrrr LPR i Samoobrona to tez klasa sama w sobie - oszołomy jakich mało ;/ i tak nawiasem mówiąc to szkoda, że chcesz w Polsce mieszkać dopiero na starość - ale to twoje życie i twoje wybory :). W każdym razie powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 23:39 bo musze najpierw wypracowac emeryture, ale jak mnie to wszystko wkurzy to wroce przed czasem i moze urzadzimy tym kaczorom bal, co Pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:53 Kaczory już raczej zbyt długo nie pobalują przy rządzeniu Polską. Ludzie przeglądają na oczy - ja sam muszę się przyznać dałem się oszukać i dałem swój głos na Pis i bardzo tego żałuję - bardzo. Nie tego oczekiwałem, chciałem rozliczenia poprzednich rzadów z korupcji i wyprzedawania Polski za bezcen ale nie chciałem ponownego okresu donosicielstwa jak za komuny i polowania na czarownice. A jeszcze jak się dowiedziałem o tych 40 mln na tą świątynię to poprotu poczuem się jakbym dostał po twarzy. Jest jeszcze wiele rzeczy za które się przez Pis wstydze, choćby za ich obrażalstwo i za to, że zajmują się pierdołami choćby takimi czy mozna mieć pormnografię itp, mam im za złe to, że zaprzeczali, że jak jeden zostanie prezydentem to drugi na pewno nie będzie premierem (jak się okazało słowa słowami a ...) i jest tego jeszcze wiele. Czuję się oszukany i to strasznie - ale to i tak nie zmienia mojej miłośći do Polski. I tutaj akurat zroblili ze mnie głupka - dałem się im nabrać, ale nigdy więcej. Jestem zły sam na siebie, ze przyłożyłem rekę do tego co się teraz dzieje w naszej polityce ;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 23.03.07, 00:00 Nic straconego! Nastepnym razem zaglosujesz inaczej. Bladzic jest rzecza ludzka! To pieknie ze kochasz Polske, a nie nawolujesz do pakowania walizek jak wielu rozgoryczonych ludzi. Tacy jaK Ty w Polsce potrzebni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:11 Dziękuję ci za te słowa. To bardzo miło z twojej strony. I masz rację - nie mam zamiaru uciekać z Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:35 heh ja równiez nie zmierzam raczej emigrowac - bo kocham mój kraj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 23.03.07, 00:51 Nie ma za co! Jak widzisz nie taki ten zamorski diabel straszny jak go maluja! =D Uszy do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: to my mamy reagowac! IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:16 Ja bym się na Twoim miejscu wstydził za szwedzki. Wysokie podatki, ideologiczne zacietrzewienie (tylko w drugą, lewicową stronę), eksperymenty społeczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskana Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:15 Aleś ty głupi facio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:34 Tak jestem głupi bo kocham Polskę i nie lubię jak się ją obraża tylko dlatego, że rządzą nią kaczory - czy kaczory to Polska?? Nie wiedziałem o tym. Ech zresztą komu ja to tłumaczę - co kolwiek bym nie napisał to i tak będę tylko głupkiem bo mam inne zdanie niż np. Ty. Ale co mi tam - dobrze mi ze sobą hie hie - i w tym całym samozwańczym światku "Wielkich Inteligentów z jedynie słusznymi racjami" ja, maluczki głupek fajnie się czuję - tak, tak, wyprzedzę już waszą odpowiedź(Twoją i tobie podobnych), własnie dlatego dobrze się czuję bo jestem głupi[spokojnie koledzy pomogli mi się tego domyślić ;) ]. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 23:38 Alez ja nie napisalam ze Pan jest glupi i wcale nie ma Pan innego zdania niz ja. Po prostu nieporozumienie. A przede mna Polski bronic nie trzeba, bo ja sama jestem Polka. To jak , zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: to my mamy reagowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:39 Alwe to nie było do Pani, tylko do "zmartwionej" czy jak jej tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewers999 nasi emeryci śmierdzą, wolę szwedzkich i Szwecję IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:35 Polska zamienia się totalny syf, faszyści bezkarnie prezentują swoje totalitarne zapędy (obiecują pogonic wszystkich kolorowych i zaznaczają że nie ma miejsca dla nich w ogóle w naszym kraju) a marsze równości są zabraniane i pałowane, co do rasizmu pamiętam jak Olisadebe grał w Polonii i na meczu w Lubinie poleciały banany...więszośc durniów o prawicowych pogladach cieszyła się z tego otwarcie, nikt nie wyraził oburzenia z powodu takiego zachowania w stosunku do czarnoskórego piłkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Re: to my mamy reagowac! IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 23:15 Zawisza60 nie przejmuj się osobnikami, którzy niewiele rozumieją z tego co widzą ( a jeszcze więcej nie widzą). Widać, że masz mniej zaściankowe spojrzenie na to co się dzieje - niestety większość żyjących na co dzień w tym kraju albo nic nie widzi, albo żyje w kompletnej apatii i zniechęceniu, albo znajduje się na wewnętrznej emigracji i jest zupełnie wyłączona z udziału w tym żałosnym spektaklu.Nie dziw się więc "żywym trupom", którzy również są obecni na tym forum... jeżeli dłużej będziesz teraz we wrocławiu to daj znać na marco72@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: to my mamy reagowac! 22.03.07, 23:16 Dziekuje Marcos, dziekuje serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Czekali az kamery ich wylegitymuja i odprowadzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 06:56 Mandaty za przejscie ulicy, za przekroczenie prędkości a jak bija trzymac się z dala, podobnie straż miejska, kupa łachów i leni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antifa Re: Kop w NOP! PiS i LPR do śmietnika!! IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 22:10 Warto zorganizować we Wrocławiu antyrasistowski i antysytemowy Marsz Wielkanocny. Odzyskajmy wolną przestrzeń dla ludzi, którzy mają wolne umysły i niezależne myśli. W końcu mamy dobre, wrocławskie tradycje walki o wolne miasto. Jeżeli nadal będziemy cicho siedzieć, to jutro będziemy żyć w totalitarnym, policyjnym, narodowo-katolickim obozie, w którym nie będzie miejsca dla innych ludzi niż wyznawcy Kaczora, Giertycha czy Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Kop w NOP! PiS i LPR do śmietnika!! 22.03.07, 22:22 Brawo, to mi sie podoba! Jest jeszcze duch w narodzie! Patrz: moj poprzedni post na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Normalni Polacy powinni pokazac ze nie akceptuja 23.03.07, 06:24 tego typu ugrupowan. Najwyzszy czas aby zwykli ludzie zaczeli demonstrowac przeciwko maszerujacym w bialy dzien w centrum miasta faszystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDREW Re: Kop w NOP! PiS i LPR do śmietnika!! IP: *.e-wro.net.pl 22.03.07, 22:28 JESTEM ZA CHETNIE SIE PRZYłąCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem Re: Kop w NOP! PiS i LPR do śmietnika!! IP: *.chello.pl 23.03.07, 04:32 O! I to mi się podoba! A nie jakieś pohukiwania pt. 'jak można było dopuścić do takiego rasistowskiego wiecu'. Ludzie! Korzystajcie ze swobody wypowiedzi! I nie próbujcie odbierać jej innym. Udawanie, że rasizmu nie ma poprzez odgórne zakazy tego rodzaju demonstracji jest błędem! NOPowcom i ludziom podzielającym ich poglądy należy POKAZAĆ jak bardzo się mylą i że ich hasła są irracjonalne... "Polska dla Polaków Ziemia dla ziemniaków A księża na księżyc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia6759 Kop w NOP! PiS i LPR do śmietnika!! SO do obory IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcos Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 19:40 Grzelczyk - zakłamany hipokryta, który chce się podlizać mediom, a który mentalnie niewiele różni się od NOP-owców. Czas również wyrazić oburzenie z powodu nacjonalizmu, ksenofobii, faszyzujących zachowań Kaczyńskich, Giertycha, Wierzejskiego. Wojewoda Grzelczyk: do dzieła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:17 Porównać Kaczyńskich do NOP to jak przyrównać Tonego Blaira do KPZR i Stalina. Pomyśl Marcos, zanim będziesz się wygłupiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCOS Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 21:17 Kaczyński jest oczywiście bardziej cwany i wpływowy od łysych pał z NOP-u. Ale ich strach przed "obcymi", "Europą", likwidacją państwa narodowego, sekularyzacją społeczeństwa i odesłaniem koscioła do muzeum jest tak samo wielki. Podobnie jak kompleksy, uprzedzenia i stereotypy siedzące w łepetynach pajaców z NOP-u, PiS-u, LPR-u i innych "patriotów", "prawdziwych polaków" i innych psycholi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:22 > Ale > ich strach przed "obcymi", "Europą", likwidacją państwa narodowego, To nie jest strach, tylko chłodna kalkulacja. Rzeczywiście istnienie tradycyjnej koncepcji państwa jako bytu opartego na wspólnocie narodowej i kulturowej jest zagrożone. Grozi nam superpaństwo, coś jak z 1984 Orwella. > sekularyzacją społeczeństwa i odesłaniem koscioła do muzeum jest tak samo > wielki. Sekularyzacja społeczeństwa i odesłanie kościoła do muzeum to dokładnie element programu Adolfa Hitlera i Benito Mussoliniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 22:04 Gość portalu: Raf napisał(a): > > Ale > > ich strach przed "obcymi", "Europą", likwidacją państwa narodowego, > > To nie jest strach, tylko chłodna kalkulacja. Rzeczywiście istnienie tradycyjne > j > koncepcji państwa jako bytu opartego na wspólnocie narodowej i kulturowej jest > zagrożone. Grozi nam superpaństwo, coś jak z 1984 Orwella. Orwella kontruuje nam Kaczyński. Unia nie ma nic z tym wspólnego. Tam się da żyć, w Polsce coraz słabiej. > > sekularyzacją społeczeństwa i odesłaniem koscioła do muzeum jest tak samo > > wielki. > > Sekularyzacja społeczeństwa i odesłanie kościoła do muzeum to dokładnie element > programu Adolfa Hitlera i Benito Mussoliniego. Kłamiesz. Obydwaj znosili się z klerem. Księża ratowali ich po wojnie, pomagali uciekać do Ameryki Pld. "Sekularyzacja społeczeństwa i odesłanie kościoła do muzeum" - to ideały oświeceniowe, w Polsce wykrzywione przez wszechwładny kościół katolicki. M.in. dlatego nasz kraj jest taki zacofany i biedny. Inni mieli Newtona i Locke'a, Rosseau i Woltera a my... księżulków popierających rozbiory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:10 > Kłamiesz. Obydwaj znosili się z klerem. Czytałeś coś na ten temat? Ja akurat mam za sobą kilkadziesiąt pozycji nt. państwa Hitlera i jakoś nigdzie nie wyczytałem o tym, jak to Adolf popierał Kościół. Benito oczywiście był bardziej tolerancyjny, ale w dalszym ciągu stawiał tamę klerykalizmowi. > Księża ratowali ich po wojnie, pomagali > uciekać do Ameryki > Pld. Aby ochronić ich przed karą śmierci, która im groziła za zbrodnie. W czasie samej wojny Kościół uratował kilkadziesiąt tysięcy Żydów. Ci wredni faszyści Franco i Mussolini nawet ponad sto tysięcy. Co ciekawe, lewica nie uratowała praktycznie żadnego Żyda. Noo... może tych kilkuset w Auschwitz, którzy dotrwali do wyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:47 > > Ale ich strach przed "obcymi", "Europą", likwidacją państwa narodowego, > To nie jest strach, tylko chłodna kalkulacja. Rzeczywiście istnienie > tradycyjnej koncepcji państwa jako bytu opartego na wspólnocie narodowej i > kulturowej jest zagrożone. Grozi nam superpaństwo, coś jak z 1984 Orwella. Superpanstwo, takie jak Stany Zjednoczone... Europy. Brak narodow i podzialow nie implikuje w zaden sposob totalitaryzmu. Przeciwnie. To totalitaryzmy *narzucaja* *sztuczne* podzialy na ludzi, ktorzy sie mieszali, mieszaja i -- niepowstrzymywani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:21 > Superpanstwo, takie jak Stany Zjednoczone... Europy. Brak narodow i podzialow > nie implikuje w zaden sposob totalitaryzmu. Gdy ludzie staną się tacy sami, łatwiej będzie nad nimi zapanować. A do tego doprowadzi unifikacja kultur, narzucana przez Unię Europejską (widać to choćby po "wspólnych" euro-wartościach, z którymi nie zgadza się większość nowej Europy). Wtedy pełna integracja polityczna stanie się faktem. Efektem będzie wspólny organizm polityczny, co będzie dla nas tragiczne. Przykład pierwszy z brzegu - obecnie państwa europejskie mogą ze sobą konkurować podatkowo. Po wprowadzeniu jednolitego systemu UE stanie się podatkowym "monopolistą" i będziemy musieli oddawać fiskusowi więcej kasy. Jest to groźne tym bardziej, że w Europie dominuje łupieżczy model socjalny. Choćby dlatego trzeba walczyć o jak największe rozdrobnienie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: NOP, LPR, PiS - to samo gów.... 22.03.07, 21:49 Oj nie wiele im brakuje. To sa tylko niuanse! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.belf.cable.ntl.com 22.03.07, 23:40 ostatnio duzo o polskich rasistach w UK. Polaczki w wielkiej brytani razem z mackiem giertychem robia z Polski niezle szambo 9 Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP 22.03.07, 23:41 Tak to bardzo smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
okha Dwa słowa: wolność wypowiedzi 22.03.07, 23:40 monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresi5 Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.devs.futuro.pl 22.03.07, 17:54 Jestem bardzo rozczarowany panie prezydencie to wstyd Ze w naszym mieście doszło do takiego skandalu a fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uryna fotki IP: *.telsat.wroc.pl 22.03.07, 18:11 g-punkt.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1762&Itemid=136 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karel Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 18:14 a co Wy tacy wstydliwi wszyscy jesteście ! Oczywiście, że to był błąd, ale czy wszystko można przewidzieć ? Przecież to ugrupowanie jest legalnie działającą (NIESTETY !!!) organizacją ! Problem byłby gdyby zgody nie dostała, wtedy mówiono by, że orgranicza się wolność wypowiedzi ! Może wojewoda pomyśli, co robić aby ją zdelegalizować - w końcu reprezentuje panujący rząd w tym kraju !, a nie politycznie atakować prezydenta ! Jeszcze niedawno był u niego urzędnikiem a ten go teraz kąsa !! Wstyd panie Grzelczyk ! Takich rzeczy się nie zapomina, jeszcze wyjdzie to panu bokiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde44 Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.devs.futuro.pl 22.03.07, 18:56 1. TO można było przewidziec 2. kompletny brak reakcji dutkiewicza sugeruje ze uważa, że się nic nie stało, ma to gdzieś itp. 3. kompletny brak reakcji przedstawicieli innych partii politycznych świadczy chyba tylko o tym, ze ich nei ma. 4. Grzelczyk chyba jako jedyny znalazl sie na miejscu - akurat fakt, ze zrobil to jak zawsze ze wzgledów politycznych, ma małe znaczenie dla wizerunku miasta. Dla wizerunku miasta milczenie władz miasta w takiej sytuacji jest bardzo kłopotliwe. Byłoby dużo lepiej gdyby w świetle kamer kajano się i przepraszano, ze doprowadzono do takiej sytuacji. Doskonale pewnie wiecie, ze w uzasadnionych sytuacjach można przynajmniej proponować inne terminy manifestacji i inne lokalizacje. Nikt mi nie wmówi, że demonstracja tych gnojków nie była takim przypadkiem. Że nie można było tego przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dutek dałeś duty.. Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 20:15 I milczysz cały czas. Do duty z ciebie trezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Chodzi o dobre imie Wrocławia. I tyle. 22.03.07, 18:55 Chodzi o dobre imie Wrocławia. I tyle. Milczenie w tym przypadku jest zawsze przyzwoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropotkin Faszysta przeciwko faszystom???!! IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 19:36 Od kiedy Grzelczyka tak irytują nacjonalistyczne brednie?? Może zajmie się w takim razie również swoimi kolegami partyjnymi. Przecież nacjonalizm i ksenofobia PiS-u wiele się nie różni od haseł młodych faszystów. Ci ostatni są bardziej wyraziści, ale przecież głoszą te same hasła uwielbienia "narodu", nieufności wobec "innych", i przywiązania do "jedynie słusznych katolickich wartości" co PiS-iory, LPR i inni przedstawiciele prawicy. Grzelczyk przestań udawać demokratę - nawet jesteś tak samo łysy jak ci faszystowcy łysole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Faszysta przeciwko faszystom???!! IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:21 > Przecież nacjonalizm i > ksenofobia PiS-u wiele się nie różni od haseł młodych faszystów. Ci ostatni są > bardziej wyraziści, ale przecież głoszą te same hasła uwielbienia "narodu", > nieufności wobec "innych", i przywiązania do "jedynie słusznych katolickich > wartości" co PiS-iory, LPR i inni przedstawiciele prawicy. Akurat faszyzm ma się tyle do katolicyzmu co komunizm do wolnego rynku i własności prywatnej. Warto się pouczyć zanim zacznie się wypisywać bzdury na internecie. >Grzelczyk przestań > udawać demokratę - nawet jesteś tak samo łysy jak ci faszystowcy łysole... Wprowadźmy może zakaz prawicy, co? Nie masz najmniejszego pojęcia o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropotkin Re: Faszysta przeciwko faszystom???!! IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 21:11 Raf. jesteś typowym ograniczonym prawicowcem. Wcale nie dziwi mnie w związku z tym twój brak wiedzy na temat częstych sojuszy kościoła katolickiego z faszystami - patrz: Hiszpania lat 30-tych XX wieku i głowni kościelni przyjaciele faszysty Franco; patrz: konkordat III Rzeszy z z Watykanem; patrz: faszysta Rydzyk i katoliccy fani Radia Maryja. Wygłupy PiSu i LPR-u mają oczywiście wiele wspólnego z działaniami i pomysłami faszystów. Rządy tych skurw... to najlepsza szczepionka dla społeczeństwa polskiego - na długie lata po ich rządach prawica zniknie z horyzontów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Faszysta przeciwko faszystom???!! IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:17 > temat częstych sojuszy kościoła katolickiego z > faszystami - patrz: Hiszpania lat 30-tych XX wieku To była konieczność, ponieważ lewica nosiła się z zamiarem fizycznej likwidacji kleru. Poza tym hiszpański odłam faszyzmu ma się tyle do hitleryzmu, co socjaldemokracja do stalinizmu. > konkordat III Rzeszy z z Watykanem Watykan podpisuje konkordaty ze wszystkimi państwami, w których mieszkają katolicy. Celem niemieckiego konkordatu było zabezpieczenie ludności katolickiej (30 procent Niemców) przed zakusami hitlerowców. Za cenę pozostawienia w spokoju chrześcijan Kościół musiał zgodzić się na zakaz istnienia katolickich partii politycznych. Żaden historyk nie przyzna, że KK współpracował z nazistami, bo to nie była prawda. Niedawno ujawniono, że wszelkie informacje o rzekomej współpracy Piusa XII z Hitlerem są dziełem rumuńskiej bezpieki. >na długie lata po ich rządach prawica zniknie z horyzontów!! Przede wszystkim oni nie są prawicą, ponieważ wspierają socjalistyczne doktryny gospodarcze. Poza tym lewica ma w tym kraju znacznie gorsze perspektywy. Kompromitujący balast sprzed 1989 roku + brak jakiegokolwiek pomysłu na przyszłość sprawiają, że w wyborach przez kilkanaście lat nie dostaną więcej niż ~25 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANF polska dla każdego, jeb...PiS, LPR i Kaczyńskiego! IP: *.static.korbank.pl 22.03.07, 21:32 Chyba najwyższy czas brać sprawy w swoje ręce. Policja chroni faszystów, nacjonaliści w sejmie, rasiści w MEN-ie. Psychopata premierem. A jego mściwy braciszek prezydentem. Jedyne co zostaje to AKCJA BEZPOŚREDNIA na ulicy!! Natępnym razem i przy każdej kolejnej lewicowej i antysystemowej demonstracji trzeba być przygotowanym do twardej, samodzielnej obrony resztek zdrowego rozsądku i wolności w życiu publicznym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: polska dla każdego, jeb...PiS, LPR i Kaczyńsk IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:33 Ty chcesz bronić zdrowego rozsądku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuvim był jewrejem taka będzie odpowiedź na faszystowską agresję IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Tak, czas wziac sprawy w swoje rece! 22.03.07, 22:05 Brawo, ANF! Ciesze sie ze sa jeszcze w Polsce ludzie ktorzy bezradnie nie opuszczaja rak ani nie chca od razu wyjezdzac. Przezylismy potop szwedzki, zabory dwie wojny swiatowe, okupacje i komune. Nie mielibysmy sobie dac rane z para kaczek, Giertychem i im podobnych! Szczegolnie teraz kiedy kazdy polski obywwatel ma prawo glosu! Ja wyjechalam z Polski jako b. mloda dziewczyna razem z rodzicami. Kraj w ktorym mieszkam ponad pol zycia bardzo kocham. Tu jest normalnie. Geje moga zawierc zwiazki malzenskie, nikt knikomu do majtek nie zaglada, kobiety moga usuwac niechciana ciaze nie tlumaczac sie z tego przed nikim, ale tych aborcji jest stosunkowo niewiele bo mlodziez jest przez szkole b. dobrze uswiadomiona seksualnie, czarni nie wzbudzaja niezdrowych sensacji, kosciol ma b. niewiele do powiedzenia, a mimo to jest szanowana instytucja. Panuje porawnosc polityczna. Takiej normalnosci i wyluzowania z calego serca pragnelabym dla Polski. Bo mimo mojej sympatii dla Szwecji planuje na starosc wrocic do Polski. Jaka by nie byla to jest moj kraj! Wiec ludzie, nie dajcie sie, wsrod Was jest tylu madrych i przyzwoitych ludzi! Los Polski jest w Waszych rekach!!!! A jak nie to nie bede czekac do emerytury tylko wroce do Polski i wtedy - kupa mosci panowie (i panie!), przegonimy te sitwe co tylko Polsce wstyd przynosi!!! Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 Re: Tak, czas wziac sprawy w swoje rece! 23.03.07, 00:37 tak POlska pod baaardzo wieloma względami moze zzadzroscic Skandynawii :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Tak, czas wziac sprawy w swoje rece! 23.03.07, 00:52 A pomyslec, dzieli nas tylko morze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek pod wszystkimi względami może pozazdrościc IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIESZNAantifa Re: polska dla każdego, jeb...PiS, LPR i Kaczyńsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.07, 07:50 "Na barykady ludu roboczy, czerwony sztandar do góry wznieś..." człowieku! Lecz się z własnej nienawiści i proszę nie mów, że inni nienawidzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galileo sojusz faszystów i kleru katolickiego w Hiszpanii IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:45 to nie wyjątek, podobnie było w Portugalii, Austrii, Belgii, Francji, Chorwacji i Słowacji lewica w Hiszpanii nie miała zamiaru fizycznej likwidacji kleru, to kler spiskował z wojskowymi i faszystami (narodowymi syndykalistami) aby obalic republikę i zniszczyc partie lewicowe tak więc głupcze o naziwe Raf nie kompromituj się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: sojusz faszystów i kleru katolickiego w Hiszp IP: *.korbank.pl 24.03.07, 14:21 W Portugalii, Francji i Belgii faszyści nikogo nie mordowali, więc nie rozumiem, dlaczego taki sojusz miałby Kościół kompromitować. > lewica w Hiszpanii nie miała zamiaru fizycznej likwidacji kleru, to kler > spiskował z wojskowymi i faszystami (narodowymi syndykalistami) aby obalic > republikę i zniszczyc partie lewicowe Przyczyną wojny była radykalna polityka koalicji rządzącej, przy czym niszczenie Kościoła było jednym z jej elementów. > tak więc głupcze o naziwe Raf nie kompromituj się !!! Tylko na to cię stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galileo faszysta Pavelic i kardynał Stepinac to dobry przy IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:41 kład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: faszysta Pavelic i kardynał Stepinac to dobry IP: *.korbank.pl 24.03.07, 14:19 A co powiesz na biskupa Galena? Chorwacja to dosyć specyficzny przykład, gdyż bałkański kocioł rządzi się swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymiasty Re: Faszysta przeciwko faszystom???!! IP: *.chello.pl 22.03.07, 22:08 Kropotkin, jesteś poprostu jełopem. Nie maz pojęcia o polityce, jesteś można powiedziec paradoksalnie "lewackim faszystą" -uznajesz tylko istnienie lewej strony polityki. Wróc do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kto winny? IP: *.core.lanet.net.pl 22.03.07, 20:02 www.e-lama.pl/galerie_powiekszenie.php?id=3486 Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Winny jest durnowaty historyk, ktory wydał decyzje 22.03.07, 21:05 tak Heniu! Powinni cie wywalic ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega UWr Re: Winny niegłupi historyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:11 Wstyd mi za ciebie Heniu. Odejdź z honorem proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto zdjęcia IP: *.magma-net.pl 22.03.07, 20:04 g-punkt.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1762&Itemid=136 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Legalność organizacji! 22.03.07, 20:14 Jeżeli te dwie faszystowskie organizacje są w naszym kraju legalne, zarejestrowane to władze Wrocławia nie mogły odmówić organizacji manifestacji na podstawie przedstawionego przez te organizacje "scenariusza". Skandalem jest to, że nikt w trakcie tej manifestacji nie przerwał tych ekscesów i nie wylegitymował rozrabiaków! Może należy zacząć procedurę delegalizacji tychże grup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:11 Kopehnaga i Berlin też są miastami europejskimi, a rasiści mają prawo tam demonstrować. Wolność słowa jest jednym z fundamentów demokracji. Każdy ma prawo z niej korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.akron.net.pl 22.03.07, 20:22 Są pewne granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:25 Kto ustala te granice? Bóg? Bo tylko on ma prawo, ale niestety nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Naprawde? 22.03.07, 21:03 To spróbuj wyjsc w Berlinie z takimi hasłami na ulice. Zobaczysz jak ci policja oraz Woverweit kota pogoni. A w Polsce, w której wymordowano 6 mln jeje obywateli bez żadnego wysiłku można wyjść na rynek wrocławski i wrzeszcieć hitlerowskie hasełka. Wrocław miastem spotkań? Tylko kogo, z kim i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Naprawde? IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:24 Cóż, faktem jest, że w ubiegłym roku taka manifestacja w Berlinie się odbyła. Podobnie jak w Lipsku. Aha, mała uwaga: Hitler też zaczynał od zakazu manifestacji opozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok I co, może krzyczeli takie hasła? 22.03.07, 21:43 Nie opowiadaj, że cos takiego mozna tam meldowac bez kłopotu. Jestes wtedy Rechtsradikale i masz przechlapane z VS. Zaden nopowiec w RFN nie pozwoli sobie na gadke otwartym tekstem. A to demo w Lipsku widziałem - było grzeczniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Won stąd ty hitlerowska kanalio! Wynocha 22.03.07, 21:00 na smietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Won stąd ty hitlerowska kanalio! Wynocha IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:30 Piękny przykład tolerancji. Jestem wzruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu 22.03.07, 21:47 powinienes to zrozumiec. Może jestes za młody, może nie wiesz co sie tu działo w latach 1939-1945. Po prostu - tolerancja ma swoje granice i tyle. Właśnie pogrobowcy hitleryzmu w Polsce winni być lani batem. Nie ma tolerancji dla pedofilii, morderstw, kradzieży, gwałtów. Też jestes wzruszony z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:55 > powinienes to zrozumiec. Może jestes za młody, może nie wiesz co sie tu działo > w latach 1939-1945. Wiem co się działo, jestem żywo zainteresowany historią drugiej wojny światowej. >Właśnie > pogrobowcy hitleryzmu w Polsce winni być lani batem. To lej ich!!! Ale nie używaj do tego państwa. Sam walcz. To będzie wolnościowe. Zakaz głoszenia poglądów to faszyzm. > Nie ma tolerancji dla pedofilii, morderstw, kradzieży, gwałtów. Też jestes > wzruszony z tego powodu? To są przestępstwa wymierzone w prawa jednostki (prawo do życia, wolności osobistej, religijnej, gospodarczej, także wolności słowa). Takie coś musi być zakazane. Gadanie nikogo nie krzywdzi, więc zakazywać go nie wolno... p.s. Lewicowi antyfaszyści zabili więcej ludzi niż Hitler. Trzeba unikać wszelkich radykalizmów. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok zabawna dyskusja, 22.03.07, 22:49 argumentacja, że Stalin zabił więcej..... Smieszne. Czyli co brudna woda ze strumyka lepsza od brudnej wody z rzeczki? Po drugie, jeżeli chodziłoby jedynie o gadanie, możnaby powiedzieć, niech sobie gadają. Ale oni nie tylko gadają. Oni też działają. Muzyk, z ktorym gra pewnien moj znajomy, został przez nich pobity i połamano mu palce. Dlaczego? Ponieważ brzydko był ubrany. Dlaczego nie mam używac do lania gnojów panstwa? Jestem podatnikiem. Płace dużo pieniedzy, wiec ceduję takie działania na odpowiednie organa. Dalej. Uważasz, że pedofilii, morderstw, kradzieży i gwałtów nie da sie porównać z nopem? A to dlaczego nie? Jeżeli nop nawołuje do przemocy i stosuje przemoc. Jeżeli nop wzoruje sie na nsdap. Łachmyta podpisując się per s-k-i-n założył nowy wątek (na szczescie go niema). W wątku tym wpisał wszeklkie możliwe hasła hitlerowskie. Dalej, skoro miałbyć mieć rację, to zauważ, że np. rząd Wolnego Kraju Bawarskiego, będący prawnym spadkobiercą schedy intelektualnej po panu z wąsikiem, zakazuje drukowania jego tzw. dzieł. A władze niemieckie pozbawią niedługo tego pana niemieckiego obywatelstwa posthum. W Polsce tym bardziej należy zważać na to, aby nie przekraczać cienkiej linii. Generacje, które odchodzą, zabierają ze sobą wiedzę na temat tamtych czasów, zostają młodzi. I nagle okazuje się, że jesteśmy współwinni holokaustu, poniewa kacety były na naszym terytorium. Kogo obchodzi, że nie nasze i nie my je stawialismy. Już z tego powodu należy plewić każdy prohitlerowski chwast. To nie ma nic wspólnego z wolnością. To należy tak samo tępić jak pedofili, morderców, gwałcicieli i złodziei. Dlaczego, ponieważ są to zbrodniarze duszy! A kto ich broni, sika na groby naszych rodaków, pomordowanych przez hitlerowców. Zakaz głoszenia poglądów to faszyzm? ciekawostka! Tu przecholowałeś wydatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem Re: zabawna dyskusja, IP: *.chello.pl 23.03.07, 04:49 Tak - zakaz głoszenia poglądów to TOTALITARYZM. Jeśli tego nie widzisz to przykro mi bardzo. Z własnej woli oddajesz własne prawo do nieskrępowanego wyrażania myśli w ręce urzędnika, który może stwierdzić iż jest to 'szkodliwe'. Nie byłem w rynku i mówiąc szczerze żałuję, bo nie mogę się odnieść do faktycznego przebiegu demonstracji. Problem jest taki, że z relacji tu przedstawionej kompletnie nie wynika aby głoszone były hasła faszystowskie. Rasistowskie? Tak. I tak na marginesie - czym się różni kukła 'antyfaszysty roku' od kukły 'długiego Romka'? Poza kolorem oczywiście i tym, że kukła 'człowieka konia' jest obecnie 'trendi', a 'antyfaszysty' 'passe'? Patrzcie na siebie - tyle tu okrzyków pełnych nienawiści. Ludzie - opamiętajcie się - przecież im właśnie o to chodzi! O konfrontację. Przy następnej okazji takiego wiecu proponowałbym akcję rozdawania wszystkim uczestnikom kremu Nivea aby mogli stać 'prawdziwie biali'. Dla NOPowców nie będzie gorszej kary niż śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: zabawna dyskusja, IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:35 > argumentacja, że Stalin zabił więcej..... Smieszne. Nie, to nie jest śmieszne. To jest ważne. Z historii płynie dla nas ważna nauka - nie wolno zastępować rasizmu lewactwem, gdyż nic dobrego z tego nie wyniknie. > Ale oni nie tylko gadają. Oni też działają. Muzyk, z ktorym gra pewnien > moj znajomy, został przez nich pobity i połamano mu palce. Dlaczego? Ponieważ > brzydko był ubrany. Pewnie gdy parady rasistowskie zostaną zakazane, to takich pobić już nie będzie? Naiwne. > Dlaczego nie mam używac do lania gnojów panstwa? Bo wtedy te gnoje zyskają pretekst do używania tegoż państwa do lania Ciebie. > Uważasz, że pedofilii, morderstw, kradzieży i gwałtów nie da sie > porównać z nopem? A to dlaczego nie? Bo wymienione przestępstwa łamią prawa naturalne (czy prawa człowieka, jak kto woli). Posiadanie i głoszenie poglądów nie łamie niczyich praw. > Dalej, skoro miałbyć mieć rację, to zauważ, że np. > rząd Wolnego Kraju Bawarskiego, będący prawnym spadkobiercą schedy > intelektualnej po panu z wąsikiem, zakazuje drukowania jego tzw. dzieł. Niemcy mają kaca moralnego po epoce Hitlera i na siłę próbują pokazać światu, jacy to oni są demokratyczni. Jak na ironię, robią to metodami częstokroć autorytarnymi. Zresztą "Mein Kampf" to zupełnie niegroźna bablanina. Prawdopodobnie nie przeczytał tej książki żaden z nazistowskich zbrodniarzy, pewnie współcześni skinheadzi też tego nie czytają. > Dlaczego, ponieważ są to > zbrodniarze duszy! Ach, więc to myślozbrodnia? > A kto ich broni, sika na groby naszych rodaków, > pomordowanych przez hitlerowców. A lewacy (wszystkie te Krytyki Polityczne i Walczące Grupy Rewolucyjne) sikają na groby przodków zabitych w Katyniu. Sierakowski wydaje książki sławiące Lenina, agresora odrodzonej Polski i mordercę milionów ludzi. I co, zakazać ich? > Zakaz głoszenia poglądów to faszyzm? ciekawostka! Tu przecholowałeś wydatnio. Jest przejawem tej samej, totalitarnej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.07, 23:35 Zasadniczo jesteś daremny. Może niezbyt poprawne dyskusyjne stwierdzenie, ale tak zwykłem nazywać ludzi, którzy pochodzą z tego kraju i bronią takich śmieci. Tak, to najdelikatniejszy sposób nazwania tego co myślę o takich "osobach". > Wiem co się działo, jestem żywo zainteresowany historią drugiej wojny światowej Może pora zmienić lektury na inne niż polecane przez różnej maści "biblioteki prawicowca/białego człowieka/szczerbiec" > To lej ich!!! Ale nie używaj do tego państwa. Sam walcz. To będzie wolnościowe. > Zakaz głoszenia poglądów to faszyzm. Od lania ich mam właśnie państwo. Tak, misiu mój, aparat siłowy państwa służy m.in. do lania takich troglodytów. > To są przestępstwa wymierzone w prawa jednostki (prawo do życia, wolności > osobistej, religijnej, gospodarczej, także wolności słowa). Takie coś musi być > zakazane. Gadanie nikogo nie krzywdzi, więc zakazywać go nie wolno... Gadanie czegoś takiego krzywdzi. Co byś powiedział na małą pikietkę wśród Twoich sąsiadów, gdzie będę mówił że jesteś złodziejem, idiotą i podczłowiekiem? Do tego przytoczę parę zmyślonych faktów i postraszę ich, że im zgwałcisz córki i ukradniesz auto. Takie przestępstwo jest może groźniejsze nawet niż wymierzone w prawa jednostki. Dotyka społeczeństwa. Prawo, choć może tego nie wiesz, ma bronić społeczeństwa i jest przez społeczeństwo sankcjonowane. Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym jest usankcjonowane w najwyższym akcie prawnym tego kraju. Weź o tym pomyśl! Wyżej niż Konstytucja się nie da, co może oznaczać, że ludzie mądrzejsi od Ciebie mają na ten sam temat troszkę inny pogląd. Nie powinno być miejsca na dyskusję z takimi pacanami, jak Ci goście z rynku. Po prostu nie ma po co. Z debilem, jak wiemy, się nie dyskutuje, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. > Lewicowi antyfaszyści zabili więcej ludzi niż Hitler. Trzeba unikać wszelkich > radykalizmów. Mówiłem, ale powtórzę. Zmień te książki na jakieś sygnowane przez kogoś kto ma wszystkie klepki na miejscu. No chyba, że mówisz o wszystkich śmieciach którzy przez lata podpisywali się pod lewicowość, ale taka demagogia, to chyba by była przesada, nawet jak na szacownego adwersarza. Pozdrawiam wszystkich, którzy mają mózgi. (tak, mózg =/= móżdżek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:47 > Może pora zmienić lektury na inne niż polecane przez różnej maści "biblioteki > prawicowca/białego człowieka/szczerbiec" Dzieciaku, możesz wskazać jakiś cytat, w którym utożsamiłem się z NOP-em? Nie mając argumentów stosujesz żenujące wycieczki osobiste. Ciekaw jestem, co ty czytałeś na temat dwś? Możesz wymienić nazwiska autorów? > Takie przestępstwo jest może groźniejsze nawet niż wymierzone w prawa jednostki > Dotyka społeczeństwa. Zabawne, gdyż mówisz dokładnie to samo, co nazistowscy prawnicy. Według nich dobro społeczeństwa stoi ponad dobrem jednostki. Dbałość o interes zbiorowości jest więc nadrzędna nad wolnością człowieka. Totalitaryści wszelkiej maści są bardzo podobni do siebie, choć jak widać próbują siebie zwalczać nawzajem. > Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym > jest usankcjonowane w najwyższym akcie prawnym tego kraju. Weź o tym pomyśl! Konstytucję pisali ludzie, to nie jest żaden dekalog z nieba zesłany, więc nie ma się co nań powoływać. W ustawie zasadniczej mamy różne śmieszne rzeczy, jak choćby całą masę populistycznych obietnic, typu zapewnienie tym i tamtym tego i tamtego... Wyjątkowo nieudany twór. Już lepiej się wzorować na amerykańskiej konstytucji. > Mówiłem, ale powtórzę. Zmień te książki na jakieś sygnowane przez kogoś kto ma > wszystkie klepki na miejscu. Może być Czarna księga komunizmu? Może być Norman Davies? To tylko co bardziej znane pozycje. >No chyba, że mówisz o wszystkich śmieciach którzy > przez lata podpisywali się pod lewicowość, ale taka demagogia, Nie, to nie jest demagogia. Ci ludzie byli lewicowcami. Demagogią jest za to twierdzenie, że oni wypaczyli ideały. Ja wiem, że to dla was niewygodna prawda, więc nie mam żalu do takiej nieuczciwej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomb Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:04 ale dlaczego jest tolerancja dla komunizmu?Marksów,Leninów,Stalinów,Che Guevarów?Oni wymordowali nawet więcej ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Znowu argument o wyższości świąt wielkanocnych 22.03.07, 22:54 nad świętami wielkiej nocy. Niestety, ale rozmawiamy o pogrobowcach hitleryzmu. A oni spowodowali smierc 70 milionów ludzi. Czy komunisci zabili wiecej? Nie wiadomo, może. Ale to, kto zabił wiecej nie jest argumentem w tej dyskusji. Używacie argumentów z dziecinstwa- "Mama a Jacek może". Nie drogie dzieci! Jacek też nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Znowu argument o wyższości świąt wielkanocnyc IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:52 > Niestety, ale rozmawiamy o pogrobowcach hitleryzmu. A oni spowodowali smierc 70 > milionów ludzi. W całej II wojnie zginęło 56 milionów ludzi, z czego kilkanaście w Azji wschodniej. Ofiary europejskie trzeba rozłożyć między Hitlera i Stalina. 70 milionów raczej nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.07, 23:47 Zacznijmy od początku. Najchętniej wrzuciłbyś do jednego wora Adolfa ze świtą, Józka S., Marksa, Lenina i dla pikanterii Che. Średni pomysł, bo ja np. widzę różnice. Kiedyś: Komunizm w wydaniu stalinowskim był wypaczeniem idei komunistycznych rozwijanych od -set lat przed urodzeniem Towarzysza Stalina. Przed rewolucją był to głównie ruch jakby nie było ideowy. Esencją:koncepcja, wypaczeniem:terror. Hitleryzm był nieco inny, facet z wąsikiem, idol mas ostrzyżonych, od początku zakładał, że żydzi to podludzie, że Słowianie nadają się do służenia germańskim Panom. U podstaw całego ruchu leżała nienawiść, bez wroga to po prostu by nie zadziałało (vide:PIS) Obecnie: Jakoś nie widzę bojówek z czerwonymi flagami lejących łebków za nie-takie-włosy/cokolwiek. Z panami NOPopodobnymi się jednak taki kontakt zdarza. Dla czytających inaczej: nie mówię, że komunizm mniej zrobił złego, ani nie bronię komunistycznych zbrodni, jeżeli po lekturze doszedłeś/doszłaś do takiego wniosku, to może przeczytaj raz jeszcze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: nie ma zadnej tolerancji dla hitleryzmu IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:55 > Hitleryzm był nieco inny, facet z wąsikiem, idol mas ostrzyżonych, od początku > zakładał, że żydzi to podludzie, że Słowianie nadają się do służenia germańskim > Panom. Hitler również wypaczył idee Benito Mussoliniego, które w żadnej mierze nie były rasistowskie czy ksenofobiczne. Ale co to ma do rzeczy? > U podstaw całego ruchu leżała nienawiść, bez wroga to po prostu by nie > zadziałało (vide:PIS) Komunistyczna koncepcja nie mogła istnieć bez wroga. Poczytaj o materializmie dialektycznym. Natomiast swoją popularność komunizm zdobył dzięki nienawiści motłochu do burżuazji. > Obecnie: Jakoś nie widzę bojówek z czerwonymi flagami lejących łebków za > nie-takie-włosy/cokolwiek. Z panami NOPopodobnymi się jednak taki kontakt zdarz > a. Przyjrzyj się rozróbom organizowanym przez antyglobalistów na różnych szczytach. Spójrz na zachowanie górników na manifestacjach pod sejmem - jakby nie patrzeć, związki to też lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopllo1 Re: totalitaryzm = faszyzm=komunizm=maoizm=itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:37 sfotografowac zarejestrować, wylegitymować i zapytać Pana Ministra Romana Gierrtycha i Szanownego Tatusia Jego dlaczego dzieciaki nie były w szkole, czy miały pozwolenie od rodziców na uczestnictwo(może rodzice to też tego rodzaju pseudopolitykierzy) a następnie pytam za co moi przodkowie zostali wymordowani w obozach Ostaszków, Gross Rossen i Ostrzeszów , dlaczego te giertychowskie plemie - dzieciaki noszą dziś brunatne koszule i kto pozwala na uzywanie na moim kochanym wrocławskim Rynku ,zakazanych znaków w Europie, tak badawczo spogladaja na nowe życie, na każdego kto nie jest z nimi, brońcie zycia w głowach zwyrodnialców ilustrujcie tych totalitarystów = faszystów=komunistów=maoistów=fanatyków itp., nie mnie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Raf nie ma tolerancji dla naziolskich gnid, won !! IP: *.generacja.pl 24.03.07, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Raf nie ma tolerancji dla naziolskich gnid, w IP: *.korbank.pl 24.03.07, 14:23 Tego typu posty pokazują, że neonaziści nie są jedynymi radykałami, których powinniśmy się obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: wojewoda niech od NOPu ..odstosunkuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:21 Tylko jedno rozsądne rozwiązanie - ZDELEGALIZOWAĆ tą gromadkę faszystów dla dobra społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
durruti Akcja solidarnościowa z zatrzymanymi antyfaszystam 22.03.07, 20:41 Jutro akcja solidarnościowa z zatrzymanymi antyfaszystami. O godz. 11.00 odbędzie się rozprawa zatrzymanych osób przy ul. Druckiego-Lubeckiego 1. Prosimy wszystkich o przybycie i wsparcie solidarnościowe! cia.bzzz.net/wroclaw_starcie_neonazistow_z_anarchistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Akcja solidarnościowa z zatrzymanymi antyfasz IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:50 Z tekstu wynika, że inicjatorami zadymki byli właśnie anarchiści, gdyż to oni próbowali przerwać marsz łysych. Skoro wszechpolaków karano za rzucanie jajami w gejów, anarchistów trzeba ukarać za rzucanie w skinów bliżej nie określonymi przedmiotami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Re: Akcja solidarnościowa z zatrzymanymi antyfasz IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.07, 23:57 Wiesz, jest na szczęście jeszcze coś takiego jak dobro społeczne... Ale ale, na potrzeby tej dyskusji podpowiem Ci coś: "Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego." No więc jak dla mnie, to nietykalność cielesna jakiegoś tam durnia stanowi wartość oczywiście niższą niż wartości konstytucyjne które łamał. A co trzeba to już może ktoś mądrzejszy pomyśli. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Akcja solidarnościowa z zatrzymanymi antyfasz IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:58 > Wiesz, jest na szczęście jeszcze coś takiego jak dobro społeczne... Dobrem społecznym zazwyczaj uzasadnia się największe niegodziwości. > "Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego > niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli > niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia > wartość niższą od dobra ratowanego." Nie ma tutaj bezpośredniego niebezpieczeństwa. Nie sposób udowodnić, że zaniechanie rzucania w skinów poskutkuje popełnieniem przez nich przestępstwa. Można natomiast przypuszczać, że efekt będzie odwrotny - chęć zemsty i kolejne przestępstwo. > No więc jak dla mnie, to nietykalność cielesna jakiegoś tam durnia stanowi > wartość oczywiście niższą niż wartości konstytucyjne które łamał. Życie lub zdrowie człowieka są zawsze wartością wyższą niż dobra abstrakcyjne, jakimi są wartości konstytucyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:44 No tak, władze Wrocławia obrzucają się winą jak smierdzącym gównem, byle szybciej i dalej. I to właśnie one powinny teraz przeprosić wszystkich, któzy mogli poczuć sie urażeni, i to publicznie. Niestety polcjanci też moim zdaniem nie są bez winy, bo woleli powstrzymywać antyfaszystów, żeby przypadkiem nie przeszkodzili tym cymbałom, bo mogłoby dojść do bójki pomiędzy ugrupowaniami? Ale ci troglodyci drzeć mordy mogli bez ograniczeń. Jednak, jeśli żaden przykład nie idzie z góry to niestety na dole nie można się też go zbyt wiele spodziewać. Jednym słowem: DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 20:52 ZTCW przeszkadzanie w legalnej manifestacji jest wykroczeniem, więc policja zachowała się słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP 22.03.07, 21:14 policjanci chca podwyżek.A g.... Dzielni chllopcy z prewencji zlabali kulawego anarchiste i to malo,ze kulawy to ogolnie też jakis lichy i w morde nie da.Prawda. wczoraj na forum o wydarzeniach z wroclawia zadalem to samo pytanie: Kto zatrul serca tych mlodych , przystojnych i energicznych ludzi ? to nad tym trzeba sie zastanowic ! to jest odpowiedz mlodych ludzi ktorym powtarzano ze nie bedzie dla nich pracy , nie bedzie miejsca w panstwowych uczelniach , nigdy nie zarobia na wlasne mieszkanie . w tym kraju mlodych zflustrowanych ludzi jest dużo nie wszyscy wyjechali , ci jeszcze walcza o swoje miejsce i albo tez kupia bilet do UK albo jak w berlinie i hamburgu to oni beda wydawac zgody na manifestacje.Ciekawe co bedzie lepsze dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Lewak - anarchista? 22.03.07, 21:26 Anarchizm jest ideologia wolnosci, pradziwy anarchista olalby ta manifestacje. Zastanawia mnie czemu skrajne lewactwo kryje sie pod sztandarami anarchii? Zeby osmieszyc i zniszczyc ta ideologie wolnosci w stanie czystym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Lewak - anarchista? IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:28 Haha, słuszna uwaga! Zabawnie wygląda, gdy anarchista - czyli wróg państwa - domaga się od tegoż państwa zakazu promowania ideologii faszystowskiej, czyli de facto ekspansji Systemu coraz głębiej w tkankę społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalng Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 21:16 > ZTCW przeszkadzanie w legalnej manifestacji jest wykroczeniem, więc policja > zachowała się słusznie. Dokładnie. NOP ma takie same prawo do manifestowania jak np: Geje. Zgłosili manifestacje, dopełnili procedur wiec ich manifestacja była legalna. Policja miała obowiązek chronic ich przed "kontrmanifestacją" ale jednoczesnie powinna zareagowac na głoszenie haseł faszystowskich i wzywanie do nienawisci na tle rasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Wrocław - stolica Wolności Słowa IP: *.pronet.lublin.pl 22.03.07, 21:03 Brawo dla władz Wrocławia. Każdy ma prawo głosić swoje poglądy. I trzeba to tolerować, nawet jeśli nam się one nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... 22.03.07, 21:51 Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... A uwłaczanie godności innych - to podstawowe prawo człowieka ?! Brawo ! A po co wogóle Konstytucja, która tego zabrania ?! P. S. Widocznie wyszło szydło z worka. Widocznie faszyzm jest akceptowany we Wrocławiu przez milczacą wiekszość. Rozumiem teraz lepiej Niemców, którzy rzekomo "nic nie wiedzieli"... Pokażcie wasze prawdziwe oblicze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 21:58 Konstytucji nie pisali wolnościowcy, tylko ludzie o mentalności rodem z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... 22.03.07, 22:10 Gość portalu: Raf napisał(a): > Konstytucji nie pisali wolnościowcy, tylko ludzie o mentalności rodem z PRL. Europa tez ci sie nie podoba, co nie ? Nikt nie będzie bezkarnie pluł innym w twarz i poniżał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:14 > Europa tez ci sie nie podoba, co nie ? Europa w jakim sensie? Starego kontynentu o pięknej historii i tradycji czy może socjalistycznego molocha biurokratycznego o tendencjach antyliberalnych i zamordystycznych? > Nikt nie będzie bezkarnie pluł innym w twarz i poniżał !!! Łysi sami siebie poniżają wygadując głupoty, Murzyni mają pewnie w d**ach ich manifestacje... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... 22.03.07, 22:31 Gość portalu: Raf napisał(a): > Europa w jakim sensie? Starego kontynentu o pięknej historii i tradycji czy może socjalistycznego molocha biurokratycznego o tendencjach antyliberalnych i zamordystycznych? Szacunek i respekt wobec innego czlowieka - to zamordyzm ?! Co jeszcze usłyszymy ? > Łysi sami siebie poniżają wygadując głupoty, Murzyni mają pewnie w d**ach ich > manifestacje... To nie prawda !!! To ludzi bardzo rani, bardzo rani... Bardzo uwłacza i poniża Ale co tam ! Lepiej udawać, że wszystko jest w porządku, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Prawo do poniżania i plucia innym w twarz... IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:35 > Szacunek i respekt wobec innego czlowieka - to zamordyzm ?! Przymusowy szacunek do innego człowieka to zamordyzm. > To ludzi bardzo rani, bardzo rani... Nie ma sensu przejmować się słowami głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:40 tak dla NOPu wazny jest ich zamordyzm - iatki zamordyzm chcieliby wprowadzac w naszym kraju -niszczac demokracje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: www.antykaczy.blog.onet.pl IP: *.korbank.pl 23.03.07, 19:59 To nie usprawiedliwia nas do niszczenia owej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:40 ale zrozum ze poglady NOPu zagrazaja demokracji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 22:12 Nie zagrażają, gdyż nie mają poparcia nawet jednego procenta ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Mamy wolnosc slowa czy nie??????? 22.03.07, 21:04 Poza tym gdzie tu rasizm??? "Każdy inny, wszyscy biali" - czyli 'jedna rasa - ludzka rasa' "Europa dla białych" - Demonstracja solidarnosci ze Slowianami, Europa dla bialych Rosjan - zakamuflowane haslo antykomunistyczne, moze tak wkurzylo czerwonych. "Nasza święta rzecz, czarni z Polski przecz" - antyklerykalizm, czesto spotykany na forum koszernej. "W naszym kraju jest miejsce dla czarnych, ale tylko czarnych koszul" - uklon w strone kibicow Polonii Warszawa. Nie robiliscie takiego 'halo' jak homosie urzadzily nielegalna demonstracje a policja palowala tylko jej przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
stryj.pepin [...] 22.03.07, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Mamy wolnosc slowa czy nie??????? 22.03.07, 21:24 To skandal. Ponoc mamy demokracje gdzie kazdy ma prawo do okazania swych pogladow! Widac, ze chce sie man sila narzucic poprawnosc polityczna, wielokultorowosc i globalizm! Nie pozwolmy aby to nam uczyniono!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Mamy wolnosc slowa czy nie??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:11 > To skandal. Ponoc mamy demokracje gdzie kazdy ma prawo do okazania swych > pogladow! Tak sie sklada, ze nie wszystkich pogladow, patrz konstytucja. > Widac, ze chce sie man sila narzucic poprawnosc polityczna, > wielokultorowosc i globalizm! Nie pozwolmy aby to nam uczyniono!!! Kto ci co narzuca? Ktos ci kaze zenic sie z murzynka? Chesz miec biale dzieci -- wyjdz za Polke. Rob z soba co chcesz. ALE Z SOBA! Od cudzego rozporka won! Inni nie musza patrzec na kolor skory, tylko dlatego, ze ty to robisz. Nie narzucisz im tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Re: Mamy wolnosc slowa czy nie??????? IP: *.stk.vectranet.pl 22.03.07, 23:51 Straszne jest, że "ludzie" którzy najchętniej by zabijali za inność powołują się na wolność wypowiedzi. Tożto prostytucja mentalna. Odpowiedz Link Zgłoś
tintin1 Re: Mamy wolnosc slowa czy nie??????? 22.03.07, 21:36 Różnica jest taka, że homosie nikogo krzywdzić nie chcą. Nie krzyczą "kto nie z nami ten przeciw nam!", nie zamierzają nikomu ograniczać wolności. A twierdzenie, że to, czy ktoś się urodził czarny, żółty (czy inszy jeszcze) powinno determinować dożywotnio jego miejsce zamieszkania jest właśnie ograniczaniem wolności. Dodatkowo, jest bardzo nieestetyczne i prymitywne. Uprzedzę możliwą odpowiedź: fizyczna miłość homoseksualna też jest dla mnie nieestetyczna. Dlatego właśnie jestem hetero. A miłość psychiczna? Ładna w każdym wydaniu: homo czy hetero, jaka to różnica... Argumenty popierających demonstrację (wolność słowa) przypominają rozmowę z uczniami gimnazjum. Wiem co mówię, uczyłem w takiej szkole pięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Mamy wolnosc slowa czy nie??????? 22.03.07, 22:02 > Różnica jest taka, że homosie nikogo krzywdzić nie chcą. Bo ja wiem? Chca adoptowac dzieci, prawda? Pewnie tez chcieliby parad jak na zachodzie, ze beda zabierac na parady 14-latkow lub beda sie obnazac to ja dziekuje. Nie krzyczą "kto nie z > nami ten przeciw nam!" Proponuje poczytac polemike Korwin-Mikkego z Biedroniem. Biedron najechal na JKM ze ten pala nienawiscia do gejow nie wiem z jakich powodow. Zreszta, ktokolwiek mowi ze mu sie nie podoba homoseksualizm oskarzany jest o homofobie. >nie zamierzają nikomu ograniczać wolności. Ostatni szkocki NHS przygotowal w porozumieniu z organizacjami gejowskimi wskazowki, kotre zalecaja nieuzzywanie slow 'matka' i 'ojciec' zeby nie narazic sie na obrazenie gejow. >A > twierdzenie, że to, czy ktoś się urodził czarny, żółty (czy inszy jeszcze) > powinno determinować dożywotnio jego miejsce zamieszkania jest właśnie > ograniczaniem wolności. Otoz nie. Jest tylko glupim twierdzeniem. Dopiero wprwadzanie takich pomyslow byloby ograniczaniem wolnosci. > Argumenty popierających > demonstrację (wolność słowa) przypominają rozmowę z uczniami gimnazjum. Byc moze, nie dyskutuje z ludzmi popierajacymi takie demonstracje bo trzymam sie od takich idei z daleka. Nie oznacza to jednak ze nalezy tym ludziom odbierac prawo do wyrazania swoich pogladow. DLa mnie NOP-owcy i geje mogliby sie nawzajem powybijac, i policja nie powinna im przeszkadzac (volenti non fit iniuria) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 22:14 mulla_komar napisał: Chca adoptowac dzieci, prawda? Pewnie tez chcieliby parad jak na > zachodzie, ze beda zabierac na parady 14-latkow lub beda sie obnazac to ja dzie > kuje. W szwecji geje maja dzieci i nikt sie temu nie dziwi. Co w tym zlego? Czy lepiej wzrastac w sierocincu czy miec dwoch kochajacych tatusiow? Bo nie rozumiem probblemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:16 > W szwecji geje maja dzieci i nikt sie temu nie dziwi. Co w tym zlego? > Czy lepiej wzrastac w sierocincu czy miec dwoch kochajacych tatusiow? Bo nie > rozumiem probblemu? Lepiej, aby dzieci trafiły do rodzin hetero, gdzie będą mogły odebrać wychowanie w rodzinie dualnej płciowo, co zapewni im odpowiednie wzorce na przyszłość. Brak rodzica jednej płci to strata wychowawcza, której nie da się zastąpić dwoma rodzicami identycznej... Chyba łatwiej zjeść zupę mając talerz i łyżkę niż mając dwie łyżki, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 22:20 tak ale ja nie porownywalam rodziny homo z rodzina hetero tylko rodzinae homo z sierocincem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:36 Ale jeżeli dzieci mogą trafić do rodzin hetero, to po co mają trafiać do rodzin homo? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:02 Gość portalu: Raf napisał(a): > Ale jeżeli dzieci mogą trafić do rodzin hetero, to po co mają trafiać do rodzin > homo? Ba, ale czy zawsze moga? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:06 Sądzę, że najważniejsze jest to by dzieci trafiały do rodzin. zawisza60 napisała: > Gość portalu: Raf napisał(a): > > > Ale jeżeli dzieci mogą trafić do rodzin hetero, to po co mają trafiać do > rodzin > > homo? > > Ba, ale czy zawsze moga? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:08 pytajniak napisała: > Sądzę, że najważniejsze jest to by dzieci trafiały do rodzin. > Otoz to! Ale jak ktos mysli d...a to tego nie zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:11 kolejki normalnych par czeka na adopcje wiec teza ze albo sierociniec albo dwoch homosiow jest bzdurna. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:19 Taa.nie wiedzialam ze po sierocincach wiatr hula... Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:26 Moze wiatr jest pedofilem? O homosiach mozemy sobie podyskutowac przy okazji innego tematu. Zrozumiales moj pierwszy post, czy tylko chciales podyskutowac o homoseksualizmie? Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:41 ludzie ! - nie mieszjacie homo z pedofilami ! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:55 To tak zawsze na tym forum! Niektorzy nie maja w domu encyklopedii bo ja wiem... Wciaz myla pdefilie z homoseksualizmem i zboczenie z orientacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 09:10 W sierocincu sa dzieci. Jesli wiart tam hula, jak piszesz, to zapewne zdrowy nie jest. Taka zabawa slowna. Naprawde uczysz w gimazjum? Szkoda dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.korbank.pl 23.03.07, 20:03 Dzieci małe i zdrowe mają wszelkie szanse na adopcję. Dziećmi chorymi lub wyrośniętymi jest gorzej, ale nimi geje nie zechcą się zaopiekować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:17 > Ale jeżeli dzieci mogą trafić do rodzin hetero, to po co mają trafiać do rodzin > homo? A istnieje w ogole jakies panstwo bez srocincow? Bo nie wydaje mi sie, a zatem twoje pytanie jest bezprzedmiotowe. Nie istnieje alternatywa para homo lub para hetro. Istnieje alternatywa jakas para lub srociniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:28 Mozna jeszcze sprzedac na eksperymanty genetyczne. Skoro eksperymentujemy z homosiami to czemu nie przeprowadzic innych eksperymentow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.korbank.pl 24.03.07, 14:24 > A istnieje w ogole jakies panstwo bez srocincow? Bo nie wydaje mi sie, a zatem > twoje pytanie jest bezprzedmiotowe. Nie istnieje alternatywa para homo lub para > hetro. Istnieje alternatywa jakas para lub srociniec. Jak już mówiłem, dzieci małe i zdrowe na sto procent trafiają do rodzin hetero. Sierocińce są upchane ze względu na to, że część dzieci jest zbyt duża, by ktokolwiek chciał się nimi zaopiekować. Część także choruje lub jest upośledzona. Tymi jednak geje raczej nie chcieliby się zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomunioo Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 22:21 > Chyba łatwiej zjeść zupę mając talerz i łyżkę niż mają > c > dwie łyżki, nieprawdaż? Jesli ktos chce naprawde sie najesc to najlepiej miec 2 talerze :) tylko co to ma do tematu :P Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 22:58 Gość portalu: Raf napisał(a): > Lepiej, aby dzieci trafiły do rodzin hetero, gdzie będą mogły odebrać wychowanie > w rodzinie dualnej płciowo, co zapewni im odpowiednie wzorce na przyszłość. Brak > rodzica jednej płci to strata wychowawcza, której nie da się zastąpić dwoma > rodzicami identycznej... Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:02 mulla_komar napisał: > z dupy. Myślisz nią? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:03 mulla_komar napisał: > z dupy. Juz rozumiem, jesli massz takie zrodlo informacji to gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:07 tak odpowiadam na kretynskie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? IP: *.korbank.pl 24.03.07, 14:26 Naukowcy już dawno dowiedli, że poszczególna płeć ma unikalny wpływ na wychowanie dziecka. Dwóch tatusiów nigdy nie zastąpi matki, gdy chodzi o tworzenie w dziecku emocjonalności, uczuciowości. Tutaj kontakty z matką są absolutnie kluczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 22:58 Czy lepiej dorastac w sierocincu czy miec kochajacych ojca i matke? A co w tym zlego? A no to ze nie wiadomo jakie beda efekty takiego wychowania. Kto wieczy dziecko tez nie bedzie gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:05 Widze ze myslisz anusem, homoseksualizmu nie da sie nauczyc. Gejem mozna sie jedynie urodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:09 Gejem mozna sie > jedynie urodzic Takie bajki to mozesz swoim dzieciom opowiadac. Wiele czynnikow wplywa na poped seksualny, nie ma wrodzonego popedu, a ostatnio nawet okazalo sie ze homoseksualizm mozna wyleczyc prosta terapia hormonalna. Ale nie o tym dyskusja wiec wybacz, ale nie bede dalej kontynuowal watku homosiow. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:24 A, to nieładnie. Obiecywałeś przecież > nie bede dalej kontynuowal watku homosiow. Kłamałeś, czy ci się w twoim centrum myślowym pokręciło? mulla_komar napisał: > kolejki normalnych par czeka na adopcje wiec teza ze albo sierociniec albo dwoch homosiow jest bzdurna. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:29 > A, to nieładnie. Obiecywałeś przecież Gdzie i kiedy? > > nie bede dalej kontynuowal watku homosiow. > > Kłamałeś, czy ci się w twoim centrum myślowym pokręciło? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:31 pytajniak napisała: > A, to nieładnie. Obiecywałeś przecież > > > nie bede dalej kontynuowal watku homosiow. > > Kłamałeś, czy ci się w twoim centrum myślowym pokręciło? > > > mulla_komar napisał: > > > kolejki normalnych par czeka na adopcje wiec teza ze albo sierociniec alb > o dwoch > homosiow jest bzdurna. HAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:51 mulla_komar napisał: > ???? No popatrz. Sam się chwaliłeś, że myślisz d.p., a teraz okazuje się, że nie kapujesz. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:52 Fajny (a) jestes Pytajniak! Zawsze pekam ze smiechu czytajac Twoje posty! Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 22.03.07, 23:54 Dziękuję! zawisza60 napisała: > Fajny (a) jestes Pytajniak! Zawsze pekam ze smiechu czytajac Twoje posty! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Co w tym zlego ze geje maja dzieci?? 23.03.07, 00:02 Prosze! Ale teraz trzeba chyba isc spac... Jutro na pewno znowu sie cos wydarzy co nam wlos na glowie zjezy to sie moze jeszcze na niejednym forum spotkamy i bedziemy razem tepic moherow, :) Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:42 heh ja chetnie z Wami potepie mohery :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:57 fajnie, pragmatyk! Witaj w klubie ludzi wzglednie normalnych! Nowi czlonkowie mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 09:13 Fajnie rozumowac wg schematow. 'Tepimy mohery'. To se 'tepcie'. Ale walczac z wolnoscia slowa wlasnie sie do nich upodabniacie. A brak zrozumienia tekstu pisanego... no coz. W polsce to normalka, ale szkoda ze jeden niekumaty jest nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał są dwa rodzaje faszystów: IP: 80.54.5.* 22.03.07, 21:33 faszyści i antyfaszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: są dwa rodzaje faszystów: 22.03.07, 21:34 no to dorzuce trzeci rodzaj.. faszyści internacjonalistyczni czyli komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok [...] 22.03.07, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive ciekawe że koszerna poprawnośc nie usuwa takich... 22.03.07, 23:30 postów! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Czy to pytanie retoryczne? Czy praktyczne? 23.03.07, 00:21 Z punktu widzenia linka do dywagacji Chrostowskiego na temat bycia lub nie bycia żydem, w towarzystwie konterfektu JPII (ciekawe zestawienie) cóż chciałes wiec powiedziec moj malutki? Spiesze Ci odpowiedziec. Niejaki s-k-i-n w swoim poscie, umieszczonym na forum, był łaskwa zamiescic szerego haseł rodem z najlepszych czasów nsdap. Z tej racji poprosiłem go, aby sobie stąd poszedł, używając języka, który na pewno każdy nopowiec jest w stanie zrozumiec. Ty zapewne też. Wasza ideologia jest antypanstowowa. Wasze hasła są jawnym przeciwienstwem idei zawartych w konstytucji mojego kraju (Polski). Czy moglbyscie udac sie tam, gdzie hitlerowcy są nadal miłowani? Gdzie? GO TO HELL YOU NAZI FUCKER! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:45 z a cóz to Zydzi chcrescijanie jedna rodzina-rodzina ludzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:59 Czys Ty sie z choinki urwal? Zabojcow naszego Pana Jezusa Chrystusa do ludzi porownujesz? A bojze sie Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 21:54 Panie Prezydencie Wrocławia!Ja i znajomi głosowaliśmy na Pana. I Niech Pan nie udaje, że nic się nie stało!Henryk Zieliński, dyrektor Wydziału Spraw Obywatelskich powinien być zwolniony za wydanie zgody na nazistowski marsz!Wrocław europejskim miastem?!WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 21:59 Zachowanie wojewody i policji to wyraźny sygnał, że rząd popiera nazizm i rasizm. Koledzy Giertycha zamawiający piwo to jawna kpina z prawa, teraz "manifestacja" nazistów z NOP. Co dalej? Obozy koncentracyjne dla kolorowych i ateistów? Ale Kaczyńscy już nas o tym poinformowali dopuszczając do rządu kogoś tak skompromitowanego jak Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:00 > Zachowanie wojewody i policji to wyraźny sygnał, że rząd popiera nazizm i rasiz > m. Ten sam wojewoda zezwolił niedawno na marsz gejów. Czy to oznacza, że popiera homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 22:09 Gość portalu: Raf napisał(a): > > Zachowanie wojewody i policji to wyraźny sygnał, że rząd popiera nazizm i > rasiz > > m. > > Ten sam wojewoda zezwolił niedawno na marsz gejów. Czy to oznacza, że popiera > homoseksualizm? Nie kłam. Piszę o nieprzerywaniu demonstracji, gdy pojawiły się niezgodne z prawem elementy. A łapanie przez Policję kulawego chłopaka, to już żenująca demontracja poparcia dla rasistowskich haseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:18 Poczekamy, zobaczymy. Może ten kulawy chłopak ciskał jakimiś przedmiotami? Na razie trudno oceniać ten incydent. Natomiast co do prawa, jest ono głupie i dobrze, że ktoś go nie przestrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
sincitycalling Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP 22.03.07, 22:01 ciekawe,że policji udało się zatrzymać stasznego anarchistę, który poruszał się o kuli.. brawo wzorowo przeprowadzona akcja... Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta dlaczego sondaż ma tylko dwie tendencyjne opcje? 22.03.07, 22:06 moim zdaniem żadna z tych odpowiedzi nie jest prawdziwa. NOP to legalna organizacja , a w Polsce jest ponoć wolność słowa. W USA Ku Klux Klan może legalnie demonstrować, czy to się komuś podoba, czy nie. Inaczej mamy faszyzm a rebours. "Nie zgadzam się z twoimi poglądami, ale zrobię wszystko abyś mógł je głosić" Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: dlaczego sondaż ma tylko dwie tendencyjne opc 23.03.07, 03:38 "Załatwię" Cię starym erystycznym chwytem "argumentum ad absurdum". Czy gdyby ktoś głosił pogląd, że należy Cię eksterminować bądź w najlepszym przypadku poważnie ograniczyć Twoją wolność, to dalej byś popierał hasło "nie zgadzam się z twoimi poglądami, ale zrobię wszystko, abyś mógł je głosić?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.chello.pl 22.03.07, 22:09 NOW są to bracia bliźniacy Młodzieży Wszechpolskiej geiertischa . Moze pan munster zabierze głos w sprawie trudnej młodzieży z NOW ? I czy ma wobec nich program zero tolerancji ? Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:46 tak NOP jest równie niebezpieczne jak MW -albo i bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Dura lex sed lex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:21 "Narodowe Odrodzenie Polski, czemu się dziwimy, jest legalnie działającą partią polityczną." Ja też się dziwię, że NOP działa legalnie, ale skoro tak jest, to ma takie same prawa, jak hodowcy kanarków czy zwolennicy miłości od tyłu. Ciekawe co by się działo, gdyby zakazano demonstracji tym ostatnim... Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Dura lex sed lex 22.03.07, 22:26 Jestem za wolnoscia slowa i mimo pogardy dla tych szumowin z NOP nie odbieralabym im prawa do wypowiadania swoich (plugawych) pogladow. Homoseksualisci nie maja zwyczaj demonstrowac nienawisci do nikogo, wprost przeciwnie propaguja milosc i mowia nam ze tez nalezy im sie miejsce na tym swievie. Kumasz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Dura lex sed lex IP: *.korbank.pl 22.03.07, 22:37 Biedroń parokrotnie wypowiadał się w nienawistnym tonie o katolicyzmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Re: Dura lex sed lex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:42 zawisza60 napisała: > Kumasz roznice? Różnice oczywiście kumam. Dręczy mnie jednak pytanie: kto ma decydować, które poglądy są słuszne, a które nie i zwolennicy jakich partii czy poglądów mogą demonstrować, a którzy nie? Prezydent miasta, wojewoda, premier, sejm, odpowiednia komisja Unii Europejskiej, ONZ? A może stara Maciaszczykowa? Ja uważam, że skoro NOP legalnie demonstrował, to każdy, kto taką demonstrację zakłóca, powinien ponieść odpowiednie konsekwencje. Nawet jeśli jest lewakiem, anarchistą, homofobem czy homofilem. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czyzby???? 22.03.07, 23:08 A dlaczego??? Sprowadzamy demokracje do farsy. Niech nop sobie demonstruje, ale nie w tym miejscu. Niech demonstrują w okolicach ulicy piłkarskiej - tam walczył pułk ss- Beselein. A ci, ktorym sie nie podoba demonstracja nopu na rynku, powinni miec prawo, żeby dac temu wyraz. Jeżeli prawodawca jest taki smieszny, że zezwala na partie jawnie antypanstwowe i wzorujące sie na ustroju hitlerowskim, to obywatele muszą miec prawo, aby zaprostestowac w kazdy sposób. A jeżeli nop wznosi hasła antypanstwowe (poczytaj sobie konstytucje) to obowiązkiem policji jest również spałowanie nopu. Policja tego nie zrobiła, a wczesniej Henio zielinski zachował sie jak idiota. A wiec dura? lex? sed lex? Chyba raczej duraluminium na sedesy! W tym konkretnym przypadku ów niepełnosprwny pokazał i urzedasom i policji, jak powinien się prawy obywatej zachowac. Zdjecie policjantów (dwie sztuki) rzucających sie na owego człowieka - to dla mnie zdjęcie roku erpe, wersja 04! To najwieksza żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmfdm Re: czyzby ci lekarz potrzebny??? IP: *.bsk.vectranet.pl 22.03.07, 23:40 > partie jawnie antypanstwowe i wzorujące sie na ustroju hitlerowskim, masz na mysli NOP partią antypaństwową i dodatku pewnie posthitlerowską - ciekawe ich główne hasła mówią co innego Partia narodowa antypaństwowa - czy to szczyt twojej głupoty? nop > wznosi hasła antypanstwowe chory jesteś człowieku widać jakby na ciebie nie spojrzał pokaż choć jedno hasło antypaństwowe ze strony nop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Re: czyzby ci lekarz potrzebny??? IP: *.stk.vectranet.pl 23.03.07, 00:12 Nie no masz rację, NOP jest super. Wiesz, że istnieje coś takiego jak konstytucja, póki co jeszcze nie popsuta. To ona pokazuje ramy. NOP i jego zwolennicy są poza nimi. Koniec. NOP sam sugeruje rozbieżność między pojęciami naród a państwo, więc odchromol się od poprawnych stwierdzeń. I jeszcze jedno, szczytne idee to nie wszystko -> patrz komunizm idee głoszone a idee wcielane to coś bardzo często rozbieżnego -> patrz kaczyzm. Phi. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie przyjacielu! Przeczytaj sobie dokładnie konsty 23.03.07, 00:25 tucję Rzeczpospolitej polskiej, a następnie porównaj z hasłami głoszonymi przez nop. O ile oczywiscie umiesz czytac. Jasno i wyraznie stoi tam napisane, że idei wyznawane przez nop nie mogą miec miejsca w Polsce. Idee wyznawane przez nop są jednoznacznie oparte o hitleryzm, nawet jezeli nop temu zaprzecza. A chry nie jestem, jedynie protstuję przeciw posthitleryzmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Czyżby, czyżby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:17 1410_tenrok napisał: > Jeżeli prawodawca jest taki smieszny, że zezwala na > partie jawnie antypanstwowe i wzorujące sie na ustroju hitlerowskim Nasz prawodawca rzeczywiście jest śmieszny, bo pozwala na partie jawnie antypaństwowe i wzorujące się na ustroju komunistycznym, jak SLD i jej odnogi, w postaci partii Borowskiego, ZNP czy Zielonych, a także innych organizacji ekologicznych, feministycznych czy anarchistycznych. Widzisz, jak względny może być punkt widzenia? Tyle że ja jestem tolerancyjny nawet wobec czerwonych, mimo ich wybitnej szkodliwości dla Polski, natomiast ci, którzy szermują na prawo i lewo hasłami o równości, wolności i tolerancji, chcą ich wcielenia tylko dla swoich, innych wysyłając do więzień... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok radziłbym pojsc do przedszkola i zacząc ponownie 23.03.07, 00:28 sie edukowac przyjacielu. Dobrze ci to zrobi. A bzdurki opowiadaj kolesiom przy piwku. Pomieszało ci sie w tej małej głowince! Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: radziłbym pojsc do przedszkola i zacząc ponow 23.03.07, 00:55 Słuchaj!Ty i niejaki cellardoor1983 w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=59405764 bardzo się staracie wytłumaczyć de...om podstawowe wartości ale czytając te wątki śmiem twierdzić że się nie da.Nie wytłumaczysz nic komuś kto jest skażony takimi myślami.Sam kiedyś próbowałem.Zwyczajnie się nie da.To beton Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok To już wiem od dawna 23.03.07, 14:01 w ramach czasu wolnego ciwcze "dyskusje" z osaobnikami typu bravor, wet3, maniek kałuski etc. Wiem cos na ten temat. A tu wkurzył mnie osobnik pt s-k-i-n. Jego emfaza, z którą wykrzykiwał hasełka typu "ein volk, ein reich, ein fuehrer" doprowadziła do szewskiej pasji. Zastanawiam sie kto tych debili uczył tego! Szkoła, rodzice? Czy ci ludzie naprawde nie wiedzą w jakim kraju żyją i kto probował wymordować nasz naród? Jeżeli zastanowisz sie nad tym, że ta organizacja robiła imprezy typu urodziny hitlera albo wspominki o hessie. Przecież ich niestety ale trzeba batożyć. Stoją na gruncie checi zniszczenia porządku prawnego naszego kraju i jasno o tym mówią, wystarczy spojrzec albo do Wiki albo na ich strone. Występują przeciw konstytucji, ponieważ głoszą rasizm. A konstytucja tego jasno zakazuje. ciekawi mnie, czy Heniutek był łaskaw sie nad tym zastanowić. Skoro nie, to znaczy, że prof. Heck, Zielinski i reszta owczesnych gwiad profesorskich UWr. nie nauczyła go niczego. NOP to szemrana banda, która wykracza poza wolności obywatelskie. Dla tego typu nie powinno być tu miejsca. Ponadto, na zdjęciach z tej demonstracji łatwo można rozpoznać na ich flagach (duże czerwone) hitlerowskie symbole. To nie ma znaczenia, że swastyka przedstawiona jest w sposob lekko zawoalowany. skoro Niemcy zakazują tego typu symboliki i ich posthitlerowcy muszą liczyć się z każdym słowęm, to należałoby również polskich posthitlerowców nauczyć większego poszanowania naszego ustroju i porządku prawnego. PS. Na argumenty, że są również komunisci, albo ze jestem chory - nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Teraz już wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:56 1410_tenrok napisał: > sie edukowac przyjacielu. Dobrze ci to zrobi. A bzdurki opowiadaj kolesiom > przy piwku. > Pomieszało ci sie w tej małej głowince! Już wcześniej miałam przeczucie, ale teraz sprawa jasna: argumentacja wyraźnie wskazuje na proweniencję 1410 itd. Skoro zaś sprawa jest jasna, to wszelka dyskusja jest niemożliwa, bo lewactwo to ciężka choroba umysłowa i raczej trzeba się litować nad dotkniętymi tą ułomnością niż ich zwalczać... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Słuchaj ty istota! 23.03.07, 14:06 Mam przekonania prawicowo liberalne. Gdybys czytał dokładniej, tobyć wiedział. Ale dla poslkiego nsdap wszyscy na lewo od tej to lewacy. W piewien sposób masz więc racje. A masz jakies argumenty. Ja na przykład obejrzałem sobie dokładnie dowody przestępstw antypanstwowych nop. Oni (wy) sie z tym nie kryją. Dowody to tekst na stronie nop oraz hasło nop w wiki, zresztą zapewne pisane przez nopowca. niedawno temu nopowiec probował wydawac tu mein kampf...... Na szczescie Wolne Panstwo Bawraskie mu tego zakazało. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Słuchaj ty istota! 23.03.07, 18:16 1410_tenrok napisał: > A masz jakies argumenty. Ja na przykład obejrzałem sobie dokładnie dowody > przestępstw antypanstwowych nop. Oni (wy) sie z tym nie kryją. Widocznie masz jakieś problemy z czytaniem, albo zrozumieniem tego, co czytasz. Co sądzę o NOP napisałam kilka wierszy wyżej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=59520058&a=59542535 Póki jednak jakaś organizacja w demokratycznym państwie istnieje legalnie (czy mi się to podoba, czy nie) i legalnie demonstruje, to nikomu nie wolno takiej demonstracji atakować. I to obojętnie, czy demonstrują skiny czy homosie, moherowcy czy lewacy. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Słuchaj ty istota! 23.03.07, 22:26 Jeżeli podczas demonstracji łamane jest prawo ( a było łamane) to obowiązkiem policji jest przerwać demonstrację i zatrzymać tych którzy łamią prawo.Osobiście uważam że powinni ich spałować ale niestety tamci musieli by zacząć pierwsi.Jasne to dla ciebie jest czy mała główka odrzuca argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Słuchaj ty istota! 25.03.07, 17:16 1410_tenrok napisał: > Mam przekonania prawicowo liberalne. Gdybys czytał dokładniej, tobyć wiedział. > Ale dla poslkiego nsdap wszyscy na lewo od tej to lewacy. W piewien sposób masz > > więc racje. > > A masz jakies argumenty. Ja na przykład obejrzałem sobie dokładnie dowody > przestępstw antypanstwowych nop. Oni (wy) sie z tym nie kryją. Dowody to tekst > na stronie nop oraz hasło nop w wiki, zresztą zapewne pisane przez nopowca. > niedawno temu nopowiec probował wydawac tu mein kampf...... Na szczescie Wolne > Panstwo Bawraskie mu tego zakazało. > > Panikujesz człowieku. Main Kampf znajdzie się w sieci bez problemu. www.adolfhitler.ws/lib/books/dkampf/dkampf.htm A dzisiaj byłem pierwszy raz na stronie NOP-u, nie znalazłem w ich programie nic faszyzującego . Owszem, dla chcącego nie ma nic trudnego . To tylko kwestia interpretacji. Więcej na tej stronie jest materiałów pozytywnych, jak negatywnych. Pielęgnacja tradycji , kultury to nic sprośnego,. Chyba że jesteś zdania iż żydzi mają tylko wyłączność w pielęgnowaniu swojej kultury i tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jeszcze cos? ale zabawne! 26.03.07, 13:39 nop ma materiały pozytywne - słodkie! Kpisz, czy o droge pytasz, co? Znam twoje posty człowieku, wiec masz skrzywienie ideologiczne. Za komuny też takie teksty pisano, jak ten twój. Wielu było wiernych redaktorów. wmawiano więc z całą powagą ludziom idiotyzmy. Podobnie koleżko robisz ty to tutaj, tyle że ja jestem za stary na takie dusery. Jest mowa o rewolucji, czy nie? Jest mowa o nieakceptowaniu systemu prawnego RP, czy nie? Jest mowa o zmianie systemu własności, czy nie? A to tylko trzy przykłady! mein kampf jest na stronie amerykanskiej. Znajdz go na stronach niemieckich. Niemcy zawsze mieli problemy z USa z tego powodu, np. nsdap aol nie mogła być rozwiązana, ponieważ amerykanskie prawo tego nie dopuszczało. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: jeszcze cos? ale zabawne! 26.03.07, 14:50 1410_tenrok napisał: > nop ma materiały pozytywne - słodkie! > Kpisz, czy o droge pytasz, co? > > Być może dla Ciebie odwoływanie się do wartości Łacińskich , jest skrzywieniem. > > > Znam twoje posty człowieku, wiec masz skrzywienie ideologiczne. > > Wolałbym nie komentować Twojego skrzywienia, albo raczej prostoty. Prostoty bazującej na braku doświadczenia o tym co piszesz. > > > Za komuny też takie teksty pisano, jak ten twój. > Wielu było wiernych redaktorów. wmawiano więc z całą powagą ludziom idiotyzmy. > Podobnie koleżko robisz ty to tutaj, tyle że ja jestem za stary na takie dusery > . > Ze starością , jak widać, nie musi iść w parze mądrość. > > Jest mowa o rewolucji, czy nie? > Jest mowa o nieakceptowaniu systemu prawnego RP, czy nie? > Jest mowa o zmianie systemu własności, czy nie? > > A to tylko trzy przykłady! > > Poczytaj sobie Program NOP, zanim zaczniesz coś pisać na ten temat. " target="_blank">www.nop.org.pl/?artykul_id=6> > mein kampf jest na stronie amerykanskiej. Znajdz go na stronach niemieckich. > Niemcy zawsze mieli problemy z USa z tego powodu, np. nsdap aol nie mogła być > rozwiązana, ponieważ amerykanskie prawo tego nie dopuszczało. > > Co Ty wypisujesz za bajeczki na dobranoc? W Internecie nie ma granic, czy Ty o tym nie wiesz ? I na niemieckich stronach znajdziesz Mein Kampf. Poza tym kupienie tej książki w strefie niemieckojęzycznej, nie sprawia większych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: czyzby???? IP: *.korbank.pl 23.03.07, 20:05 > A jeżeli nop > wznosi hasła antypanstwowe Anarchiści głoszą hasła jeszcze bardziej antypaństwowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok standardowy argument! 28.03.07, 20:31 "mamusiu, ale jacuśk ma buty bardziej zmoczone"............. Odpowiedz Link Zgłoś
necr0c0w Brawo Wrocław! 23.03.07, 01:01 Jak slysze te pokwikiwania czerwonych swin to powiadam wam, serce rosnie. Wiecej piany towarzysze, jest nadzieja ze sie nia w koncu zaplujecie i udlawicie ;). Dla wladz miejsckich Wroclawia i dla policji oczywiscie brawa i podziekowanie. Jestem dumny ze swojego miasta. Dosc juz terroru politpoprawnych wymozdzencow. A do czerwonych zamordystow propozycja: Zlamano prawo? Nawolywano do nienawisci itditp? TO DO SADU ICH PODAJCIE!. Ale wy oczywiscie wolicie zalozyc knebel inaczej niz wy myslacym. Bo w sadzie trzeba dowiesc swoich racji a z tym mogloby byc (przynajmniej w tym przypadku) nieprosto.... J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
oels hehehehehehe 23.03.07, 01:03 Mózg twój głupią myślą skażony.Shoah by się przydał dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
necr0c0w Re: hehehehehehe 23.03.07, 11:06 Oho, to juz nie fundujecie wyjazdu do sanatorium na Kolyme tylko od razu z grubej rury?? ;). Postep, widze postep....ale i tak wszystko wskazuje ze to jest boj wasz ostatni. J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
oels buahahahahahahahahah 23.03.07, 11:45 Buahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahaah Jesteś marginesem, mniejszością która tylko w grupie potrafi być odważna i głosić brednie.Nigdy nie ma was więcej niż kilkadziesiąt łysych ukrywających twarze półgłówków.Nacjonaliści z bożej łachy.Kompromitujesz się takimi wypowiedziami bo nic nie jesteście w stanie zrobić.Tylko krzyczeć i napadać na pojedyńcze osoby.To jest odwaga czy jak to nazwiesz?Honor może? grupą bić jednostki.Żałosne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: buahahahahahahahahah IP: *.am.wroc.pl 23.03.07, 11:52 Nie jestem nacjonalista, siurku ;). Powiem wiecej- zupelnie sie z nacjonalistami nie zgadzam. Ale jak widze czerwona swolocz ktora chce im na sile kneblowac usta to wiem czym to pachnie, bosmy juz terror jedynieslusznych pogladow w Polsce przerabiali. J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: Dura lex sed lex 23.03.07, 03:51 Przeprowadźmy dowód przez sprzeczność. Uważasz, że skoro NOP legalnie demonstrował, to każdy, kto taką demonstrację zakłóca, powinien ponieść odpowiednie konsekwencje. Dobrze. Wówczas jednak każdy, kto demonstruje nielegalnie i tym samym zakłóca porządek prawny powinien zostać spałowany. Skonfrontuj teraz to z "Solidarnością" i tragicznymi wydarzeniami w "Wujku". Wniosek z Twojego rozumowania nie jest najweselszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Re: Dura lex sed lex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:52 szurum-burum1 napisał: > Przeprowadźmy dowód przez sprzeczność. Przykro mi, ale dwója z logiki. Bo Twoje rozumowanie podobne jest do tego: skoro dzisiaj jest poniedziałek i jesteśmy w Belgii, to w czwartek w Londynie będzie padał deszcz. A dlatego, że erystycznie zmieniasz okoliczności i pod państwo demokratyczne podstawiasz ojczyznę lewactwa. W związku z tym ostatnie dwa wiersze Twojej wypowiedzi są bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
stryj.pepin ??? 22.03.07, 22:38 Misiu. Obraziłbym Hrabala, gdybym zgodził się z m. komarem. A że wyraziłem swoje zdanie dosadnie? Pepinowi wszak wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek36 Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:38 popieram. mi też wstyd za MOJE miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive pierwszy raz policja reaguje... 22.03.07, 23:08 pierwszy raz chyba w historii policja reaguje prawidłowo nie dopuszczając do bójki prowokowanej przez lewackie środowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debuk Idź pan z tą mierną prowokacją... IP: *.stk.vectranet.pl 23.03.07, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: neofaszystów z MW (skaldnik LPR), bo zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:11 Panie Dutkiewicz, mezczyzna z klasa,( a Pan takiej nie ma i nie mial, jak zna Pana od 91r.), podal by sie do dymisji po tym co sie stalo na Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denaturat Chrzanisz facet! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.07, 23:41 Gość portalu: rem napisał(a): > Panie Dutkiewicz, mezczyzna z klasa,( a Pan takiej nie ma i nie mial, jak zna > Pana od 91r.), podal by sie do dymisji po tym co sie stalo na Rynku. Nie chrzan, facet! Idz przewietrz sobie mozg! Czasami zdarzaja sie rzeczy nie do przewidzenia... Co tutaj Dutkiewicz winny? Jasnowidzem mial byc czy jak? Mysle ze jego "przewinienie" jest tutaj malenka kropla w oceanie tego co wyrabiaja (P)ory_(i)_(S)elery, mie wspominajac o innych gagatkach i kryminalistach z koalicji! Mysle, ze tym wlasnie w pierszej kolejnosci przydala by sie dymisja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczeptyk Policjanci wykonują czynności IP: 38.100.225.* 22.03.07, 23:39 > policja prowadzi intensywne czynności, by ustalić, kto uczestniczył w demonstracji. www.przekroj.pl/images/stories/12_2007/raczkowski_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś