guru133 Pomogę policji. Ślady prowadzą 23.03.07, 00:02 niewątpliwie do Romana Giertycha jako inspiratora tej hucpy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Pomogę policji. Ślady prowadzą 23.03.07, 00:04 Wlasnie, to Giertychjugend! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 00:33 zenada -we Wrocławu miescie wielokulturowym takim gayfriendly manifestacja rasistowska :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 23.03.07, 01:01 aha, nie wiedzialam ze wroclaw jest gayfriendly. To chwala im za to! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Jestem zdumiony, że 23.03.07, 00:34 "demokrata" Giertych, lub któryś z "demokratów" kurdupli nie napiętnował tego marszu. Propaganda nazizmu nie wzrusza ich? A gestapówa Giertychowa, "obrończyni" życia napoczętego, nie nakrzyczała na czcicieli ludobójców? Czy jej dzieci przymierzają już mundurki SS? Oto pioseneczkma dla tej gestapowskiej rodziny: Wenn die Soldaten Durch die Stadt marschieren, Öffnen die Mädchen Die Fenster und die Türen. Ei warum? Ei darum! Ei warum? Ei darum! Ei bloß wegen dem Schingderassa, Bumderassasa! Ei bloß wegen dem Schingderassa, Bumderassasa! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Dzuma we Wroclawiu 23.03.07, 01:26 Kazdy kto odwiedzi przez na kilka dni Wroclaw musi sie w okolicach rynku natknac na te nazistowskie gnidy. Predzej czy pozniej dojdzie do tragedii.. Jest to problem zarowno miasta, policji, wojewody jak i calego spoleczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: 24.122.75.* 23.03.07, 03:10 Z te demonstracje moim zdaniem nie ponosza winy ani wladze miasta,ani policja jest to WINA GIERTRYCHA - usunac Go z rzadu i zdelegalizowac LPR w przeciwnym wypadku Polacy moga spodziewac sie odwetu wszedzie gdzie sie znajda po za granicami Polski.NIe moge uwierzyc co w ciagu tych 30-tu lat kiedy jestem na emigracji porobilo sie w Polsce.Canada jest wielorasowym i wielokulturowym panstwem i czegos takiego nie mozna spotkac.Jak tak dalej pojdzie mozna spodziewac sie,ze nastepny Prezydentem RP tez moze zostac jakis OSZOLOM RASISTA.Ciekawe z czego taka duma narodowa-chyba nie z osiagniec naukowych i gospodarczych?Wladze w zarodku powinny likwidowac takie incydenty i prowadzic rejestracje zwolennikow rasizmu.Na dluzsza mete to moze byc grozne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot10 Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot10 Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:32 Bez sensu. Szukać winowajców w bezimiennym tłumie podczas gdy czołowy ideolog ruchu zasiada w rządzie RP,pełniąc w nim funkcję wicepremiera. Bez sensu. Szukać winowajców w bezimiennym tłumie - kiedy w Radio Maryja, TV Trwam odbywa się cały spektakl nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 ciemnota,faszyzm,ksenofobia- to być kraj Zulu-gula 23.03.07, 06:19 ciemnota,faszyzm,ksenofobia- to być kraj Zulu-gula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyziemny Świętuszek Grzelczyk przeciw NOP IP: 82.177.7.* 23.03.07, 06:21 Wszystko nie tak. Po pierwsze - faszysci i ci w koszulach i ci z Leszna bez koszul (mniam, mniam Wierzejski)mają teraz zielone światło. Po drugie PiS myśli, że znalazł okazję, żeby wydutkać Dutkiewicza samemu tolerując neofaszystow w rządzie. To się nazywa hipokryzja, panowie Kaczynscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ta sonda jest do dupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.07, 06:52 Straszne manipulowanie nami ze strony gazety. Ja uwazam ze zawinily i wladze miasta i policja. Pierwsze przez brak wyobrazni, drugie przez asertywnosc - sonda za to na sile za to zwala wine na jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.07, 08:10 ORGANIZATOR MIESZKA UL.DRUKARSKA 41/57 proponuje policji odwiedzenie tego Pana bo szukac to oni będą ze sto lat ja pomagam policji oni sie nie wezma za to my bedziemy musili sie wziasc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian totalna beznadzieja IP: 195.20.110.* 23.03.07, 08:21 "funkcjonariusze .... Tłumaczą, że nie legitymowali nacjonalistów, żeby nie dopuścić do bójki w Rynku." - no tak a z bójką już by sobie policja nie poradziła, tego szkolenia jeszcze nie było. Może przestaną też łapać złodziei i morderców bo przecież mogą zrobić biednym policjatom krzywdę. Żałosne, tragiczne. Widziałem jak za grupą nacjonalistów stało kilku wysokich rangą policjantów, gawędzili o czymś, jeden nawet robił notatki. Proponuję wprowadzić obowiązek noszenia przez policjantów wszystkich kodeksów prawnych z wykładnią dla policjantów. Niestety służba mająca zadanie ochrony prawa nie zna tego prawa, jak ma go ochraniać !!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Komendancie Policji we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 23.03.07, 08:58 uwazam, ze jest to w 100 procentach panska wina za brak reakcji policji na hasla tych faszystow w rynku. No chyba ze jest pan z LPRu i sympatyzuje pan z faszystami, neonazistami, nacjonalistami i innymi psycholami. Nie pozdrawiam. Nie rozumiem naskokow i pretensji do wladz wroclawia. Przeciez Policja nie reagowala w ogole na hasla faszystowskie. Nie nacjonalistyczne tylko FASZYSTOWSKIE. Odrozniajcie to ludzie! Brakowalo mi tylko pozdrowien w stylu Heil Hitler! Policja ponosi pełna odpowiedzialnosc za zajscie w Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
a_figa Re: Komendancie Policji we Wrocławiu 23.03.07, 09:27 Popieram. To wina policji, że na łamanie prawa nie zareagowała, choćby wylegitymowaniem tych, co to prawo łamali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavia Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.03.07, 09:55 tak, oddajmy nasz piekny wroclaw i polske dresom i skinom, nopom i tym podobnym. w koncu nie potrzebujemy polski prawda? niech ja rozwala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es fotki fotki fotki IP: 195.116.62.* 23.03.07, 11:09 dostępne na CIA: cia.bzzz.net/demonstracja_antyfaszystowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Czy te półgłówki zapatrują sie na niemców,czy jak? IP: *.informatik.uni-rostock.de 23.03.07, 14:34 niech sie lepiej wezma za robote, darmozjady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaya75 Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.6.14.vie.surfer.at 23.03.07, 19:48 Rączka raczkę myje, a łysole się cieszą. Typowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całkiem z boku Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.media4.pl 23.03.07, 19:59 W cywilizowanych kraju władze miasta podałyby sie do dymisji..ale nie tu..tu potrzebny jest skomplikowany zabieg chirurgiczny,polegajacy na odcieciu ryja od koryta.......a słowa wstyd,hańba,pozostaja juz tylko pustymi frazesami !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam gdzieś.. Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 20:33 Panie Prezydencie, mam gdzieś Pana sekator i nie będę na Pana juz głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 11:09 Wiadomo, że plicja nie reagowała, bo w policji też prawie same skiny. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP 24.03.07, 23:40 Pan Prezydent Miasta ma ważniejsze sprawy do załatwiania niż porządek, ład i spokój we Wrocławiu. Faszyści mu jeszcze okien nie powybijali i domu nie spalili. Młody jest i nie wie co to faszyzm - historia się Panu kłania, Panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.chr37.1000lecie.pl 24.03.07, 23:52 Uważam, że ten co wyraził zgodę na manifestację naruszył konstytucję. Organizacja, która wniosła na piśmie prośbę o zgodę na nią jest znana z poglądów niezgodnych z konstytucją - jest dla mnie oczywiste, że wyrażający zgodę jest sympatykiem tej organizacji. Jestem też pewien, że zebrane dowody nie pozwolą na ukaranie jakiego kolwiek manifestanta z NOP. Polsko Quo Vadis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 25.03.07, 17:36 Nie złamano konstytucji, ponieważ nie ma tam niczego, co by zakazywało głoszenia poglądów rasistowskich. Natomiast złamaniem ustawy zasadniczej byłby zakaz - wolność słowa jest wpisana w konstytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 25.03.07, 17:35 A ty wiesz, czym jest faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Udo Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: 84.112.42.* 25.03.07, 18:38 Problem w tym iż wielu userów nie ma pojęcia czym jest faszyzm. Gdyby mieli nie wypisywali by takich bzdur iż NOP ma coś wspólnego z faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: *.korbank.pl 25.03.07, 19:45 Sam faszyzm dzieli się na tak wiele odłamów, że trudno jest je uczciwie zestawiać w jednym szeregu, wrzucać je do jednego worka. Większość faszystów to ludzie znacznie bardziej przyzwoici od komunistów i anarchistów. Przecież taki Salazar nikogo nie zabił, a komuszki zgładziły jakieś sto milionów ludzi. Hitler nie był faszystą, tylko narodowym socjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Udo Re: Wojewoda Grzelczyk przeciw NOP IP: 84.112.42.* 25.03.07, 20:58 Dla żydów faszystą jest ten, co nie przepada za dewiantami seksualnymi. Ten co ceni sobie tradycję i własną kulturę narodową, jak również jest patriotą. Ten co nie lubi liberalizmu i komunizmu, bo widzi w nim elementy bałaganu społecznego. Bo zarówno liberalizm jak komunizm sprzyja kulturze Talmudu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok A byłes kiedys w Portugalii? 26.03.07, 13:47 słyszales o tajnej policji i jej zbrodniach? A słyszałes o rewolucji gozdzikow? Nawet armia wystąpiła przeciw salazarowcom. A trzymanie się kleru portugalskiego za poły surduta salazara spowodowało, że tam jest teraz katolików co kot napłakał. A faszysci portugalscy zostawili swoj kraj z gospodarką na poziomie wieku XIX i rolnictwem na poziomie neolitu! Z wielkim zaciekawieniem oglądałem w Portugalii urządzenia rolnicze w latach 70. Znałem je z lektury tekstów etnologicznych. Przykładowo wozy na drewnianych pełnych kołach, albo sochy lub brony z desek nabitych krzemieniem. Generalnie, panowało tam bieda straszliwa, a kraj był jednym wielkim skansenem. A mimo to wydawano cały dochód na wojne kolonialną w Angoli i w Mozambiku, w któryj masowo ginęli młodzi rekruci z Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: A byłes kiedys w Portugalii? 28.03.07, 19:05 W latach 70-tych nie wiedziano jeszcze, że faszystowskie dyktatury są mniejszym złem w porównaniu do komunizmu sowieckiego, czy nawet jego zachodnich odłamów. Dlatego takie czerwonawe sympatie w tamtym regionie. Wydaje mi się, że z biegiem czasu ludzie zaczną to rozumieć. Poczytaj może o kulturze rolnej w ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok to jest nie prawda, co tu twierdzisz 26.03.07, 13:56 Oto cele nop: NOP jak i inni nacjonaliści za podstawę prowadzenia polityki uznaje interes narodu (dokładnie jak nsdap) NOP odrzuca system demokracji liberalnej ("fałszywej demokracji"), jako prowadzący do relatywizmu moralnego i oddający władzę ("losy Narodu") w ręce polityków ("klasy politycznej"), których NOP uważa za skorumpowanych (dokładnie jak nsdap w poznych latach republiki weimarskiej). NOP opowiada się zdecydowanie za decentralizacją władzy politycznej, przyznając większą rolę samorządom. Jednocześnie opowiadając się za "silnym" rządem centralnym (dokładnie jeak nsdap). Narodowe Odrodzenie Polski głosi konieczność walki z "systemem demoliberalnym" na drodze "Rewolucji Narodowej" (rewolucja - zniszczenie porządku konstytucyjnego RP: dokładnie jak nsdap), a następnie całkowitą przebudowę życia społecznego, gospodarczego i politycznego zgodnie z zasadami, które uważa za wartości cywilizacji łacińskiej (dokładnie jak nsdap). NOP głosi konieczność ograniczenia biurokracji o 50% (dokładnie jak nsdap). W sprawach gospodarczych NOP opowiada się za ustrojem korporacjonistycznym oraz solidaryzm społeczny (dokładnie jak nsdap, która była za syndykalizmem). Narodowe Odrodzenie Polski występuje zarówno przeciwko liberalizmowi jak i socjalizmowi. NOP postuluje także zdecydowane obniżenie podatków (między innymi akcyz, podatków od spadków i darowizn, całkowitą likwidację VATu,) oraz zaprzestanie spłat zadłużenia zagranicznego (dokładnie jeak nsdap) NOP opowiada się za wprowadzeniem kary śmierci (za morderstwa, pedofilię, gwałty, handel narkotykami, udział w przestępczości zorganizowanej, działanie na rzecz likwidacji Państwa Polskiego) oraz wysokich kar za przestępstwa przeciwko porządkowi społecznemu (korupcja) (zaostrzenie kar......). Narodowe Odrodzenie Polski postuluje wyjście Polski ze struktur Unii Europejskiej i NATO, głosi hasła antysyjonistyczne, sprzeciwia się globalizacji, zdecydowanie krytykuje posunięcia polityczne USA np. wojnę z Irakiem. (no to z kim chce być nop? I jakich chce miec sprzymierzenców? Penwie rosje) Opowiada się przeciw liberalizmowi zarówno gospodarczemu jak i moralnemu. NOP opowiada się w swych programowych dokumentach za prowadzeniem radykalnej polityki ekologicznej Narodowe Odrodzenie Polski stara się unikać określania się jako ruch prawicowy bądź lewicowy twierdząc iż jest ruchem Trzeciej Pozycji lecz tak naprawdę jest ona partią ultraprawicową. (wiekszosc z programu ma analogie do programu nsdap z lat 20-30). Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: to jest nie prawda, co tu twierdzisz 26.03.07, 15:20 1410_tenrok napisał: > Oto cele nop: > NOP jak i inni nacjonaliści za podstawę prowadzenia polityki uznaje interes > narodu (dokładnie jak nsdap) > Co za bzdury wypisujesz. Gdybyś słyszał ostatniego przemówienia prezydenta Francji , według Twoich kryteriów, musiał on by być również nacjonalistą. A jest tylko patriotą. > > NOP odrzuca system demokracji liberalnej ("fałszywej demokracji"), jako > prowadzący do relatywizmu moralnego i oddający władzę ("losy Narodu") w ręce > polityków ("klasy politycznej"), których NOP uważa za skorumpowanych (dokładnie > jak nsdap w poznych latach republiki weimarskiej). > Ty raczej trzymaj się człowieku realiów, a nie republiki Weimarskiej . Jeśli się spojrzy na Polską , to korupcja korupcję pogania. Do tego nigdzie w Europie nie ma tak skorumpowanych polityków jak w Polsce. Do tego się tyczą NOP-u wypowiedzi. A więc nie bujaj w obłokach. > > > NOP opowiada się > zdecydowanie za decentralizacją władzy politycznej, przyznając większą rolę > samorządom. Jednocześnie opowiadając się za "silnym" rządem centralnym > (dokładnie jeak nsdap). Narodowe Odrodzenie Polski głosi konieczność walki > z "systemem demoliberalnym" na drodze "Rewolucji Narodowej" (rewolucja - > zniszczenie porządku konstytucyjnego RP: dokładnie jak nsdap), a następnie > całkowitą przebudowę życia społecznego, gospodarczego i politycznego zgodnie z > zasadami, które uważa za wartości cywilizacji łacińskiej (dokładnie jak nsdap). > > > NOP głosi konieczność ograniczenia biurokracji o 50% (dokładnie jak nsdap). > W sprawach gospodarczych NOP opowiada się za ustrojem korporacjonistycznym oraz > > solidaryzm społeczny (dokładnie jak nsdap, która była za syndykalizmem). > Narodowe Odrodzenie Polski występuje zarówno przeciwko liberalizmowi jak i > socjalizmowi. NOP postuluje także zdecydowane obniżenie podatków (między innymi > > akcyz, podatków od spadków i darowizn, całkowitą likwidację VATu,) oraz > zaprzestanie spłat zadłużenia zagranicznego (dokładnie jeak nsdap) > NOP opowiada się za wprowadzeniem kary śmierci (za morderstwa, pedofilię, > gwałty, handel narkotykami, udział w przestępczości zorganizowanej, działanie > na rzecz likwidacji Państwa Polskiego) oraz wysokich kar za przestępstwa > przeciwko porządkowi społecznemu (korupcja) (zaostrzenie kar......). > Narodowe Odrodzenie Polski postuluje wyjście Polski ze struktur Unii > Europejskiej i NATO, głosi hasła antysyjonistyczne, sprzeciwia się > globalizacji, zdecydowanie krytykuje posunięcia polityczne USA np. wojnę z > Irakiem. (no to z kim chce być nop? I jakich chce miec sprzymierzenców? Penwie > rosje) > NOP widzi jaka Polaka jest słaba , i co ją jeszcze bardziej osłabia. W krajach starej EU, ponad 70% obywateli jest za wystąpieniem z EU. I nie są oni w żadnej organizacji typu NOP. Do kryzysu polityczno-gospodarczego w EU dojdzie prędzej czy później. Obcy kapitał wtedy zwija żagle. Polska wtedy ma światu do zaproponowania ziemniaki i idee Solidarności. Nie ma w Europie drugiego kraju tak słabego jak Polska, każdy kraj ma wypracowaną strategie w razie kryzysu. Postulaty NOP-u są po prostu reakcją na polską rzeczywistość. > > > Opowiada się przeciw liberalizmowi zarówno gospodarczemu jak i moralnemu. > NOP opowiada się w swych programowych dokumentach za prowadzeniem radykalnej > polityki ekologicznej > Narodowe Odrodzenie Polski stara się unikać określania się jako ruch prawicowy > bądź lewicowy twierdząc iż jest ruchem Trzeciej Pozycji lecz tak naprawdę jest > ona partią ultraprawicową. (wiekszosc z programu ma analogie do programu nsdap > z lat 20-30). > Tak , tak, zapomniałeś napisać iż członkowie NOP-u chodzą na dwóch nogach, dokładnie jak członkowie NSDAP. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok trujesz danz, ponieważ jestes nawiedzony 28.03.07, 20:30 polska korupcja? Pojedz do włoch zobaczysz co to korupcja! Polska jest słaba? A z której strony? To średniozamożny kraj europejski. Kryzys w UE? A co ty o tym wiesz? Konkretnie w ktorym kraju 70% obywateli jest za wystąpieniem z UE? Może jakies dowody? nopowcy rzeczywiscie chodzą na dwóch łapach, cóż małpy człekokształtne tak robią. A misiu to był przeklejony program nop. Nie wiem czy zauważyłes. Ale ty slepy jest i to nie na jedno oko (to prawe) ale na oba. Tak, tak mój mały. Ty dyskutowałes z programem nop! Czy wiesz o tym, że ja go przekleiłem? Troche sie osmieszylismy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: trujesz danz, ponieważ jestes nawiedzony 29.03.07, 09:14 1410_tenrok napisał: > polska korupcja? Pojedz do włoch zobaczysz co to korupcja! > Nie filozofuj człowieku , zobacz sobie na statystyki. Zobacz w jakim towarzystwie jest w tych statystyka polska, w towarzystwie trzecich krajów. I zobacz na jakim miejscu są Włochy. Jak znasz się na liczbach , to zrozumiesz o czym ja piszę. > > > Polska jest słaba? A z której strony? To średniozamożny kraj europejski. > Jest taka słaba iż bez programów pomocy, bez zapomóg i wymuszanej logistyki EU w Polsce była by bryndza. Zobacz sobie na dane gospodarcze wszystkich krajów EU, Polska jest na ostatnim miejscu. Pomyśl trochę. > > Kryzys w UE? A co ty o tym wiesz? > W najbliższym dziesięcioleciu taki kryzys jest prognozowany. > > Konkretnie w ktorym kraju 70% obywateli jest za wystąpieniem z UE? Może jakies > dowody? > Czytaj prasę zachodnią , to będziesz coś na ten temat wiedział. U nas w Austrii jeż kilka razy prasa pisała o tym iż w EU obywatele są nie zadowoleni . I gdyby teraz zrobiono referendum , to ponad 70% wypowiedziało się za wystąpieniem z EU. Badania statystyczne również poświadczają ten trend. Tylko urzędnicy EU chwalą sobie EU, nic dziwnego . Dostają oni po 7 tys. Euro + diety. Gdzie im będzie lepiej. A prawda jest taka iż na nich pracują podatnicy którym idzie nie najlepiej. > > nopowcy rzeczywiscie chodzą na dwóch łapach, cóż małpy człekokształtne tak > robią. > A misiu to był przeklejony program nop. Nie wiem czy zauważyłes. Ale ty slepy > jest i to nie na jedno oko (to prawe) ale na oba. > Twoje spojrzenie na rzeczywistość jest takie ostrożne , iż musiałeś się chyba bardzo sparzyć. Dlatego teraz dmuchasz na zimne, a nawet na lodowate. Ty albo widzisz to co chcesz widzieć , albo wcale nie widzisz. To jest Twoja wizja świata. Niestety w niej nie ma miejsca na inne alternatywy, tak myślą kastraci. > > Tak, tak mój mały. Ty dyskutowałes z programem nop! Czy wiesz o tym, że ja go > przekleiłem? Troche sie osmieszylismy, co? > Może jeszcze raz przyjacielu, bo jak widzę ciężko Ci zrozumieć pewne fakty. Twoje interpretacje są pozbawione dwóch stron medalu. Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć, i wszystko temu podporządkowujesz. Ja natomiast w NOP-ie widzę zarówno pozytywne , jak i negatywne strony. Tak przyjacielu , medal ma zawsze dwie strony. Ty swoją postawą osiągnął byś jedno , spotęgował byś negatywne cechy NOP-u. Ja natomiast jestem za skanalizowaniem cech negatywnych NOP-u w kierunku pozytywnym. Jeśli nie rozumiesz tego zdania, to widocznie stoi to poza Twoimi możliwościami. Zakazując działalność NOP-u , osiągniesz tylko jedno. Większe zainteresowanie tą organizacją . która będzie bardziej z tego zakazu profitowała, niż się takim myślicielom jak Ty wydaje. Skutkiem takiego prymitywnego działania, jak Ty byś sobie życzył , było by spotęgowanie negatywnego potencjału NOP-u. Czy o to Tobie chodzi? Spójrz jaki materiał ludzki rekrutuje się w NOP-ie, a ponieważ jesteś oślepiony , to powiem Tobie że nie emeryci ale młodzież. Chcesz swoim postępowaniem nadać im sens życia ? Ty pleciesz sznur , na którym sam zawiśniesz. Twój misiu. Odpowiedz Link Zgłoś