bamapama Re: Me, Myself And I - trójgłos 28.03.07, 18:24 Już myślałem, że jakaś nowinka związana z De La Soul, a tu niespodzianka. Fajny pomysł na muzykę, MMI dają radę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: Me, Myself And I - trójgłos 28.03.07, 18:49 Brakuje mi Defacto z Magdą ale słychać, że w MMI sie nie marnuje - wprost przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Me, Myself And I - trójgłos IP: *.acn.waw.pl 28.03.07, 19:19 Tak sie zawsze zastanawialem kto wymyslil i nagral te zalosne jeki do reklam Heyah... To juz wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Me, Myself And I - trójgłos 28.03.07, 19:20 a ja sobie za nic nie moge skojarzyc tej muzyki z reklamy :| Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca vulkany energii 28.03.07, 21:36 magda, michal, zgas/saul tak trzymac gratulacje ;] tsy myspace.com/mmipoland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Hmm, taki sredniawy ten material... sorry... IP: *.crowley.pl 28.03.07, 22:14 No i gratuluje autorce artykulu nazywania kontraktu z agencja reklamowa "startem jak marzenie". Na szczescie marzenia wiekszosci artystow sa inne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer o czym marzy artysta? IP: *.telsat.wroc.pl 28.03.07, 23:38 artysta marzy by nie miec na chleb, chce cierpiec, odcina se ucho, walczy miota sie, upija sie, nie dojada, przezywa, ... maluje, rysuje, komponuje. wycienczony jest. docenie sie go po smierci. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_do_kfadratu Re: Hmm, taki sredniawy ten material... sorry... 29.03.07, 09:48 Gruw to nie rzłobienie tylko puls i rytm, bujanie sie lolki z GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer you tube IP: *.telsat.wroc.pl 03.04.07, 13:24 www.youtube.com/watch?v=Rd8oPM559QI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alis Me, Myself And I - trójgłos IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 00:51 są wspaniali! energetyzujący, poruszający,genialni!!! z ich muzyką w uszach po prostu się płynie. Odpowiedz Link Zgłoś