lillalu 16.04.07, 15:45 Raz krokodyl z irokezem Zjadł kanapkę z majonezem Potem poszedł na imprezę I nawalił się jak zwierzę Krokodylu mój kochany! Czemuś ciągle na..y? Na imprezie idę w tany Kiedy ty opróżniasz szklany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jekdok Nie płacz luba ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:31 Nie płacz luba - tak odrzecze, krokodylim swym narzeczem, gad złośliwie opisany. Gdybym z Tobą poszedł w tany łatwo mogłoby się zdarzyć, co niektórym z nas sie marzy: chapnąć zdobycz całą, po czym krokodyle łzawią oczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Mój samiec kochał mnie strasznie... 16.04.07, 21:52 Mój samiec kochał mnie strasznie I stale podziwiał i dbał. I nigdy się nie śmiał rubasznie, Gdy wicher mi w oczy wiał. Mój samiec kochał mnie pierwszy Nawet gdy jadłam cebulę. Nie szczędził mi czułych wierszy, Był mi tatusiem i królem. A ja,samica przewrotna, Zerwałam tę więź głęboką. I z Krokodylem samotna, Wypływam na wodę szeroką. Odpowiedz Link Zgłoś
sinclair109 Re: Mój samiec kochał mnie strasznie... 17.04.07, 20:25 DO LILLALU ZDRADZILAS MNIE Z TRZEMA WIEC PO CO TA SCIEMA? MILOSCI MIEDZY NAMI NIE BEDZIE I NIE MA. WNTW p.s CALA PRAWDA O ZYCIU WE DWOJE ZAWARTA W SLOWACH PIOSENKI " NIGDY NIE WIERZ KOBIECIE,DOBRA(OM) RADE CI DAM..." Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Ciężkie są chwile żałości... 17.04.07, 21:11 Ciężkie są chwile żałości, Ciężko żyć dalej z nadzieją, Gdy nienawiść w sercu Twym gości, Filary życia się chwieją. Dla ulgi fakty fałszujesz, Przewrotna,lecz zawsze uczciwa. Uśmierzyć swą stratę próbujesz, Ja,w czynach od zawsze prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Samce czasami tak mają ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:12 Samce czasami tak mają i los okrutny ich bywa, że ich samiczki rzucają zwłaszcza gdy która kochliwa. Ty samcze wiesz jednak przecież (czyś jest wrażliwiec czyś twardy) że innych samic na świecie jest gdzieś tak ze trzy miliardy. Czyś mędrcem zatem czy świrem, księciem czy bezrolnym chłopem jak spotkałeś Dejanirę możesz trafić Penelopę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sopelsiasty Re: Samce czasami tak mają ;-( 17.04.07, 21:26 Gdy po raz któryś z kolei samica okrutna cię rzuci weź przykład z psa (bądź królika) i daj ujście swej chuci! Zachowaj jednak ostrożność i nie pij tak, jak krokodyl albowiem kochanku mój miły dopiero zaczną się schody! Wśród trzech tych miliardów o których już wyżej wspomniano raptem miliony są warte zachodu! Więc proszę, zachowaj trzeźwość, byś kiedyś nie spadł z tych schodów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustina23 Do wszystkich nas tutaj zebranych IP: *.nd.e-wro.pl 19.04.07, 20:12 otwórzcie swe oczy zaszyjcie swe rany Czy to jest chłopiec Czy jest to dziewczynka Miłość jest jak słodka malinka Zapisz te słowa w pamięci I niech się łezka zakręci Gdy poznasz gorycz rozpaczy Pokochasz miłością lubaszną Spotkasz w swym życiu człowieka Tak bardzo wielkiego Że słowo miłości Twojego uczucia w sobie nie pomieści Odpowiedz Link Zgłoś