Dodaj do ulubionych

Paczki od harcerzy polecą do Iraku

23.04.07, 17:33
Swietny pomysl. Gratulacje dla wykonawcow.

W morzu nieszczescia spowodowanego dzika walka o wladze pomiedzy bandytami
atakujacymi teraz ludnosc cywilna, w morzu krwi irackiej rozlanym przez
zbrodnicza napasc USA, taka pomoc harcerzy jest promykiem nadziei, ze nie
wszyscy ludzie na swiecie sa motywowani cena benzyny jaka leja do swojego
samochodu oraz nie wszystkich mozna zadowolic (tak jak wspolczesnych
obywateli Imperium Dobra) przez "outsorcing" wojny.

Moze przez te zeszyty rowniez mniej polskich zolnierzy bedzie poszkodowanych
w tej awanturze.

Obserwuj wątek
    • Gość: roman juz nigdy nie dam nic harcerzom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:49
      czegos takiego po nich sie nie spodziewalem...czego wy uczycie dzieciakow?
      • Gość: Sikor Re: juz nigdy nie dam nic harcerzom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 06:40
        Hmmm czego ? Budowania przyjaźni ponad podziałami? Pomagania tym którzy są w potrzebie? Zapobiegania rosnącej nienawiści? Walki z KSENOFOBIĄ???
        A no tak, nie dla wszystkich to są ważne wartości. Jak widać sa tacy dla których ważne jest coś innego.
    • Gość: Heraldek Irackie dzieci wola paczki z Semtexem czy dynamite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:22
      ....aby mogly wykurzyc okupantow.....

A swoja droga jakie to nikczemne aby angazowac dzieciaki
      w ta brudna wojne.....
      • Gość: Sikor Re: Irackie dzieci wola paczki z Semtexem czy dyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 06:35
        Wiedziałęm że w Polsce żyje wielu oszołomów ale żeby aż takich ????
    • Gość: lik W Iraku jesteśmy agresorem i żadne paczki tego nie IP: 80.48.9.* 24.04.07, 08:00
      zmienią, branie od okupanta prezentów to kolaboracja. Wstyd,że tego nie
      dostrzegają władze harcerskie, wysyłają dzieci do hipermarketów aby pakowały
      zakupy, widziałam tę akcję ale była pod szyldem "zbieramy na wakacje", czyżby
      brakło odwagi na powiedzenie prawdy dzieciom i dającym na co tak naprawdę idą
      datki.Wstydżcie się,ja też dałem wprowadzony w bląd jak inni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka