Gość: aga IP: *.as.kn.pl 24.04.07, 09:35 Moze ma ktos sprawdzone informacje gdzie mozna zamowic rolety wewnetrzne we Wroclawiu?Informacja w wyszukiwarce jest nierzetelna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majtaj Re: ROLETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:40 LEMA Mam ich rolety we wszystkich pomieszczeniach (najstarsze prawie 4 lata) działaja bez zarzutu. Robią szybko, nie nawalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: ROLETY IP: 84.40.217.* 14.05.07, 13:44 Ale tylko u nich bezposrednio. Ja zamowilem ich rolety ale u pośrednika i miałem poźniej kłopoty, zarówno z instalacja jak i serwisem. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka626 Re: ROLETY 20.05.07, 15:06 Ja zamawiałam rolety w firmie PERFECTA. Jestem bardzo zadowolona szybko i solidnie. Wcześniej pytałam się wśród znajomych i polecali głównie ta firmę. Nie należy może do bardzo tanich, ale wolę zapłacić więcej a mieć pewność , że wszystko jest w porządku. Nie ma u nich też problemu z wymiana samego materiału (jak stary już się znudzi). Wtedy wymienia się sam materiał bez kasetek i wychodzi w miarę tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
73b Re: ROLETY 21.05.07, 08:20 Też 2 lata temu kupowałem w Lemie i działają bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś