Dodaj do ulubionych

Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!!

IP: *.isopl.com 25.04.07, 10:17
Pilnie poszukiwnay dobry endokrynolog dziecięcy we Wrocławiu.
Może sie ktos podzielić doswiadczeniami i namiarami ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:40
      ja równiez pilnie poszukuje endokrynologa dziecięcego,najlepiej z kliniki na
      wrońskiego i przyjmujacego prywatnie
      • Gość: keja Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.isopl.com 26.04.07, 08:10
        tez szukam stamtąd :)
        wiem ze sa dwie babki.ale nei wiem ktora jest fajna.
        • Gość: gosc Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:48
          dr Iwanicka przychodna na ul.Dobrzyńskiej.
          • Gość: keja Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.isopl.com 27.04.07, 09:20
            a to jest pani z wrońskiego ??
            • Gość: gość Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:14
              prof.Anna Noczyńska,jest ordynatorem oddziału endokrynologicznego na Wrońskiego.
          • Gość: gosc dr Iwanicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:05
            Czy dr Iwanicka przyjmuje prywatnie?
            (Przeraza mnie dlugie oczekiwanie na wizyte)
            Jesli tak, to bardzo prosze o nr telefonu lub adres.

Tez slyszalam, ze to najlepszy endokrynolog dzieciecy.
            W tym watku troche wiecej informacji:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=50104957&a=50412040
    • Gość: jola4u Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: 195.47.201.* 04.05.07, 13:06
      dr n. med. Lidia Kostecka. Sama się leczyłam u niej kilka lat. Wcześniej byłam
      u innej lekarki nie pamiętam nazwiska, a potem przypadkowo bo mojej nie było,
      trafiłam do niej na zastępstwo i już nie chciałam wracać do swojej (nie tylko
      ja bo moja mama również). Dr Kostecka jest bardzo dobrym lekarzem a przy okazji
      bardzo miła. Potem będąc na studiach we Wrocławiu, także do niej chodziłam ale
      już prywatnie bo miałam ukończone 18 rok życia. po powrocie ze studiów już
      tylko kontrolnie zmieniłam lekarza ale wiązało się to z dojazdami do Wrocka a
      ja już pracowałam i nie mogłam za bardzo jeździć. Za to niedawno przypadkowo ją
      spotkałam na ulicy i o dziwo poznała mnie. Dostałam wizytówkę i chyba się
      wybiorę do niej na kontrolne badania (ciąża, poród i karmienie dziecka. podaję
      namiary ul Wrońskiego 13 rej. 071 3200660, Promedis ul. Rękodzielnicza 16 tel.
      071 7809930 i gab. prywtny ul. Młodych Techników 7 tel. 603 779 125
      • Gość: też Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: 156.17.100.* 10.05.07, 11:39
        Też leczyłam córeczkę i gorąco polecam, to bardzo rozsądna osoba o wysokich
        kwalifikacjach.
      • Gość: gosc Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:35
        a ja zdecydowanie odradzam pania Kostecka.
        Mila atmosfera to nie wszystko.
        ...Pozniej wyszedl brak wiedzy i omijanie "trudnych" odpowiedzi na pytania.
      • Gość: lola Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:49
        Tez polecam
    • Gość: jola4u Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: 195.47.201.* 04.05.07, 13:08
      jak będą dodatkowe pytania to proszę kierować na maila jola4u@gazeta.pl
    • Gość: Karola Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:49
      Pani doktor Ewa Barg. Pracuje napewno na wrońskiego. Przyjmuje w Medicoverze na
      Grabiszynskiej i w Onkomedzie na Ślężnej.
      • Gość: kaktus Re: Wrocław - endokrynolog dziecięcy !!! IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 17:01
        Ewa Barg, Beata Wikiera. Zdecydowanie odradzam Noczyńska i Iwanicką
    • nati_28 endo 29.05.14, 21:11
      noczyńska pożal się P.Boże, prostaczka z tytułem, osobiście polecam Milewicza, Gabrysia i Kostecką. Wiem, że Kostaecka przyjmuje na Grabiszynskiej w medical-complex ( czy jakos tak)....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka