Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włochy - Paragwaj

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 13:01
    Komentarz jeszcze przed meczem:)Pozdrawiam wszystkich sympatyków włoskiej
    reprezentacji.Miejmy nadzieję że obejrzymy drużynę bardziej kreatywną niż
    podczas EURO.Że przypomnę z tamtej imprezy tylko bezproduktywnego Toniego w
    ataku i totalny brak innych pomysłów na grę.
    Grupa wydaje się łatwa porównywalna do tej z Niemiec. Co dalej nie będę
    teraz prorokował-Niebieskie jest niebo jak serce kibica i niechaj Italia grą
    swą Nas zachwyca!!!
    Obserwuj wątek
      • paulina.jakuc Re: Włochy - Paragwaj 12.06.10, 18:58
        Lippi szalał z powołaniami, ale czasami warto mu zaufać. Mam nadzieję, że we
        znaki nie da się brak Del Piero, Tottiego, Cassano i Grosso. To nie ta
        reprezentacja z 2006, ale mocno w nich wierzę. Myślę, że to będzie mundial
        Marchisio - młody, uniwersalny, juventino. ;) Grupa rzeczywiście jest
        łatwiejsza. Jeżeli brać pod uwagę wczorajszy sparing to Azzurri są w formie. ;)
      • zbig1113 Włochy - Paragwaj 14.06.10, 19:03
        Dlaczego na stronie głównej, przy zapowiedzi tego meczu są flagi
        Paragwaju i Irlandii?
        • Gość: Red_Devil Irlandia - Paragwaj??? IP: *.chelmnet.pl 14.06.10, 19:40
          Dokladnie, to samo chciałem napisać...
      • Gość: lol666 Włochy - Paragwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:05
        Panowie, Panie...

kolejna wtopa ^^" flaga Włoch wygląda (jest?), jak ta WKS. Gratulację.
      • Gość: m Włochy - Paragwaj IP: *.chello.pl 14.06.10, 19:12
        Czy na głównej stronie z zamysłem jest flaga Irlandii i nazwa
        Włochy???
        • Gość: lol666 Re: Włochy - Paragwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:23
          bardziej WKS ^^"

img99.imageshack.us/i/gazetatoboty2.jpg/
          • zbig1113 Re: Włochy - Paragwaj 14.06.10, 19:42
            Masz racje jest to flaga Wybrzeża, irlandzka ma odwrotnie kolory.
          • dobredowcipy Re: Włochy - Paragwaj 14.06.10, 22:55
            Ale się czepiacie, w Kancelarii Prezydenta mylą flagę Polski z flagą Monako a tu
            nie mogą pomylić flagi Włoch i Irlandii?
      • shymoons Kolorowy odlot nad Paragwaj :) n/t 14.06.10, 21:13

• Gość: 2P@C Re: Kolorowy odlot nad Paragwaj :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 21:28
          Hmmm.. najbardziej mi brakuje w tej reprezentacji Cassano, Super Mario,
          Miccoliego. Akurat Grosso to wzmocnienie.
          • Gość: 2P@C Re: Kolorowy odlot nad Paragwaj :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 21:29
            Akurat brak Grosso .
      • Gość: pytajnik czy oni muszą tymi trąbkami tak nap***lać??? IP: *.chello.pl 14.06.10, 21:25
        no nikt mi nie powie. Czy oni w tym RPA tylko w rury potrafią
        dmuchać???

Nie można jakiegoś zakazu tam dać? Toć tego słuchać się nie da. Albo niech TV sciszy mecz i podgłośni komentatora.
      • Gość: CAS2ER stare.. orzechy.. włoskie.. dziadki.. IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 21:28
        żal patrzeć
      • Gość: ercu Włochy - Paragwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 21:31
        REWELACJA, Włosi przegrywają hahahahaha, artyści wymuszonych fauli i wirtuozi prowokacji, mam nadzieje że z grupy nie wyjda
      • ulanzalasem Włochy - Paragwaj 15.06.10, 00:19
        mistrzowie...chyba widzielismy inny mecz, fakt byl lepszy niz poprzednia, ale
        bez przesady.
        • Gość: lol Re: Włochy - Paragwaj IP: 87.239.196.* 15.06.10, 07:19
          słabizna z tyhc italianców, druga połowa to dramatyczna walka bez pomysłu i głowy, na majstra to nie wygladało ale moze sie rozkręcą... w porównaniu z niemaszkami to bladziutko było...
      • palaczzaba Te mistrzostwa póki co są bardzo rozczarowujące 15.06.10, 07:16
        Większość meczy nudnych jak flaki z olejem ilość bramek średnia mniejsza niż 2, obrona, obrona, obrona, taktyka, taktyka, taktyka i to nawet w tych krajach które do nie dawna prezentowały piękną piłkę również taktyczną, ale nie tak defensywną.

Puste trybuny, jak na największą piłkarską imprezę i wcale nie największe stadiony (kilka w granicach 40 tyś) to ilość wolnych miejsc jest zastanawiająca, albo bilety były za drogie, albo dostały się w ręce tych "obrotnych" co starali się je odsprzedać z zyskiem.
        Nie przypadkiem RPA uchodzi za kraj przepaści między elitami a zwykłą ludnością, być moze dla nie których wataszków jest to kolejna możliwość zarobków i wyzysku.
        Kultura kibicowska, no cóż mnie jakoś ciągłe buczenie nie powala. Rozumie, że dla nich ok. Ale pisze z mojego punktu widzenia, dla mnie to jest na tyle denerwujące, że nawet zdarzyło mi się wyłączyć na chwile tv.
        Afera z ochroną kto wie czy to nie kolejny wyzysk i te 100 ileś funtów rzeczywiscie dostają, ale pośrednicy, a ci co rzeczywiście stoją dostają z tego 15 %

• Gość: fulas Polskie Boiska.pl IP: *.chello.pl 15.06.10, 07:25
        polskieboiska.pl/index.php - ZAPRASZAM
      • Gość: heini Włochy - Paragwaj IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.10, 07:35
        bylem ja , albo reporter kompletnie pijany albo na innym meczu ? Przecie te
        Makaronerri nie mieli ani jednej 100% sytuacji bramkowej , no a to wyrownanie
        padlo po jebitnym prezencie bozonarodzeniowwym w srodku lata , jaki dostali od
        bramkarza Paragwaju . I co tu bylo takie Mistrzowskie , no to naprawde nie wiem .
      • ed.hopper1 Re: Włochy - Paragwaj 15.06.10, 07:47
        nie oszkujmy sie, z taką gra mistrzami nie będą

marekszymaniak.blox.pl/html
        • Gość: P! Re: Włochy - Paragwaj IP: 80.242.180.* 15.06.10, 08:23
          Nie wiem jaki mecz ci komentatorzy widzieli.Mistrzowski na pewno
          nie, 3 liga to juz predzej.
      • macu23 Włochy - Paragwaj 15.06.10, 10:24
        Myślę, że z meczu na mecz Włochy będą się rozkręcać. Trudno zresztą lekceważyć
        wciąż aktualnych mistrzów świata. Pamiętajmy, że przed ostatnimi finałami też
        nikt na nich nie stawiał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka