Dodaj do ulubionych

Czuje Sie Zaszczuty Przez CBA- Lekarz wrocł. ZOZu

25.04.07, 18:49
Witam Panstwa, dzisiaj zabito jedna z poslanek bylych. Ja rowniez czuje sie
zaszczuty przez sluzby specjalne. W dawnych latach moglem pracowac spokojnie
dostawac czekoladki, bombonierki, co lepsze alkohole, upominki, kawe, czasem
jakies niewielki kwoty. A teraz nie da sie zyc!! Strach wpuscic pacjenta do
gabinetu bo zaraz pojdzie ze skarga!. Kiedy nadejda czasy SLD???? Ja zadam
zmiany wladzy. Mam nadzieje ze znowu bedzie normalnie i nie bede zyl w
stresie jak teraz.

Obserwuj wątek
    • knut007 Re: Czuje Sie Zaszczuty Przez CBA- Lekarz wrocł. 25.04.07, 19:22
      proponuję się przenieść na praktyke do berlinskiego zoo, tam nie ma pisua jest
      dużo czekolady
    • Gość: Oleksander Re: Czuje Sie Zaszczuty Przez CBA- Lekarz wrocł. IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.07, 19:34
      Muszę Cię zmartwic.Czasy Sld szybko nie wrócą.Może PO ale ja wiem to nie to
      samo.Ludzie już tacy naiwni nie są jak parę lat temu,nie wierzą już ślepo
      Gazecie Wyborczej.Naklad tej "słusznej"gazetki spada jak zainteresowanie losami
      p.Krawczyk.Jednym slowem dedrengolada,nie ma wyjścia trzeba być uczciwym bo
      nawet koneksje z bylym preziem nie pomagają
      • Gość: PiSda Re: Czuje Sie Zaszczuty Przez CBA- Lekarz wrocł. IP: 139.48.166.* 25.04.07, 19:39
        Pozostaje uczciwy strajk.
        • Gość: madry Re: Czuje Sie Zaszczuty Przez CBA- Lekarz wrocł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:27
          drogi Lekarzu.Mechanizmy ustawowe weszły jeszcze przed SLD wiec nie narzekaj
          naród ma czego chciał.OPTIMUS ITT to wszystko jedno i to samo zjawisko.Tylko
          panowie rozpetujac wojne z wlasnym narodem o jednym zapomnieli:rewolucja
          zaczyna połykac swoje dzieci,SLD sie czuło pewnie i sie pomyliło.I wszyscy sie
          pomylą.A jak spotkasz CBS w szpitalu to dyskretnie zaszyj mu serwetke w brzuchu
          albo pomyl ampułki.Przejrzą twój komputer ,skamerują gabinet,ale nie sprawdza
          co masz w głowie.Kilku sie na tym przejechało.Wiec konowałku głowa do góry
          mozesz byc jak ten strażnik wiezienny tylko mądrzejszy wziął kałacha i zrobił
          porządek.Pamietaj to ONI majaczą się czuc zaszczuci Ty nie muszisz!
          • Gość: górol madrze goda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:42
            za joja powywiesac tych godów.....chto by se pomysloł ze mozna zesmocic sia i
            robic w tech słuzbach
            • Gość: cbes iak Re: madrze goda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:28
              ja chociaz mam mature goral a ty
              • Gość: szczuty Re: madrze goda IP: *.lanet.net.pl 27.04.07, 07:30
                ja czuje sie zaszczuty przez skarbówkę. ciągle te pity muszę składać i podatki
                płacić.
                proponuję akcję obywatelskiego nieposłuszeństwa.
                albo się postrzelę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka