knut007 26.04.07, 17:44 > Bardzo młodzi rodzice - mama świeżo po maturze i tato w I klasie liceum hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha, boże, knut, jak się uśmiałem:) napewno był nad wiek dojrzały ten pierwszoklasista:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oels Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 18:08 Tak to jest jak wychowanie seksualne, jeśli już jest, prowadzi katechetka.Co za kraj.Prezerwatywa be bo niezgodna z linią watykanu.A potem wychodzą takie kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod IP: *.e-wro.net.pl 28.04.07, 10:50 Ale kretyńską demagogię tu uprawiasz. A niby to katechetka namawiała ich do seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod IP: *.chello.pl 26.04.07, 18:33 ten knut 007,to jest jakis małomyslacy gosc,jego wypowiedzi sa beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest super Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod IP: 80.54.202.* 26.04.07, 18:36 A ja bym powiedzial ze jaja sobie z was robi. Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 18:54 > ten knut 007,to jest jakis małomyslacy gosc,jego wypowiedzi sa beznadziejne tak? to byś stanął na środku potsdamer platz i powiedział że wypowiedzi knuta są beznadziejne na głos, to byś zobaczył co by cie spotkało. o, albo lepiej w środku berlinskiego zoo do japonskich turtsytow. a wogole to fakty są takie, że knut nagrał własną pytę a ty czym się mozesz pochwalic, cwaniczku jeden, co? Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 18:54 > knut nagrał własną pytę no płytę nagrał własną Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 18:58 ps, bo bym zapomniał. Beyoncé Giselle Knowles to ur. 4 września 1981 w Houston w USA amerykańska wokalistka, autorka piosenek, producentka, aktorka i projektantka mody. Współzałożycielka i liderka popularnego zespołu Destiny's Child. Od 2002 r. działa również jako solistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod IP: *.chello.pl 26.04.07, 20:34 tylko ty nie jestes knutem!!!!!!!nie wiem skąd sie zerwałes,wogóle dziwny koles z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 21:22 kto nie jest knutem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto? Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod IP: *.as.kn.pl 26.04.07, 21:58 knut007 - zmasowana kampania berlina we wrocławia? były już bilbordy sylwestrowe Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 26.04.07, 22:27 Ale wy wszyscy niedomyślni jesteście:) Odpowiedz Link Zgłoś
malyzna Re: Trojaczki bardzo młodych rodziców... no, młod 27.04.07, 09:54 mnie tam knut007 juz nie jeden raz poprawil humor, a juz polemika knuTa z knuRem to mistrzostwo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej IP: *.bredband.comhem.se 27.04.07, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej IP: *.bredband.comhem.se 27.04.07, 11:07 Znam kilku niezłych psychiatrów, nawet w Niemczech. Ostatnio byłam na kongresie w Wiedniu, trochę się tych znajomych którzy mówia po niemiecku nazbierało. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej 27.04.07, 11:19 bea, a gdzie ciebie nie było? londyn (NA ZAKUPACH), kopenhaga, wiedeń. Ale powiem Ci knut, że jak bea nie była w berlińskim ZOO to nigdzie nie była, co nie? no, kochana, jak odwiedzisz nasze zoo to wtedy będziesz mogła powiedzieć, że byłaś wszędzie. I jeszcze powiem Ci że Deavon AOki to córka Rocky'ego Aokiego, byłego reprezentanta Japonii w zapasach. Po przeprowadzce z matką do Londynu, w wieku 13 lat zaczęła karierę modelki. Dzięki orientalnej urodzie w krótkim czasie stała się jedną z najbardziej rozpoznawalnych młodych twarzy rynku mody. Wystapiła w teledyskach Electric Barbarella zespołu Duran Duran oraz Act a Fool rapera Ludacrisa. Od 2003 roku próbuje sił jako aktorka, wystąpiła m.in. w przebojach 2 Fast 2 Furious (reż. John Singleton) oraz Sin City (reż. Robert Rodriguez). Niech to będzie dla Ciebie lekcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej IP: *.bredband.comhem.se 27.04.07, 11:35 Wiesz, w Berlinie byłam rzeczywiście tylko na.......zakupach (pewnie sie uśmiejesz). Zoo znam tylko z książek. Ale cos z Tobą jest nie tak. I nie obrażaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
knut007 Re: wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej 28.04.07, 09:42 wiesz co... bea... knut gdyby tlko chcial mógłb mieć w jeden dzień zorganizowane tourne po całm świecie, bo cieszy się przeogromną popularnoscia nawet w japonii gdzie ma swoje fun cluby, a zakupów mógłby narobic sobie tyle, że ty bs milion lat kupowala i bys tyle nie kupila. Pisze to choc i tak powinno ci bc glupio ze sie wywyzszasz nad niedzwiedzia polarnego w zoo. ale on w przeciwienstwie do ciebie nie jest szapnerem i zna swoje miejsce na ziemii. tylko sie nie obrazaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Nie obrażam się IP: *.bredband.comhem.se 28.04.07, 10:39 wręcz przeciwnie. chyba nawet Cię polubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: wiesz, że mówisz o sobie w osobie trzeciej 27.04.07, 13:01 Wyborne to:)))) Odpowiedz Link Zgłoś