wnuk.nerona 29.04.07, 22:00 Właśnie wrócilem z Rybaczówki w Kotowicach. Piękne konwalie, Rybaczówka, ryby, las i przyroda. Jadę tam na 2 dni we wtorek, zapolować na szczupaka. Sprawdźcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce 29.04.07, 23:04 Nie szkoda tych szczupaków ? Zabijając rybę ze szczytu piramidy pokarmowej uszkadzasz cały wodny ekosystem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierybak rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: 139.48.155.* 29.04.07, 23:15 Nie wierzysz? Wsadz sobie kotwice w pysk. Fajna zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Kolumba Nierybak z fobią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 07:43 gość Nierybak napisał: "------------------------------------------------------------------------------- - Nie wierzysz? Wsadz sobie kotwice w pysk. Fajna zabawa?" Chopie, czas odreagować swoje małe fobie.... Do lau i biegać. Znam tę Rybaczówkę. Jest sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P.Wyszynski Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 09:37 Gość portalu: Jajko Kolumba napisał(a): > Znam tę Rybaczówkę. Jest sympatycznie Ja też znam. Byłem tam na imprezie u... właściciela. Wiecie u kogo? :) Przyznaję, że miejsce miłe, w lesie i inne atrakcje blisko, chociaż ja ryb nie ławiam. Chociaż jadam i tam jadłem, i kiełbasę z dzika, sarny, czy czegoś podobnego też. I się niczym nie zatrułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: Nierybak z fobią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:42 Wlascicielem jest Xawery Borowik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopenfredziarz Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 16:31 a co tam u Huberta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P.Wyszynski Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.07, 06:15 Gość portalu: bw napisał(a): > Wlascicielem jest Xawery Borowik?? Trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: Nierybak z fobią IP: *.elektrosat.pl 03.05.07, 19:51 Wiem,bo to jest ojciec mojej dziewczyny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: *.1310-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.05.07, 10:08 Przecie to naturalny łancuch pokarmowy. Wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: *.1310-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.05.07, 10:10 Oczywicie przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:53 Wybieram sie na płocie do Rybaczówki. Można je będzie od razu wędzić. A, do tego... zimne piwko, las i łodpocynek... Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce 30.04.07, 13:01 Też w tych Kotowicach (i okolicach) byłem i ryby łowiłem...; ) Ale nie ryb tam najwięcej uśmierciłem,tylko...komarów! Muszę kiedyś policzyć ile one wypiły(mniej więcej) mojej krwi podczas moich wszystkich tam pobytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:59 Nowa szefowa baru, sympatyczna i miła dziewczyna. Coraz lepsza wyżerka, no i tania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 16:32 dziewczyna tania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.as.kn.pl 03.05.07, 11:36 a jak tam dojechac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.blt.pl 03.05.07, 18:26 chyba dotyczy tej miejscowości www.oborniki-slaskie.pl/mapa_gminy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.as.kn.pl 03.05.07, 18:51 Nie dotyczy tej miejscowości. Kotowice, trasa na Siechnicę-Oławę. Wejdz na szukacz.pl i tam poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś