Dodaj do ulubionych

Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce

29.04.07, 22:00
Właśnie wrócilem z Rybaczówki w Kotowicach. Piękne konwalie, Rybaczówka,
ryby, las i przyroda. Jadę tam na 2 dni we wtorek, zapolować na szczupaka.
Sprawdźcie sami.
Obserwuj wątek
    • kklement Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce 29.04.07, 23:04
      Nie szkoda tych szczupaków ? Zabijając rybę ze szczytu piramidy pokarmowej
      uszkadzasz cały wodny ekosystem :(((
      • Gość: nierybak rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: 139.48.155.* 29.04.07, 23:15
        Nie wierzysz?
        Wsadz sobie kotwice w pysk.
        Fajna zabawa?
        • Gość: Jajko Kolumba Nierybak z fobią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 07:43
          gość Nierybak napisał:
          "-------------------------------------------------------------------------------
          -
          Nie wierzysz?
          Wsadz sobie kotwice w pysk.
          Fajna zabawa?"

Chopie, czas odreagować swoje małe fobie.... Do lau i biegać.
          Znam tę Rybaczówkę. Jest sympatycznie

• Gość: A.P.Wyszynski Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 09:37
            Gość portalu: Jajko Kolumba napisał(a):
            > Znam tę Rybaczówkę. Jest sympatycznie

Ja też znam. Byłem tam na imprezie u... właściciela. Wiecie u kogo? :)
            Przyznaję, że miejsce miłe, w lesie i inne atrakcje blisko, chociaż ja ryb nie
            ławiam. Chociaż jadam i tam jadłem, i kiełbasę z dzika, sarny, czy czegoś
            podobnego też. I się niczym nie zatrułem.
            • Gość: bw Re: Nierybak z fobią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:42
              Wlascicielem jest Xawery Borowik??
              • Gość: Szopenfredziarz Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 16:31
                a co tam u Huberta?
              • Gość: A.P.Wyszynski Re: Nierybak z fobią IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.07, 06:15
                Gość portalu: bw napisał(a):

> Wlascicielem jest Xawery Borowik??

Trafiony.
                • Gość: bw Re: Nierybak z fobią IP: *.elektrosat.pl 03.05.07, 19:51
                  Wiem,bo to jest ojciec mojej dziewczyny:D
        • Gość: bea Re: rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: *.1310-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.05.07, 10:08
          Przecie to naturalny łancuch pokarmowy. Wiec o co chodzi?
          • Gość: bea Re: rybactwo to "sport" dla debili i sadystow IP: *.1310-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.05.07, 10:10
            Oczywicie przecież.
      • Gość: kalafior Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:53
        Wybieram sie na płocie do Rybaczówki. Można je będzie od razu wędzić. A, do
        tego... zimne piwko, las i łodpocynek...
        • jasfinks Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce 30.04.07, 13:01
          Też w tych Kotowicach (i okolicach) byłem i ryby łowiłem...; ) Ale nie ryb tam
          najwięcej uśmierciłem,tylko...komarów! Muszę kiedyś policzyć ile one
          wypiły(mniej więcej) mojej krwi podczas moich wszystkich tam pobytów...
          • Gość: kalafior Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:59
            Nowa szefowa baru, sympatyczna i miła dziewczyna. Coraz lepsza wyżerka, no i
            tania
            • Gość: zz Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.07, 16:32
              dziewczyna tania?
            • Gość: lolka Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.as.kn.pl 03.05.07, 11:36
              a jak tam dojechac??
              • Gość: xy Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.blt.pl 03.05.07, 18:26
                chyba dotyczy tej miejscowości
                www.oborniki-slaskie.pl/mapa_gminy.htm
                • Gość: Pierre Re: Wypoczynek w Kotowicach w Rybaczówce IP: *.as.kn.pl 03.05.07, 18:51
                  Nie dotyczy tej miejscowości. Kotowice, trasa na Siechnicę-Oławę. Wejdz na
                  szukacz.pl i tam poszukaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka