Dodaj do ulubionych

Unieważniona matura z polskiego

04.05.07, 14:28
Właścicielem był chyba jakiś jednokomórkowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: fsdfsfe Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.finemedia.pl 04.05.07, 14:48
      > nie może wnosić

Ja rok temu jakoś wniosłem :]
    • maximus1 Kto dziś pilnował w VII LO? 04.05.07, 15:08
      jak w temacie :) czyli kto męczył się z otwieraniem koperty i trzymaniem
      mikrofonu?? :PPP

pozdro dla wszystkich maturzystów
      były siódemkowicz
    • Gość: alojz Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:21
      niech sie bambus zasad nauczy, hehehe
      • Gość: Pomysłowy dobromir Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.lanet.net.pl 04.05.07, 17:56
        a moze niech gosc (lub gosciuwa) udowodni, ze nie wykonywal zadnych polaczen,
        oraz ze nie bylo rzadnego przychodzącego . przyp 1 prosty, drugi nie wiem czy
        sprawdzalny... moze jednak tak?
        • Gość: ja,ja,ja! Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.07, 18:26
          z tego co widze to chyba Nowakowa byla przewodniczaca (na zdjeciu).
          w zeszlym roku tez wszyscy wniesli i zapytani przez komisje wszyscy grzecznie polozyli komoreczki na stoliczku pod oknem:)
          i nie zgadzam sie z opinia, ze wystarczy udowodnic, ze nie bylo polaczen, zakaz posiadania to zakaz ;P
          • Gość: ala Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.e-wro.net.pl 04.05.07, 18:32
            Jasne. Po co coś udowadniać, mącić, mataczyć. Zasada jest prosta i obowiązująca
            każdego- żadnych komórek. Chyba można wtrzymać 170 min. bez tego urządzenia w
            kieszeni.
    • Gość: pawell To rozporządzeń i ustaw trzeba przestrzegać? IP: *.ster-net.pl 04.05.07, 20:33
      A koledzy z PO twierdzą, że jak jakiś przepis się nie podoba to trzeba
      powiedzieć nie. I powołać się na prawa obywatelskie i demokrację.
    • Gość: patthecat Nie zapominać o donosie na sąsiada do US.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.07, 21:57
      ...że telewizor ma z niewiadomych źródeł.... Ten kraj to rynsztok...
      • Gość: Ela Re: Nie zapominać o donosie na sąsiada do US.... IP: *.madcomputers.pl 04.05.07, 22:53
        to spływaj stąd
        • Gość: starygostek Re: Nie zapominać o donosie na sąsiada do US.... IP: *.core.lanet.net.pl 04.05.07, 23:00
          on tylko nie umiał wyłączyć telefonu. za brak nauki ma lufę. Ale i tak Giertych
          mu odpuścił. bo swój chłop z młodzieży
      • Gość: free Re: Nie zapominać o donosie na sąsiada do US.... IP: *.w86-200.abo.wanadoo.fr 05.05.07, 09:28
        wczoraj mialem okazje zapoznac sie z tym artykulem .Pomimo ,ze sankcja jest
        sroga mozna ja jednak usprawiedliwic .matura to z tego co wiem , jest egzaminem
        pozwalajacym na sprawdzanie nabytywch wiadomosci w szkolach srednich ...innym
        slowem jest to pewien egzamin dojrzalosci .zatem dojrzalosc polega na tym ze w
        tego typu miejscach ..wylacza sie telefon (jesli juz go sie wnosi !)ktory to
        moze sluzyc na roznego rodzaju "nowo technologiczne sciagi"
        • Gość: volvoxa rok temu spóźniłabym się na maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:00
          rok temu spóźniłabym się na maturę,wbiegłam w ostatniej chwili i ze stresu nie
          wyłączyłam komórki.Na moje nieszczęście telefon zadzwonił w trakcie trwania
          egzaminu,a leżał w kurtce na końcu sali.Przewodnicząca komisji objechała mnie z
          góry na dół,ale wszystko dobrze się skończyło;) czasami warto zauważyć
          człowieka,a nie sztywno trzymać się zasad
          • Gość: gościówa Re: rok temu spóźniłabym się na maturę IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 05.05.07, 15:41
            Twój telefon leżał w kurtce na końcu sali a nie w kieszeni. To poważna różnica.
    • 2625t a pierdnąć można? 06.05.07, 18:39
      Ani maskotek, picia a w niektórych miejscach zegarki kazali zdjąc - to juz
      zahacza o jakąś paranoję.........
      • Gość: gosc Re: a pierdnąć można? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:44
        Nie rozumiem, dlaczego zegarki? Zeby nie mogli kontrolowac czasu?
    • Gość: maturzysta200008 Re: Unieważniona matura z polskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 23:11
      Co to ma wspólnego z nauką zasad? Przecież musiał z niego korzystać
      tzn. ściągać skoro go przyłapali. Innej możliwości nie widzę, bo
      skoro miał go w kieszeni to nikt o tym nie wiedział dopóki go nie
      wyjął.

A że nie wolno ściągać to raczej nie trzeba się uczyć (zasad).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka