Dodaj do ulubionych

Szukam CAŁEGO Leppera...

IP: 62.8.156.* 30.11.01, 14:46
... znaleźć nie mogę :-(((
Szukałem w wydaniach internetowych GW, Zycia, Rzepy i Super Ekspresu, ale znalazłem tylko
wybrane fragmenty. Trochę to symptomatyczne, nie uważacie? Rozumiem, że gazetom może być
szkoda papieru na publikowanie całego wystąpienia, ale przecież tych parę kilobajtów na serwerze
wiele nie kosztuje.
Wkurzyłem się też, że we wszystkich dziennikach radiowych (na Jedynce i Trojce) mówiono, że
Lepper pomówił dwóch ministrów i trzech działaczy PO o branie łapówek, nie podano jednak o kogo
chodzi. Czyżby znowu dziennikarze uważali, że wiedzą lepiej o czym można poinformować słuchaczy?
Jurek

P.S. Przepraszam za rozpoczęcie kolejnego nie-wrocławskiego wątku, ale pytałem już bez skutku na
innych forach. Może więc Wrocławianie jako mieszkańcy najbardziej "zinternetowanego" miasta w
Polsce będą mogli mi pomóc.
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY Na onet.pl IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.11.01, 14:53
      Ale też nie wszystko .. .z tym, że są obszerne cytaty
      • Gość: Jureek Re: Na stronie PAP jeszcze więcej... IP: 62.8.156.* 30.11.01, 15:01
        ... ale też nie całość :-(((
        Witryna Samoobrony też mocno nieaktualna. Jak im samym nie zależy, to sam nie wiem, co o tym
        sądzić.
        Jurek
        • Gość: jarq tylko ostrzegam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 15:13
          Uważaj lepiej z tym "szukam całego..", bo napisane jest: "Kto szuka, ten
          znajdzie!"
          • Gość: mario Re: tylko ostrzegam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.01, 19:27
            nie znajdziesz !przecież dziennikarze sa niezależni :::)))))
            • Gość: Jureek Re: tylko ostrzegam IP: 62.8.156.* 30.11.01, 19:48
              Gość portalu: mario napisał(a):

> nie znajdziesz !przecież dziennikarze sa niezależni :::)))))

Rozumiem Twoją ironię, ale to nie tak. Nie chodzi o cenzurę, tylko o to, że wszystkie strony zamiast po
              prostu informować próbują informacją manipulować. Taki sam (a może nawet lepszy) manipulator jest z
              Leppera. Przecież nikt nie zabroni umieścić całości wystąpienia Leppera np. na oficjalnej witrynie
              Samoobrony. A tam też nie ma nic. Rozmawiałem dzisiaj telefonicznie z biurem Samoobrony.
              Powiedzieli, że kiedyś może w internecie opublikują całość, ale najpierw muszą to zredagować (?).
              Jurek

A prokuratura wciąż czeka i doczekać się nie może na "dowody", które Lepper ponoć ma.
              • Gość: Bolo Re: tylko ostrzegam IP: *.sn.g.bonet.se 30.11.01, 21:45
                Lepper to mój Bohater a Samoobrona to moja nadzieja proszę
                dajcie mi adres ich witryny z góry dziękuję.
                Ps. Ja nawet kupiłem sobie kosę i mam psa Burka a jutro przejdę
                operację plastyczną chcę się upodobnić do mojego Wodza.
              • Gość: mario Re: tylko ostrzegam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 12:25
                Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: mario napisał(a):
                >
                > > nie znajdziesz !przecież dziennikarze sa niezależni :::)))))
                >
                > Rozumiem Twoją ironię, ale to nie tak. Nie chodzi o cenzurę, tylko o to, że wsz
                > ystkie strony zamiast po
                > prostu informować próbują informacją manipulować.
                >
                > czy dziennikarz niezależny manipuluje informacją ?

>

• Gość: Modo Re: tylko ostrzegam IP: *.sn.g.bonet.se 02.12.01, 13:23
                  Gość portalu: mario napisał(a):

> >
                  > > czy dziennikarz niezależny manipuluje informacją ?
                  >
                  Oczywiście cały czas manipulują w Polsce i na całym świecie.
                  Za komuny było to prymitywne, teraz jest bardziej rafinowane i
                  sterowane poprzez zachodnie demokracje.

• Gość: wędzonka "Kulisy" z 6 grudnia IP: 156.24.117.* 09.12.01, 16:57
      Jest caly Lepper, podobno spisali ze stenogramow sejmowych.

Pozdrawiam!
    • Gość: bollo Re: Szukam CAŁEGO Leppera... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.01, 17:25
      Angora z zeszlego tygodnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka