Dodaj do ulubionych

gabinety kosmetyczne we Wrocławiu

• Gość: asia Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 18:59
      Niestety nie kożystałam z usług tych gabinetów które wypisałaś natomiast moge polecić jeden gabinet do którego chodzę beauty centre wejdz na ich stronę mają wiele fajnych zabiegów i w naprawde rozsądnych cenach.
    • Gość: piekna Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 14.07.11, 20:13
      Ja polecam salon PASJA we Wroclawiu przy Poniatowskiego, prowadza go bardzo mile panie, czasami sa fajne promocje. Ja korzystalam z endermologii (przy wiekszej ilosci zabiegow wychodzi naprawde tanio), manicure i pedicure, a takze mikrodermabrazji i pilingu kawitacyjnego. Ze wszystkich zabiegow bylam bardzo zadowolona, wiec polecam.
    • prima67 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 01.09.11, 14:15
      Firmowy Gabinet Kosmetyczny DR.RIMPLER
      JESIENNA PROMOCJA

Już po wakacjach, przed nami jesień – czas pomyśleć o odnowie !!!
      Najlepszy zabieg, który poprawi kondycję skóry twarzy, szyi i dekoltu, to zabieg z kwasem glikolowym 15% lub 25% marki dr.RIMPLER. Seria 3-8 zabiegów (indywidualne zalecenia) to idealna kuracja na jesień.

Dlaczego kwasy?

regulują procesu rogowacenia naskórka
      zmniejszają suchośc skóry
      uwidoczniają poprawę kondycji skóry problematycznej
      zwiększają produkcję kolagenu i elastyny
      poprawiają stan skóry zniszczonej promieniowaniem UV
      spłycają zmarszczki
      zwiększają elastyczność skóry
      wygładzają naskórek
      rozjaśniają przebarwienia i drobne blizny
      Dlaczego my?

idealny dojazd z centrum Wrocławia (przystanek autobusu 612 pod gabinetem)
      parking pod gabinetem
      „Oskarowe” kosmetyki niemieckiej marki Dr.RIMPLER z 30–letnim doświadczeniem na rynkach światowych
      doświadczony personel z wyższym wykształceniem
      możliwość kontynuowania kuracji w domu z kosmetykami Dr.RIMPLER
      dogodne terminy wizyt – gabinet czynny w godzinach12-20
      zapisy telefoniczne lub przez e-mail
      w ofercie wszystkie usługi dodatkowe
      możliwość płacenia kartą
      Promocje cenowe na serię kwasów

1 zabieg – 110 zł

3-5 zabiegów – 95 zł

6-8 zabiegów - 80 zł

Dodatkowo możliwość dokupienia mikrodermabrazji przed kuracją w promocyjnej cenie 75 zł oraz alg morskich – 45 zł.

gabinet.rimpler.com.pl/promocje.html667943676
    • grzegorz.tukaj Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 18.12.11, 16:17
      Z prawdziwą przyjemnością zapraszamy do wypróbowania nowoczesnych zabiegów i najnowszych osiągnięć francuskiej kosmetyki profesjonalnej. Nasz gabinet kosmetyczny słynie z w pełni indywidualnych zabiegów ściśle dopasowanych do typu cery, jej aktualnego stanu, trybu życia oraz aktualnego stanu zdrowia skóry ( to filozofia gabinetu ). Każdy zabieg rozpoczyna się u nas wywiadem - rozmową, dokładną oceną i diagnozą skóry, po której dobieramy właściwy zabieg. Specjalnością są takie zabiegi jak :
      - Zabiegi twarzy np. CatioVital ( firmowe zabiegi Mary Cohr )
      - Zabiegi autorskie np. „Promienna Cera New”, „Kuracja naczynkowa”
      - Rytuały spa całego ciała np.: „Brazylijska Fiesta New”, „Dalekowschodnia Harmonia”, „Plaże
      Polinezji”
      - Pakiety spa dla pojedynczych osób oraz dla par, dla koleżanek w specjalnie zaaranżowanym
      gabinecie dla dwojga
      - Zabiegi dla mężczyzn

Uwieńczeniem wizyty jest założenie Indywidualnej Karty Pielęgnacyjnej z wieloma poradami, która pomaga Państwu w pielęgnacji domowej, a nam w stworzeniu dla Państwa Indywidualnego Programu Kosmetycznego.
      Już tradycyjnie zapraszamy na nasze Wielkie Losowanie Nagród dla wszystkich, którzy odwiedzą nasz salon w grudniu. Do wygrania: firmowe zabiegi Mary Cohr, autorskie zabiegi twarzy, masaże ciała, rytuały Spa całego ciała oraz kosmetyki do stosowania w domu: firmowe Mary Cohr, dermokosmetyki marek Auriga i Bioderma.
      Podaruj sobie czas wśród przepięknych aromatów, świec i łagodnej muzyki - Czas piękna i harmonii.

Zapraszamy
      www.wyspapiekna.pl
      www.facebook.com/wyspapiekna
      • Gość: elizabetha Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 20:47
        ja osobiście mogę polecić Dermamed na Traugutta - pracują tam na naprawdę nowoczesnym sprzęcie, Pan Paweł specjalista z najwyższej półki, a teraz mają jeszcze ciągle jakieś wakacyjne promocje cenowe :)
    • Gość: Anna Pe Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.tvk.torun.pl 30.12.11, 18:02
      Przed świętami byłam w Pracowni Piękna na Inżynierskiej 49/14 i jestem zadowolona. Podobało mi się, że kosmetyczka zapytała mnie o pielęgnację w domu i doradziła jak dbać o twarz w domu. Obsługa miła, lokal mały, ale ładny. Z tych co pytasz to byłam w Wyspie Piękna, ale jakoś nie zrobili na mnie wrażenia.
    • Gość: elmo77 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 13:35
      Ja bywam kiedyś w salonie kosmetycznym Rosaline ceny ma przystępne a nawet moge powiedzieć, że jest tanio no i robi dosyć fajnie różne zabiegi.
      • Gość: alinaaa Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.fucio.net 12.02.12, 02:03
        Jak chcecie dobrze zrobionych zabiegów za dobra cenę to zaglądajcie tutaj sklep.artestetica.pl/
        Ja w Art Estetica jestem stała klientką od ponad roku i naprawdę są rewelacyjni, żeby nie powiedzieć najlepsi (wcześniej byłam w z 6 chyba innych i tak dobrze sie nie czułam i nie byłam tak zadowolona jak tutaj)
        • Gość: Ewa Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 19:03
          A ja polecam Studio Urody Essential. Dziewczyna otworzyła nie dawno i widać, że sie stara. Profesjonalnie, miło i przyjemnie. Napewno tam wróce, tym bardziej, ze lokalizacja mi odpowiada, śródmieście pl. bema. www.studioessential.pl
          • Gość: Kasia Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.12, 13:14
            ja też chodzę do Salonu Essential, tyle, że Magdę znam już od dawna-chodziłam do niej, gdy pracowała w innym salonie i polecam wszystkim-świetna osoba i bardzo dobra kosmetyczka.
            • Gość: Justyna Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.net 13.10.12, 20:55
              Jak dla mnie najlepsza kosmetyczka Wrocławia jest na Karola miarki, chodzę do niej już od dawna i mogę szczerzę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona:) Salon spokojny, mały można się zrelaksować i choć na chwilę zapomnieć o tej ciągłej wrocławskiej bieganinie :)
    • rimpler Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 12.06.12, 17:59
      Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów otworzyliśmy Firmowy Gabinet Kosmetyczny DR. RIMPLER. Trzydziestoletnie doświadczenie niemieckich dermatologów i farmaceutów przenieśliśmy na polski rynek i chcemy udostępnić rezultaty ich pracy naszym klientom. Mamy do zaoferowania najnowsze rozwiązania, bezpieczeństwo stosowania, widoczne efekty i najwyższy komfort.

W naszym gabinecie stawiamy na profesjonalizm i miłą atmosferę a wyjątkowe wnętrze ozdobione dziełami sztuki czyni pobyt u nas wyjątkowym. Wysoko wyspecjalizowany personel, sprzęt nowej generacji oraz najwyższej jakości preparaty są gwarancją skutecznej pielęgnacji.

Jeśli chcesz oderwać się od codziennego zgiełku – wejdź, zapewnimy Ci wyciszenie i relaks.

FIRMOWY GABINET KOSMETYCZNY DR.RIMPLER
      ul.Ametystowa 1A, Wrocław

Ciągle nowe promocje!!!
      gabinet.rimpler.com.pl/
      zapraszamy do polubienia naszej strony na facebooku:
      www.facebook.com/pages/Gabinet-kosmetyczny-DRRIMPLER/249381045095071
    • rimpler Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 20.09.12, 14:08
      JESIENNA PROMOCJA!!!
      Seria zabiegów głębokiego złuszczania kwasem glikolowym, która poprawi kondycję skóry twarzy, szyi i dekoltu.
      W pakiecie 3 zabiegów, czwarty - 50%

Dlaczego kwasy?
      - regulują procesy rogowacenia naskórka
      - zmniejszają suchość skóry
      - uwidoczniają poprawę kondycji skóry problematycznej
      - zwiększają produkcję kolagenu i elastyny
      - poprawiają stan skóry zniszczonej promieniowaniem UV
      - spłycają zmarszczki
      - zwiększają elastyczność skóry
      - wygładzają naskórek
      - rozjaśniają przebarwienia i drobne blizny

Dlaczego my?
      - przystanek autobusu 612 pod gabinetem
      - parking pod gabinetem
      - „Oskarowe” kosmetyki niemieckiej marki Dr.RIMPLER z 30–letnim doświadczeniem
      - doświadczony personel z wyższym wykształceniem
      - możliwość kontynuowania kuracji w domu z kosmetykami Dr.RIMPLER
      - dogodne terminy wizyt – gabinet czynny w godzinach12-20
      - zapisy telefoniczne lub przez e-mail
      - w ofercie wszystkie usługi dodatkowe
      - możliwość płacenia kartą

FIRMOWY GABINET KOSMETYCZNY DR.RIMPLER
      Ul.Ametystowa 1a, Wrocław
      Tel.71/788 46 48, kom.667 943 676
      www. gabinet.rimpler.com.pl
      www.facebook.com/pages/Gabinet-kosmetyczny-DRRIMPLER/249381045095071
      • wanna_be Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 12.03.15, 14:37
        Nie wiem, czy ktoś wspominał, ale jednym z lepszych wrocławskich gabinetów jest Dermamed.
        • justinask Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 09.07.15, 11:16
          Słyszałam, że najlepszy jest na Traugutta - byłam osobiście i potwierdzam
          • Gość: justyna Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 09:37
            der med już od 2 lat we wrocawiu nie działa,tylko Katowice i kraków
          • Gość: JustynaSK Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 11:41
            Tak, mam rację, najlepszy gabinet we Wrocławiu jest na ul. Baryckiej. A tak naprawdę jest kilka dobrych gabinetów w mieście, a reszta coś udaje.
          • Gość: justinasK Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 13.08.15, 13:40
            jej, to znaczy pomylilam sie, chciałam powiedzieć, że najlepszy jest WellDerm. Wellderm the best!, a doktor Bagłaj jest najlepsza!
          • Gość: justinask Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 21:28
            Dziewczyny. Byłam właśnie na zabiegu Botoxu u Pani Doktor, efekt natychmiastowy, nie uwierzycie. U wszystkich innych lekarzy działa po kilku dniach, a tu trach NATYCHMIASTOWY EFEKT. Doktor mi powiedziała, że ma taki SPECJALNY BOTOX, który działa 2 lata!!!! Nie uwierzycie, ile zapłaciłam - 100 zł!!!!!
          • Gość: anna.nasiadko Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: 5.254.65.* 14.08.15, 00:31
            No co Ty, przecież na Traugutta już nie ma salonu Renault. Pomyliłaś się. Jak nie ma, to nie może być najlepszy
            • anna.nasiadko Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 09.09.15, 21:41
              Witaj, Anno! Dlaczego się za mnie podszywasz?
          • Gość: SZOK Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.zenmate.com 08.09.15, 11:41
            Czy Dermamed Estetica jest juz tak zdesperowany że na forach musi sam się promować w tak nie elegancki sposób? Naiwni chyba tego nie dostrzegą. Pozostała tam załoga ktora ocieka zlośliwoscią do konkurencji. Krecicie się wokół swojego ogona. Zadziwiające że w mieście Wrocławiu jest naprawdę wyjątkowo dużo dobrych miejsc i nazwisk a piszecie tylko o sobie:-)
            No cóż Mercedes nie potrzebuje reklamy :)
        • anna.nasiadko Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 13.07.15, 18:09
          Ja jestem fanką DermaMed Estetica na Traugutta :) Z każdą kolejną wizytą coraz bardziej ich lubię. Wiecie co najbardziej mi się w nich podoba? Że nie próbują naciągnąć klienta na kasę. Nie wciskają na siłę innego zabiegu.
          • Gość: ania Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 09:39
            pani doktor Kaniowska jest naprawdę super, lekarz z wieloletnim doświadczeniem,
            korzystam od 10 lat
            polecam
          • Gość: Anna.Nasiadko Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 11:42
            Uwielbiam zabiegi w CTLu. Mają tam super sprzęt i ten przystojny doktor DUDA!
            • anna.nasiadko Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 09.09.15, 21:44
              Witaj, Anno! Dlaczego się za mnie podszywasz? hmm... Czy może powiesz mi, że taka zbieżność imion i nazwisk? Skoro uwielbiasz CTL, to dlaczego nie promujesz tej marki własnym nazwiskiem, hmm?
          • Gość: SZOK Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.zenmate.com 08.09.15, 11:42
            Dermamed Estetica jest juz tak zdesperowany że na forach musi sam się promować w tak nie elegancki sposób? Naiwni chyba tego nie dostrzegą. Pozostała tam załoga ktora ocieka zlośliwoscią do konkurencji. Krecicie się wokół swojego ogona. Zadziwiające że w mieście Wrocławiu jest naprawdę wyjątkowo dużo dobrych miejsc i nazwisk a piszecie tylko o sobie:-)
            No cóż Mercedes nie potrzebuje reklamy
        • kasia4104 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 28.07.15, 13:49
          Ja bym unikała dermamed na Żeromskiego bo strasznie się tam zawiodłam dlatego i nie polecam. Na Traugutta muszę się wybrać żeby się przekonać bo slyszałam że to są inne firmy ale nigdy już nie pójdę na Żeromskiego.
          • Gość: kasia4104 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.pacswitch.com 15.08.15, 11:53
            Właśnie pomyślałam, że nie opisałam, dlaczego się tak strasznie zawiodłam na tym Traugutta. Jak już wcześniej pisałam te firmy to są jakieś osobne, bo inne strony mają i zupełnie co innego mówią. Jedni, że to dobre, a inni że tamto. Ale wracając do topiku, na Traugutta strasznie się zawiodłam. Wyobraźcie sobie, że poprosiła o herbatę, taką bez cukru. A tu przynoszą mi cukier. Gdy zwróciłam uwagę, że mówiłam "bez cukru", to ona mnie tak omiotła wzrokiem, że mimo klimy zrobiło mi się zimno, eee to jest gorąco. Straszne. Jak tak można. To przesada tak zrzucać winę na innych. Jak tak można. Nie pochwalam
        • zuza7536 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 10.08.15, 15:50
          ja już na wstępie zrezygnowałam,już mówię jak było:miałam taką sytuację. Zadzwoniłam do dermamedu na żeromskiego w zeszły wtorek rano,chciałam się dowiedzieć kilku rzeczy i zapisać na zabieg.Pani ktora odebrała telefon nie idzieliła mi żadnej konkretnej odpowiedzi,praktycznie nie odpowiedziała na zadne moje pytanie. Powiedziała że musi się dowiedzieć i jak się dowie to oddzwoni do mnie za chwile (podkreślam za CHWILĘ).Minęły trzy godziny i zero kontaktu.Dzwonie jeszcze raz i pani miłym głosem że jescze się nie dowiedziała dlatego nie oddzwoniła.A przypomnę że miała za chwilę do mnie oddzwoni. Pół dnia straciłam bo czekałam i czekałam.Dlatego podziękowałąm za takie potraktowanie i zadzwoniłam sobie do tego dermamedu na traugutta.Tam całkowicie inaczej mnie potraktowano.Bez problemu dowiedziałam się co chciałam i zapisałam na wizytę.Tak wychwalają tego żeromskiego ale chyba kiedys tam było dobrze wedlug tych co tak mówią.Teraz nie można dobrego słowa o nich powiedzieć
          • Gość: zuza7536 Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 13.08.15, 16:13
            Jestem niezadowolona. Nigdzie we wrocławiu mnie dobrze nie traktują. Byłam nawet w LePerli i co? Oburzające! A tam na Krakowskiej jakie opóźnienia??? Skandal. Ja nie jestem zadowolona
    • Gość: kaja Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.12, 16:58
      Ja polecam gabinet DermaCare przy ul. Czystej, niedaleko renomy. Profesjonalna obsluga i przystepne ceny
      • Gość: Tania Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.net 31.10.12, 14:29
        Ja polecam kosmetyczkę z Klapp Studio, bardzo miła atmosfera, a przy tym pełen profesjonalizm :)
    • Gość: Strojnisia Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neting.pl 15.11.12, 00:21
      Bylam w dwoch miejscach z wymienionych: w salonie Dr Ireny Eris - bardzo prestizowe miejsce, kosmiczne ceny, jak dla mnie zbyt wygurowane. Kolejne miejsce to Wyspa Piekna - dlugie treminy oczekiwania na zabiegi ale bardzo przyjemnie i przystepnie cenowo. Ostatnio tez trafilam do salonu AnnVinci przy ul. Inzynierskiej i musze przyznac, ze to miejsce bardzo przypadlo mi do gustu. Czysto, elegancko, stylowo, nowy sprzet i kosmiczne maszyny :) ciezko trafic na kosmetyczke, ktora potrafi nadac brwiom upragiony ksztalt, a pani Kasia potrafi ! Poza tym lubie testowac na sobie nowinki kosmetyczne, a ten salon posiada w swojej ofercie kilka ciekawych pozycji.
      • Gość: gość Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 16:52
        A czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Panie Emilia z kliniki odnowy kolagenowej Anny Pikura?? Jeśli kto ma do niej jakiś kontakt to poproszę, dziewczyna ma złote ręce.
    • lajfentuzjast Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 02.01.13, 22:17
      A co chcesz w ogóle w tych salonach robić? Ja polecam salon ESTE. Pracują na wysokiej jakości sprzęcie, a nie jakiejś chińszczyźnie, w środku jest bardzo przyjemnie i personel miły. Ponadto jest to salon, który otrzymał od ogólnopolskiej akcji edukacyjnej "Z Accentem na Harmonię" certyfikat jakości.
      • Gość: Elwira Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 05.01.13, 19:16
        Ja polecam DermaMed, często mają super promocje, a to bardzo profesjonalna Klinika.
        • Gość: Nataly Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 22:05
          ja też ich znam, robiłam u nich mikrodermabrazję - jestem zadowolona - polecam!
          • Gość: Werona Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.play-internet.pl 01.04.13, 17:09
            no ja ich akurat znam z mikrodermabrazji u Dagmarki :) polecam - super miejscówka i profesjonalne podejście!
            • Gość: Adam Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.14, 13:45
              Witam, nie polecam Dermamed. Dlaczego? Umówieni byliśmy z partnerką na godz. 18 w ich siedzibie przy ul. Żeromskiego 77. Postanowiliśmy się nie spóźnić i przyszliśmy 5 minut przed umówioną godziną, pani na recepcji dała nam 2 formularze do wypełnienia. W międzyczasie jak je wypełnialiśmy, pan dr Szulc do którego byliśmy umówieni przeszedł się 2 razy korytarzem, ani przez chwile nie spoglądając na nas ani nie nawet pytając czy aby przypadkiem nie przyszliśmy do niego. W ten oto sposób minęło 45 minut aż skończyła nam się cierpliwość i postanowiliśmy opuścić ten przybytek. Nikt łaskawie się nami nie zajął ani nawet nie poinformował, że coś mogło się przedłużyć i żebyśmy poczekali. Totalne zlekceważenie. Pozdrawiam, Adam.
              • Gość: dermamed Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 17:57
                ,,Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
                Staramy się dbać o pacjenta i jakość obsługi i jest nam niezmiernie przykro, że w Instytucie DermaMed na Żeromskiego miały miejsce takie okoliczności. Dołożymy wszelkich starań aby takie sytuacje nie powtarzały się.
                Zespół DermaMed Wrocław.''
      • Gość: ee Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:06
        oki POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ
        Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI?
        • Gość: os Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:46
          Witajcie,
          szukam we Wrocławiu dobrego gabinet kosmetycznego. Z sieci wybrałam kilka -
          czy ktos mial przyjemnosc / nieprzyjemnosc korzystac z ich uslug:
          - Presiż, Rynek 46/47/2
          - Narodziny Piękna, Pl. Teatralny 8
          - Wyspa Piękna, Armii Krajowej 10b/3
          - Instytut Kosmetyczny Dr Irena Eris, Piłsudskiego 23
        • Gość: sowa Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:08
          ''''''''''''''''''''''''
      • Gość: lola Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:48
        jest
        - Presiż, Rynek 46/47/2
    • Gość: Zuzanna Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 17:20
      Ja jestem stałą bywalczynią DermaMed i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Robiłam tam różne zabiegi na twarz i makijaż permanentny i zawsze byłam zadowolona. Nigdy mnie nie zawiedli. Znają się na tym co robią.
    • 1ypsilon Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 24.05.13, 08:41
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić Perfect Glamour na ul.Kamieńskiego 57/1, korzystam już jakiś czas z ich oferty. Wykonywałam kilka zabiegów u pani Kasi Nielepkowicz i jestem zachwycona jej profesjonalizmem i podejściem do klientki.
      • Gość: baba Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:47
        Cześć
        - Presiż, Rynek 46/47/2
    • Gość: koradębu Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.static.chello.pl 14.11.13, 16:12
      Polecam Hydro Arch Laboratory przy Biskupiej 7b we Wrocławiu.

Profesjonalna obsługa, niewysokie ceny i całkowicie własna chemia do zabiegów oraz kosmetyki do użytku domowego. www.hydroarch.pl
      • Gość: gość Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.z.cvdnet.pl 18.11.13, 15:07
        Też tam byłam, zabiegi godne polecenia, ceny bardzo rozsądne i przecudowna atmosfera. A kremy są wspaniałe!
        • Gość: monika Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu HYDRO ARCH IP: *.static.chello.pl 21.11.13, 20:28
          Również polecam. Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. I całkiem rozsądne ceny. Mogę polecić na 100% - tu są namiary www.hydroarch.pl
    • matisson Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu 03.01.14, 15:47
      Myślę że wszystkie 3 będą na super dobrym poziomie ;) Idź tam gdzie masz najbliżej!
      • Gość: kasia Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:47
        Hej
        - Presiż, Rynek 46/47/2
    • Gość: ela Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:05
      POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ
      Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI?
      • Gość: Olga Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 13:20
        Tylko Pani Marcelina Gnat !!! 608-780-502. Wykonałam brwi, kreski górne, lip light a teraz usta i jestem zachwycona
        • Gość: ela Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:08
          to fajnie
    • Gość: ola Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:07
      ..........
    • Gość: ola Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:13
      dzięki
    • Gość: jaro Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 18.06.14, 04:43
      POLECAM
    • Gość: sama Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 19.07.14, 07:38
      ja sama robię sobie maseczki polecam wszystkim
    • Gość: DermaMed Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.14, 14:58
      Szanowna Pani ,

Serdecznie Panią przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Do każdego Pacjenta podchodzimy indywidualnie i wyjątkowo. Lekarze przyjmujący w naszym Instytucie poświęcają swoim pacjentom taką ilość czasu jaka jest potrzebna, dlatego też mogą wynikać opóźnienia. Z naszymi stałymi pacjentami jesteśmy w przyjacielskich stosunkach, dlatego też mogło się Pani wydawać, iż są to znajomi Pani Doktor.

Zabiegi z zakresu medycyny estetycznej są zabiegami bolącymi i niekiedy wymagają dodatkowego znieczulenia, w skutek czego czas wizyty zostaje wydłużony. O czym informujemy osobiście. W gabinecie przeznaczonym do znieczulania znajduje się również informacja mówiąca o tym, iż godziny przyjęć Pacjentów są orientacyjne .
      Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Pozdrawiamy,

Zespół DermaMed

• Gość: ewelina Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 16:48
      Korzystam z tego Instytutu od lat i nie mam zastrzeżeń. Owszem zdarzają się opóźnienia, czasem nawet duże ale jestem o tym informowana albo telefonicznie albo esemesowo, więc wtedy po prostu nie spieszę się :) Powiększałam tam usta, korzystam z kosmetyczki i nigdy nie wyszłam niezadowolona
    • Gość: OSKAR Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.14, 20:23
      Ja korzystam z zabiegów w DermaMed - robie u Pani Dorotki laser frakcyjny i lifting emax. Pani Dorotka jest świetna, a obsługa....uwielbiam Panią Ewę! Zawsze stara się o pacjentów, informuje o czasie. Polecam!
    • Gość: Róża Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.14, 17:31
      Mogę z czystym sumieniem polecić gabinet pani Bogusi Domicz Wiezienna 5, gabinet istnieje od 20 lat, profesjonalizm kompetencja bez zciemniania, a przy
      tym bezpiecznie i higienicznie. miły kameralny gabinet. Zrobiłam tam hybrydę i pielęgnaję twarzy - hybryda trzymała się 3,5 tyg a twarz wyglądała cudnie masaż marzenie. POLECAM . Róza
    • Gość: DermaMed Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.15, 19:48
      Bardzo nam przykro,że ma pani takie doświadczenia z gabinetem na Traugutta.

Chcieliśmy przypomnieć, że Dermamed na Traugutta to Dermamed-Estetica dermamed-estetica.pl/ i jest to firma od pól roku niezależna od firmy Dermamed , która to mieści się na ul.Żeromskiego 77 i na ul.Krzyckiej 92 B/C/D lok.10, www.dermamed.com.pl.

Jeśli moglibyśmy pani pomóc to zapraszamy na darmową konsultację.

Zespół Dermamed tel.3414243
      • Gość: Klient Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.15, 19:03
        Człowieku mowa jest o dermamed na Żeromskiego a nie Traugutta... zawsze zrzucacie winę na innych?
        • Gość: Gość Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.15, 19:59
          Korzystam już od kilku lat z usług DermaMed na Żeromskiego. Mogę szczerze polecić ten gabinet. Świetni fachowcy, szeroka bardzo oferta - ciągle się pojawiają jakieś nowe lasery, zabiegi. Obecnie przed latem poprawiam swoje ciało za pomocą Venus Legacy u Pani Dorotki. :) Pozdrowienia dla Pani Dorotki! i podziękowania za fachową opiekę :):)
          • Gość: DermaMed Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.15, 11:32
            Dziękujemy za miłe słowa:)
            • Gość: zadowolonyklient Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.15, 19:25
              Polecam zabiegi na ciało w Dermamed i Panią Kamilę. Najlepszy zabiegowiec w firmie!
              • dermamed Re: gabinety kosmetyczne we Wrocławiu_Dermamed 26.08.15, 21:20
                dziękujemy za miłe słowa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka