zbysiu80 14.05.07, 16:25 Witam, może ktoś z was polecić mi jakieś sprawdzone i fajne miejsce gdzie można się jakiś tańców latino pouczyć? Może być salsa lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek-82 Re: salsa? 14.05.07, 17:32 2 tygodnie temu byłem w Rurze (www.wrocek.pl/wydarzenia/pokaz/863/ ) - niestety nauki nie było. sam bym sie chętnie nauczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
damorka Re: salsa? 16.05.07, 19:51 byłam kiedys na kursie w magellanie. tam przed kazda salsoteka sa kursy. w centrum latino tez są pokazy i darmowa nauka:) też chetnie bym się nauczyła porządnie salsy, ale partnera brak;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiu80 Re: salsa? 17.05.07, 20:27 W Rurze właśnie byłem ostatnio i mimo że tańczyć nie umiem to się suuper pobawiłem :) No ale przydałoby się coś poduczyć żeby to miało większy sens. Rytm mnie kręci, ale umiejśtności by się też przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grashkaa Re: salsa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:38 trza sie do szkoly tanca zapisac po prostu. np. do: tropicana (ul. wiezienna), zajecia w szkole, ktora zalozyla kubanka... akademia ruchu (ul. ruska) renn (ul. krupnicza) palacyk (ul. kosciuszki) kazda z tych szkol ma swoja strone, mozna zobaczyc ceny, terminy, porownac. w niektorych mozna tez chodzic solo. nauka na jakims tam pokazie od czasu do czasu to chyba jednak za malo... enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latin Re: salsa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.07, 07:40 Jeszcze jest jedno miejsce na Chopina, koło Morskiego Oka Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 polecam Akademię Ruchu 27.05.07, 22:02 Przy Ruskiej, uczą tam Torresowie, moim zdaniem najlepsi, jeśli chcesz nauczyć się tańczyć w parze (kilka innych szkół też zaliczyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś