kasiolec 17.05.07, 07:02 hey :) mam 17 lat i szukam jakies pracy. Moge sprzatac w domu lub rozdawac ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tres_chic Re: Szukam Pracy 17.05.07, 12:40 jeśli jesteś poważnie zainteresowana to napisz prosze do mnie na maila gazetowego. ja szukam kogos do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
andzialipka Re: Szukam Pracy 17.05.07, 13:04 Hejka! Pracowałam od 14 roku życia i coś o tym wiem. Rozdawanie ulotek jest fajne, słuchawki na uszy i czas leci. Gorzej z ludźmi, którzy ulotek unikają jak delikatnie mówiąc ognia. Nie polecam tylko pracy w Echu, bo namawiają żeby nie chodzić do szkoły tylko do pracy, przesadzają z kontrolami (gestapo hehe) i wysyłają pity do rozliczenia z trzy-miesięcznym opóźnieniem. Mniej fajnie, ale bardziej opłacalnie jest na promocjach: można wyciągnąć 7-20 zł na godzine. Ale niektóre firmy też bardzo wykorzystują więc lepiej sie popytać znajomych. Chcesz wiedzieć więcej o promocyjnych oszustach napisz na maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Szukam Pracy IP: *.as.kn.pl 17.05.07, 20:58 Kasiu jak chcesz to mam dla ciebie oferte sprzątania mieszkania. Daj znać czy jestes zainteresowana, moje gg 6753050 Odpowiedz Link Zgłoś