Dodaj do ulubionych

Problem z durnym bratem ...

22.01.11, 12:52
Mam takiego durnego brata ,że wytrzymać z nim nie mogę . Kiedy koleżanka na gg powiedziała mi sekret to on poszedł i przeczytał a czasami jak ja siedzie i pisze to on się gapi a ja mówię żeby poszedł to on nie idzie a jak on z koleżankami piszę to mnie bije bo ja się patrzę a on się nie patrzy jak ja piszę już kilka razy go biłam ale potem on biegnie do mamy i mamo ona mnie bije . Najgorsze jest to ,że mama zawsze jak ja mu się odwdzięczam tym samym biegnie do mamy a mama krzyczy na mnie ,że nie bądź taka głupia jak on zamiast mu coś powiedzieć! Co ja mam zrobić bo ja w ogóle nie mam prywatności i nawet jak do mnie koleżanki przyjdą to on ze mną siedzi a jak my na dwór idziemy to on też ! Ja mu nie przeszkadzam. Co ja mam z tym debilem zrobić ?
Obserwuj wątek
    • biebruwna Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi... 22.01.11, 12:55
      wyjdź to mój pokój ja tu rządzę .! Mam dość tego bachora.angry
      • kokoss. Re: Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi.. 22.01.11, 12:59
        a ile ma lat ?
        wyrośnie z tego smile
        • biebruwna Re: Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi.. 22.01.11, 13:04
          ma 8 lat i nie wyrośnie.!
      • potterowa Re: Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi.. 22.01.11, 13:01
        wypiernicz mu raz w ryj, albo poproś mamę, żeby przeniosła komputer do Ciebie. smile
        • iga18 Re: Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi.. 22.01.11, 13:06
          albo niech komputer stoi w wspólnym pokoju..

Mam dwóch braci, jak komp stał u mnie to wrzeszczałam, bo jeden z nich siedział od 6, albo kończył po 23, a ja do jasnej na następny dzień miałam iść do szkoły.. sciana
          Później komputer stał u drugiego brata, ale tylko przez chwilę, a teraz.. Stoi w mamy pokoju i jest dobrze. W wolne dni możemy siedzieć do północy, a ona i tak się nie czepia ; ))

Postawcie komputer w pokoju, który nie jest nikogo ; ))
          • kokoss. Re: Komputer jest u niego w pokoju i on mi mówi.. 22.01.11, 13:09
            mam też siostrę w jego wieku. kiedyś tak robiła ale ja ją zajmuję czymś .
            zrozum go też.. to jeszcze dziecko
            zastanów się jakby go nie było .
    • tokio_hotel483 Re: Problem z durnym bratem ... 22.01.11, 13:11
      nie mam pojęcia jak mogłabym ci pomóc ale niedawnow pewnej gazecie czytałam że taka dziewczyna też miała problem z młodszym rodzeństwem.
      I ta pani która odpowiada na pytania poradziła jej żeby spędzała z rodzeństwem więcej czasu itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka