lirio 21.05.07, 13:33 Zastanawiam się nad przeniesieniem dziecka do przychodni PCZ na Legnickiej. Proszę o opinię na temat pediatry Grażyny Paszkowskiej - chodzi mi głównie o styl leczenia - jakie ma podejście do antybiotyków itd..??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia_niuni1 Re: PCZ na Legnickiej - pediatra 22.05.07, 22:29 przez jakiś czas do niej chodziłam i co mogę powiedzieć to nie jest lekarzem, który zbyle powodu przepisuje antybiotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: PCZ na Legnickiej - pediatra 14.06.07, 00:00 A którego pediatrę najbardziej polecacie z tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
katja7 Re: dr Josiak 26.06.07, 10:10 Obydwie panie jak uważam są dobrymi lekarzami i są bardzo ostrożne w wypisywaniu recept. Chociaż...chyba wolę p. Paszkowską-jest bardzo sympatyczna i ma takie cieplutkie podejście do dzieciątek :) I tak poza tym to i pani rejestratorka i panie pielęgniarki na pediatrii sa godne wielkiej pochwały-sa naprawdę pomocne i bardzo cierpliwe! Odpowiedz Link Zgłoś