Dodaj do ulubionych

ginekolog prof. Gabryś

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:41
Czy ktoś wie co dzieje się z prof.Gabrysiem ( kiedyś był na Dyrekcyjnej) ,
czy dalej przyjmuje prywatnie i gdzie? Jakieś opinie, bo słyszałam ,że
świetny fachowiec. E.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.am.wroc.pl 24.05.07, 06:47
      obecnie pracuje w szpitalu ul.Chałubińskiego
    • Gość: lolka Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:28
      przyjmuje prywatnie na ul.Armii Krajowej we Wrocławiu
      • Gość: miki1 Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:12
        z tego co słyszałam od kilku znajomych, wśród nich od dobrej koleżanki , której
        wmówił chorobę nie istniejącą. odradzam i nie polecam
        • Gość: aga Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.akron.net.pl 30.06.07, 08:22
          potwierdzam
        • Gość: mia Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:36
          Tak, bo koleżanki wiedzą lepiej niż profesor. Gratulacje.
    • Gość: bibi Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.iitd.pan.wroc.pl 04.07.07, 11:35
      Z Dyrekcyjnej wyleciał z wielkim hukiem.
      Zdziera kasę strasznie (12 lat temu za samo wypisanie recepty na tabletki anty -
      byłam jego pacjentka przez moment - zawołał 60 zeta) i jest niekomunikatywny -
      sam z własnej woli nie zbada piersi, o wszystko się trzeba dopytwać, sam z
      siebie nic ci nie wyjaśni.
      Nie polecam.
      • Gość: Ewa Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:40
        A ja polecam jak najbardziej. Chodzę do prof. od kilkunastu lat. Odebrał porody
        dwójki moich dzieci. Nie mam żadnego problemu z komunikowaniem się, badania
        typu cytologia,usg czy badanie piersi robi regularnie bez " dopominania się".
        Polecałam także kilku znajomym i nikt nie narzekał a pomógł w przypadkach gdzie
        wcześniej nikt nie postawił trafnej diagnozy.
      • alexandratw Re: ginekolog prof. Gabryś 14.07.07, 23:55
        Oj była wielka afera z odejściem Pana Profesora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka