Gość: elka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:41 Czy ktoś wie co dzieje się z prof.Gabrysiem ( kiedyś był na Dyrekcyjnej) , czy dalej przyjmuje prywatnie i gdzie? Jakieś opinie, bo słyszałam ,że świetny fachowiec. E. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.am.wroc.pl 24.05.07, 06:47 obecnie pracuje w szpitalu ul.Chałubińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:28 przyjmuje prywatnie na ul.Armii Krajowej we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki1 Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:12 z tego co słyszałam od kilku znajomych, wśród nich od dobrej koleżanki , której wmówił chorobę nie istniejącą. odradzam i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.akron.net.pl 30.06.07, 08:22 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:36 Tak, bo koleżanki wiedzą lepiej niż profesor. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.iitd.pan.wroc.pl 04.07.07, 11:35 Z Dyrekcyjnej wyleciał z wielkim hukiem. Zdziera kasę strasznie (12 lat temu za samo wypisanie recepty na tabletki anty - byłam jego pacjentka przez moment - zawołał 60 zeta) i jest niekomunikatywny - sam z własnej woli nie zbada piersi, o wszystko się trzeba dopytwać, sam z siebie nic ci nie wyjaśni. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ginekolog prof. Gabryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:40 A ja polecam jak najbardziej. Chodzę do prof. od kilkunastu lat. Odebrał porody dwójki moich dzieci. Nie mam żadnego problemu z komunikowaniem się, badania typu cytologia,usg czy badanie piersi robi regularnie bez " dopominania się". Polecałam także kilku znajomym i nikt nie narzekał a pomógł w przypadkach gdzie wcześniej nikt nie postawił trafnej diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandratw Re: ginekolog prof. Gabryś 14.07.07, 23:55 Oj była wielka afera z odejściem Pana Profesora Odpowiedz Link Zgłoś