Dodaj do ulubionych

samolotem do warszawy

23.05.07, 20:45
6 czerwca chcialbym dostac sie do warszawy, pomyslalem ze samolotem bedzie
najwygodniej bo dalej tez samolotem do piaskow pustyni:) wie ktos ile to
kosztuje i dlaczego tak drogo? :) bede wdzieczny za polecenie jakiejs strony
do przewoznika.

pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: samolotem do warszawy IP: *.media4.pl 23.05.07, 20:51
      masz czas na wypisywanie dyrdymałów na forum a nie masz czasu na sprawdzenie
      stron przewoźników i lotnisk które cię interesują?

jest dzień, jest noc, a to wszystko takie dziwne
      • urke Re: samolotem do warszawy 24.05.07, 20:21
        dzieki panie mądralo ze poswiecił mi pan swoje cenne 2 minuty. ufam ze nie mial
        pan w tym czasie nic konstruktywniejszego do roboty niz pouczanie mnie jak
        nalezy poslugiwac sie internetem, wszak serial wlasnie sie skonczyl.
        • Gość: q Re: samolotem do warszawy IP: *.media4.pl 24.05.07, 23:00
          1.to było kilka sekund 2.cytat pochodził z Monty Pythona 3.co do seriali to nie
          wiem o co chodzi, bo nie oglądam, chyba że te mające wpływ na kulturę [nawet
          popkulturę], ale to i tak tylko na dvd

a sprowokowało mnie twoje pytanie o połączenia lotnicze; gdybyś naprawdę latał a
          nie tylko się chwalił, to byś nie założył tak głupiego wątku na forum, wiedzą o
          tym wszyscy którzy latają, w tym i ja

heh, ciągle się dziwię jak można szukać połączeń komunikacyjnych na forum
          wrocław, dziwię się tak od jakichś 3 minut, może naucz się gdzieś posługiwać
          internetem?

• Gość: pilot Re: samolotem do warszawy IP: *.akron.net.pl 24.05.07, 20:56
      wro - wawa w obie strony via LOT bedzie ok 400 zl.
      ale jesli chodzi o samoloty strzeż sie wawy a najbardziej ostatnich (późnych) w danym dniu lotów krajowych, chyba nigdy nie startują o czasie a terminal krajowy to wiocha. syf, tłok i opóżnienia.

z wrocka lepiej patrzec w strone munchen, fra i kopenhagi:)

ps.
      LOT =
      1. Late Or Tomorrow
      2. LOT of trouble

• ib_k Re: samolotem do warszawy 24.05.07, 21:01
        no pilot! nie przesadzaj, opóźnienia na tych lotach są raczej rzadko, jeśli już to zimą lub przy mgłach,
        oblodzeniach. A jeśli chodzi o krajowy w wawie to fakt-raczej nieciekawy. pozdrowionka
        • Gość: pilot Re: samolotem do warszawy IP: *.akron.net.pl 24.05.07, 21:13
          > no pilot! nie przesadzaj, opóźnienia na tych lotach są raczej rzadko
          :)
          no wiesz, chciałbym podzielić Twój optymizm, ale teraz wez np. pod uwagę jak się kończy doba na terminalu krajowym Okęcie (ostatnie 30min):

Szczecin-Goleniów LO 3939 22:20 Krajowy
          Katowice-Pyrzowice LO 3879 22:25 Krajowy
          Bydgoszcz-Szwederowo LO 3971 22:30 Krajowy
          Wroclaw-Strachowice LO 3849 22:35 Krajowy
          Gdansk LO 3827 22:40 Krajowy
          Kraków-Balice LO 3911 22:45 Krajowy
          Poznan-Ławica LO 3941 22:50 Krajowy

a teraz pytanie: ile jest bramek (w tym ile czynnych;) na krajowym terminalu? ile jest tam miejsca?:) ilu pasażerów czeka w tej klitce? to nieczęsta okazja by powąchać zmęczenia 400 osób. jest wprawdzie szansa że Ci w tłoku siadzie na kolanach jakaś fajna pasażerka ale potem i tak zonk, bo Ty do wro a ona do bydgoszczy:)

byle nie do war-sza-wy, konduktorze:)

• Gość: ibk Re: samolotem do warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.07, 10:14
            Pilot, szczerze, to nie interesuje mnie organizacja pracy na krajowym, ale od kilku lat latam, niemalże co
            piątek latam ostatnim o 22.35 i nie jest żle. Tak jak napisałam kłopoty są przy niesprzyjających
            warunkach pogodowych (zdarzyło mi się wracać podstawionym przez lot autobusem-7 godz), opóźnienie
            5 czy nawet 10 min to nie koniec świata. A zresztą właściwie nie ma alternatywy na tą trasę więc cieszmy
            się z tego co jest:=)
            • Gość: wiwan Re: samolotem do warszawy IP: *.magma-net.pl 25.05.07, 11:14
              gratuluję Wam tej wiedzy-w ciągu ostatniego tygodnia loty do/z Warszawy miały
              opóżnienie 80,a nawet 200 minut !!!!!!!-o czym informowało nawet radio RAM.
    • Gość: wiwan Re: samolotem do warszawy IP: *.magma-net.pl 25.05.07, 11:15
      airport.wroclaw.pl/rozklad.php?inf=odloty
    • Gość: KRZYSIEK Re: samolotem do warszawy IP: *.tpca-cz.com 25.05.07, 13:32
      najlepiej by bylo, gdyby do jakiegoš wielkiego samolotu zapakowaly sie wladze
      wrocka i juž nie wrocily, a tak w ogole, to wybierz ryanair, podrože pošlubne
      sa tam GRATIS -warunek -šlub z kaczka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka