Dodaj do ulubionych

imprezy we wroclawiu

27.05.07, 12:55
tak googlam nieco i ogolnie biegam po sieci, ale nie moge znalesc na tyle
dobrej strony, zeby byly tam opisane imprezy w rynku i innych czesciach
miasta. wszedzie jakies takie zdawkowe informacje. czy istnieje jakas na tyle
dobra strona, zeby byl na niej spis imprez ktore odbywaja sie we wro??
Obserwuj wątek
    • kklement Np. na ulicy Koziej. 27.05.07, 17:38
      Na przykład na ulicy Koziej odbywają się imprezy. Ostatnio co sobota. Przez
      większą część nocy. Wśród atrakcji konkurs na najgłośniejszy śpiew na balkonie,
      na najbardziej pijaną interpretację przebojów Krzysztofa Krawczyka ( z
      podkładem w wykonaniu Mistrza puszczonym na pełen regulator ). Imprezy są na
      poziomie, a nawet na dwóch poziomach, bo do bawiących się przyjeżdżają znajomi
      samochodami i impreza odbywa się też pod oknami; nie muszę chyba dodawać, że
      pomiędzy imprezowiczami z góry i z dołu toczą się interesujące dialogi. Głośne
      dialogi, no ale trzeba przecież przekrzyczeć Krzysia Krawczyka i jego
      naśladowców.

I wszystko byłoby super, gdyby nie źli, ponurzy i nietolerancyjni ludzie,
      którzy też niestety mieszkają na tym osiedlu i którzy szczują policję na
      młodzież spod znaku "róbta co chceta i o której chceta".

( tak na marginesie podziękowania dla komisariatu policji Wrocław - Fabryczna
      za szybką interwencję ostatniej nocy )
      • Gość: jekdok Witamy w klubie "jednostek marudnych" ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:12
        Czegóś przypomniał mi się taki wdzięczny tekścik (jakaś taka pamiętliwa bestia ze mnie):

"Kwitując krótko: to jest WOLNY KRAJ WOLNYCH LUDZI ! Pozwólcie dzieciakom
        mniejszym i tym całkiem dorosłym mieć trochę frajdy !

Howgh ! :)"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=18703700&v=2&s=0
        Hmmm, kto to mógł napisać? ;-)))))
        • Gość: josip Re: Witamy w klubie "jednostek marudnych" ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:24
          ;)
          Kklement zapomnial dodac, ze to na pewno studenci - prawdziwy obraz przyszlych elit.
        • kklement Re: Witamy w klubie "jednostek marudnych" ;-)))) 27.05.07, 23:35
          1. Zabawy, nawet dość huczne i uciążliwe, są przeze mnie tolerowane na
          zasadzie 'żyj i daj żyć innym' gdzieś tak do 23:00 czy 24:00. Natomiast o godz.
          2:00 ma być cicho. W wątku o petardach nie pisałem, że powinno się tolerować
          strzelania przez całą dobę.

2. Gdyby to była zimna pora roku, to miałbym zamknięte okna i nie docierałby do
          mnie nawet szmer z tych jubli. Nawiasem mówiąc jestem przekonany, że odbywają
          się one od dłuższego już czasu, tylko dotychczas okna u imprezowiczów i u mnie
          były zamknięte. Ale o tej porze zamknięcie okna oznacza zrobienie z sypialni
          sauny, w której nie da się spać.
      • Gość: bea Re: Np. na ulicy Koziej. IP: *.bredband.comhem.se 28.05.07, 09:52
        Co to spać nie możemy???????
    • Gość: jekdok A "Co jest grane" Ci nie wystarcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:16
      Wydaje się dosyć wyczerpującym i uporządkowanym wykazem.
      Czy może pod latarnią najciemniej? ;-)
      serwisy.gazeta.pl/cjg/0,31912.html
    • Gość: josip Re: imprezy we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:20
      www.aktivist.pl
      www.clubber.pl
      www.wsa.glt.pl
      www.dlastudenta.pl
      wrocek.pl
      wroclaw.polskanoc.pl
      cojestgrane.pl/
      To moj zestaw zrodel informacji imprezowych.
      Have fun:)
    • Gość: X Re: imprezy we wroclawiu IP: *.magma-net.pl 28.05.07, 15:48
      www.infowroclaw.pl/
      wroclaw.naszemiasto.pl/
      www.dlastudenta.pl/
    • co.za Re: imprezy we wroclawiu 28.05.07, 16:07
      Dla mnie zdecydowanie www.infowroclaw.pl - można wybrać miejsce (spis imprez z
      długim terminarzem do przodu), albo datę, ew. przez dział imprezy, a jak nie to
      tagi. Nie ma sposobu by czegoś nie znaleźć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka