Gość: kel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 21:01 nie wiedziałem że kierowca prezydenta jest tak ważną osobą że wypowiada się w gazecie nt ... samochodu służbowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cytryna Re: Psuje się słynne volvo prezydenta IP: *.magma-net.pl 04.06.03, 21:52 Czy rzecznik prezydenta autoryzuje wypowiedzi wszystkich podwładnych (kierowców, sprzątaczek .......) może się nudzi w pracy? A gdzie demokracja ii swoboda wypodiedzi? U.M. państwo w państwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Propaganda. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 22:19 Gość portalu: cytryna napisał(a): > Czy rzecznik prezydenta autoryzuje wypowiedzi wszystkich > podwładnych (kierowców, sprzątaczek .......) Nie dajcie sie zwiesc.Jesli rzecznik autoryzowal to znaczy ,ze kierowca nie mowil tego ot tak sobie.Najwyrazniej pan prezydent w ten sposob przygotowuje teren .CZyli pod zakup nowego samochodu, co w dobie ogolnego braku pieniedzy mogloby byc zle odebrane.Powinnismy zareagowac wspierajac , a nawet sugerujac zakup nowej limuzyny i to nie byle czego bo prezydent miasta z aspiracjami metropolii powinien jezdzic odpowiednio reprezentacyjnym samochodem.Tak przeciez dodaja sobie splendoru wszyscy wlasciciele firm. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Powinien mieć taki pojazd na jaki zasłużył 04.06.03, 22:36 Czyli taczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Rzecznik chyba cenzurował a nie autoryzował. /nt 04.06.03, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Re: Psuje się słynne volvo prezydenta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 22:51 Och !!To straszne,zeby prezydent tak pieknego i bogatego miasta jezdzil takim junkiem.Postuluje , aby w trybie natychmiastowym, bez jakiegokolwiek przetargu zakupic samochod dla pana prezydenta.Koniecznie jakis model z wysokiej polki, dobrze amortyzowany,zeby na wybojach chlop sie nie meczyl i z przyciemnianymi szybami, zeby mu samopoczucia nie popsuc. Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Co kogo to obchodzi??? 05.06.03, 08:43 Co kogo to obchodzi??? A jak psują się 20-letnie ikarusy i tłum ludzi musi czekać na kolejny autobus, to prezydent się tym martwi. Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 05.06.03, 09:00 Hmm, wydaje mie się, ze jedyny powód dla jakiego powstał ten artykuł, to przygotowanie czytelników (czytaj: podatników) do informacji o zakupie nowej limuzyny. No bo po co było by tak sobie bezproduktywnie narzekać, tak to jak też moge. A tu zaraz okaże się że z powodu wyeksploatowania, trzeba kupić nowy wózek. Dowód ? "Przecież w czerwcu pisała o tym Wyborcza". Ciekawym jaką markę wybierze Dutkiewicz, czy wzorem Bogdana Z. bedzie to Volvo, czy też może coś zza zachodniej granicy ? A może skoro to za nasze pieniądze, to wybór samochodu (podobnie jak samego prezydenta) powinien nastąpić w drodze powszechnego głosowania ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_s smieszni jestescie 05.06.03, 09:24 waszym zdaniem prezydent powinien maluchem albo autobustem jezdzic do pracy? juz byl taki jeden, przy okazji wyborow prezydenta Polski, co to sie z belwederu chcial wyprowadzac nawet w ramach oszczednosci i zblizania z ludem. nazywal sie ikonowicz, i NA CALE SZCZESCIE mial jakis ulamek procenta glosow! funkcja prezydenta to tez image. jak wygladal by szef miasta przyjezdzajacy na spotkanie z chociazby jakims potencjalnym inwestorem lub gosciem zagranicznym w samochodzi marki fso, czy fsm... Panie Prezydencie, jak kupowac to cos naprawde dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie za moje pieniądze!! 05.06.03, 09:40 Prezydent powinien jeździć tym na co zasłużył. A na razie swoimi rządami to pan Dutkiewicz zasłużył góra na Trabanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM Re: Nie za moje pieniądze!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 09:47 Prezydenci przychodzą i odchodzą, a samochód zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nie za moje pieniądze!! 05.06.03, 10:25 Gość portalu: RAM napisał(a): > Prezydenci przychodzą i odchodzą, a samochód zostaje. Myślę sobie, że nie od rzeczy byłoby sprawdzenie, gdzie to auto jeździło. 300 tys. km to jednak trochę. W delegacje Władca nasz oświecony lata. A natłuc 300 tys. po samym tylko mieście to naprawdę problem. Chyba, że okaże się, że kierowca jeździł po bułeczki, z dzieciakami na basen, ze starą do fryzjera itp. Już Bogdan przymierzał się do Audi A8, ale akurat wtedy zaczęło mu się ciepło z okazji VAT'u pod fotelem robić, więc dał sobie spokój. Ale ponieważ wszyscy bez wyjątku kochamy naszą nieomylną władzę proponuję zakup Maybacha. Głupie 350 tys. Euro to nic w porównaniu z odciskami na tyłku i poczuciem dyskomfortu p. Prezydenta. Do tego dwa Audi S8 dla ochrony i cztery motory BMW do tarasowania przejazdu. A ponieważ Prezydent niezastąpiony jest, proponuję dodatkowo zakup karetki reanimacyjnej z małą lodówką na 3 litry krwi zgodnej z grupą Krwi Prezydenta. A w ogóle to jak my - odpowiedzialni obywatele miasta kandydata do Expo możemy dopuścić, aby Prezydent poruszał się po ziemi ?! Przecież On już od dawna buja w chmurach. Proponuję zatem zakup helikoptera w wersji salonki, ścięcie górnej części wieży kościoła św. Elżbiety i przerobienie jej na lądowisko dla helikopterów. A co ! Metropolia jego mać ! Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_s Re: Nie za moje pieniądze!! 05.06.03, 12:14 > Myślę sobie, że nie od rzeczy byłoby sprawdzenie, gdzie > to auto jeździło. 300 tys. km to jednak trochę. W > delegacje Władca nasz oświecony lata. A natłuc 300 tys. > po samym tylko mieście to naprawdę problem. Chyba, że > okaże się, że kierowca jeździł po bułeczki, z dzieciakami > na basen, ze starą do fryzjera itp. oj map... 1. samochod nie jest wlasnoscia prezydenta tylko urzedu, i jest wykorzystywany nie tylko dla prezydenta ale sluzy takze do zalatwiania spraw urzedowych - oczywiscie wowczas gdzy prezydent z niego nie korzysta 2. slyszales kiedys o targach nieruchomosci we francji, dzie wroclaw od czasu do czasu sie wystawia? ten woz tez tam wozil tylko roznych osob. 3. jesli do tego dodasz kilometry zrobione w miescie i pomnozysz to przez liczbe lat, to pieknie wyjdzie ci wynik. no ale zawsze jeszcze mozna pobajdolić na tematy o ktorych sie nie ma pojecia. swoja droga wyjazdy, jak to barwnei okresliles: ze stara, z fryzjerem, basenem i buleczkami, musialy by byc szalenie czeste zeby natluc 300 000 km. pozdo Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nie za moje pieniądze!! 05.06.03, 12:29 a_o_s napisał: > oj map... > 1. samochod nie jest wlasnoscia prezydenta tylko urzedu, i jest wykorzystywany > nie tylko dla prezydenta ale sluzy takze do zalatwiania spraw urzedowych - > oczywiscie wowczas gdzy prezydent z niego nie korzysta Samochód był i jest do dyspozycji prezydenta, a nie jego podwładnych. > 2. slyszales kiedys o targach nieruchomosci we francji, dzie wroclaw od czasu > do czasu sie wystawia? ten woz tez tam wozil tylko roznych osob. > 3. jesli do tego dodasz kilometry zrobione w miescie i pomnozysz to przez > liczbe lat, to pieknie wyjdzie ci wynik. Cieszę się, że zaczynamy rozmawiać o konkretach: jeździł, kilometrów natłukł, a co załatwił ? > no ale zawsze jeszcze mozna pobajdolić na tematy o ktorych sie nie ma pojecia. Jasne, że można. > swoja droga wyjazdy, jak to barwnei okresliles: ze stara, z fryzjerem, basenem > i buleczkami, musialy by byc szalenie czeste zeby natluc 300 000 km. Chyba, że zaczniesz stosować prawo wielkich liczb : nie jednostkowa odległość od piekarza, a liczba wyjazdów do niego ma znaczenie. To tylko propozycja : w końcu to my płacimy za paliwo, serwis, limuzynę i kierowcę: czy moglibyśmy sobie poczytać w internecie, dokąd i kiedy to nasz pan prezydent podróżował ? Kierwca ma książkę wyjazdów - czy można byłoby ją zeskanować i wstawić jako pdf na strony UM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Nie za moje pieniądze!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 12:39 map4 napisał: > To tylko propozycja : w końcu to my płacimy za paliwo, > serwis, limuzynę i kierowcę Nie map, Ty nie płacisz za to więc siedz cicho na wsi,na której mieszkasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nie za moje pieniądze!! 05.06.03, 14:22 Gość portalu: lolo napisał(a): > map4 napisał: > > > To tylko propozycja : w końcu to my płacimy za paliwo, > > serwis, limuzynę i kierowcę > > Nie map, Ty nie płacisz za to więc siedz cicho na wsi,na której mieszkasz :) W ostatnich dwóch miesiącach tankowałem na terytorium RP cztery razy. Za dwieście litrów ropy zapłaciłem dobrze ponad 500 zł. Oznacza to, że za ropę zapłaciłem jakieś 150 zł, a 350 zł to podatek (bardzo skromnie licząc). Nie będę się wywnętrzał o zakupach, jakie przy okazji robiłem, ale tak na oko rachując w ciągu ostatnich dwóch miesięcy budżet zarobił na mnie jakieś 800-900 zł. Więc nie mów mi, proszę, że nie utrzymuję tej bandy darmozjadów. Po prostu w tym punkcie nie masz racji. Proponuję zatem raz jeszcze : państwo ma ochotę i zapędy, aby kontrolować obywateli na każdym kroku. No to my, obywatele, skontrolujmy wreszcie państwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Za pieniadze Map4 - to dobry pomysl! 05.06.03, 18:02 map4 napisał: > Gość portalu: lolo napisał(a): > > > map4 napisał: > > > > > To tylko propozycja : w końcu to my płacimy za paliwo, > > > serwis, limuzynę i kierowcę > > > > Nie map, Ty nie płacisz za to więc siedz cicho na > wsi,na której mieszkasz :) > > W ostatnich dwóch miesiącach tankowałem na terytorium RP > cztery razy. Za dwieście litrów ropy zapłaciłem dobrze > ponad 500 zł. Oznacza to, że za ropę zapłaciłem jakieś > 150 zł, a 350 zł to podatek (bardzo skromnie licząc). Nie > będę się wywnętrzał o zakupach, jakie przy okazji > robiłem, ale tak na oko rachując w ciągu ostatnich dwóch > miesięcy budżet zarobił na mnie jakieś 800-900 zł. Więc > nie mów mi, proszę, że nie utrzymuję tej bandy > darmozjadów. Po prostu w tym punkcie nie masz racji. Lolo ma racje - chyba ze tankowales doustnie! :) Bo jesli lales te rope do swego rupiecia to znaczy ze eksploatowales nim nasze drogi, wiec Twym psim obowiazkiem bylo nie tylko zaplacic ow podatek, ale i przeprosic nas ze nie pokryl nawet czesci zuzycia nawierzchni ktorego jestes sprawca. Przynajmniej czlowiek kulturalny by tak zrobil... > > Proponuję zatem raz jeszcze : państwo ma ochotę i zapędy, > aby kontrolować obywateli na każdym kroku. No to my, > obywatele, skontrolujmy wreszcie państwo ! Ja tez jestem za absolutna przejrzystoscia majatkowa wladzy! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Za pieniadze Map4 - to dobry pomysl! 06.06.03, 11:54 wedzonka napisał: > Bo jesli lales te rope do swego rupiecia to znaczy ze eksploatowales nim nasze > drogi, wiec Twym psim obowiazkiem bylo nie tylko zaplacic ow podatek, ale i > przeprosic nas ze nie pokryl nawet czesci zuzycia nawierzchni ktorego jestes > sprawca. Z wpływów podatkowych ze sprzedaży paliw płynnych około 35 % przeznacza się na drogi. 65 % przeznaczane jest na "inne cele". Wydawało mi się, że tak podstawowe dane są Ci znane ... > Przynajmniej czlowiek kulturalny by tak zrobil... Ja i kultura ?! A co Ty mi tu qr.. pie....... ?! > > Proponuję zatem raz jeszcze : państwo ma ochotę i zapędy, > > aby kontrolować obywateli na każdym kroku. No to my, > > obywatele, skontrolujmy wreszcie państwo ! > > Ja tez jestem za absolutna przejrzystoscia majatkowa wladzy! :) Nie rozumiem Twojego ciągłego pędu do zaglądania władzy pod pierzynę ... podnieca Cię to, czy co ? Niekoniecznie trzeba ciągle zaglądać politykom i urzędnikom w portfele - wystarczy obciąć im możliwość kręcenia lodów na boku. Nie będą kradli, jeśli nie będzie ku temu warunków. Stracą możliwość brania łapówek, jeśli urzędy zaczną działać przy otwartej kurtynie. Ujawnienie książek służby kierowcy prezydenta uważam za krok w dobrym kierunku. Kiedy woził, kogo, dokąd ... czy to tak wiele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Nie za moje pieniądze!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:52 map4 napisał: > Gość portalu: lolo napisał(a): > > > map4 napisał: > > > > > To tylko propozycja : w końcu to my płacimy za paliwo, > > > serwis, limuzynę i kierowcę > > > > Nie map, Ty nie płacisz za to więc siedz cicho na > wsi,na której mieszkasz :) > > W ostatnich dwóch miesiącach tankowałem na terytorium RP > cztery razy. Za dwieście litrów ropy zapłaciłem dobrze > ponad 500 zł. Oznacza to, że za ropę zapłaciłem jakieś > 150 zł, a 350 zł to podatek (bardzo skromnie licząc). Nie > będę się wywnętrzał o zakupach, jakie przy okazji > robiłem, ale tak na oko rachując w ciągu ostatnich dwóch > miesięcy budżet zarobił na mnie jakieś 800-900 zł. Więc > nie mów mi, proszę, że nie utrzymuję tej bandy > darmozjadów. Po prostu w tym punkcie nie masz racji. > > Proponuję zatem raz jeszcze : państwo ma ochotę i zapędy, > aby kontrolować obywateli na każdym kroku. No to my, > obywatele, skontrolujmy wreszcie państwo ! Wszystko ładnie tylko,że państwo to co innego jak miasto.Istnieje panstwo i samorzad terytorialnu.Prezydent Wrocławia jest przedstawicielem tego drugiego.Podatki(akcyza)ida na państwo więc ten który zapłaciłeś nie ma nic wspólnego z Wrocławiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Przygotowanie pospulstwa IP: *.us / 10.2.0.* 05.06.03, 13:30 Nalezy przygotowac społeczeństwo do decyzji, która oczywiście jest już podjęta. Będzie nowe auto dla prezydenta. Nie można nas zaskakiwac, więc należy prac nam mózgi, ze samochód zły, drzwi odpadają, nie przystoi PREZYDENTOWI jeździć starym gratem. Nie można też zastąpic samochodu rowerem bo do rynku jest zakaz nimi wjazdu. Nalezałoby wnosić wielce szanownego na rękach, a takich etatów też nie ma. Myślę, że mercedes to jest to minimum dla naszego trzcigodnego władcy.Ku chwale Ojczyzny i podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa1000 ktos sie zastanawial 05.06.03, 14:37 Jak Wy wszystko doskonale wiecie! Jestem normalnie pod wrażeniem. Spekulujecie nie wiadomo po co. A dlaczego? Ktos sie zastanawiał? Zalosny przekaz Gazety - rozmowa z kierowca o aucie prezydenta. Chyba juz Gazete nie ma o czym pisac, moze nic sie nie dzieje a moze ktos nie chce lub nie potrafi zainteresowac sie tym co jest dla nas wazne. Trzebabylo lepiej umiescic numer konta, aby pomoc jakiemus biednemu dziecku. Przynajmniej bylby jakis pozytek. W nastepnym numerze proponuje rozmowe z mechanikiem, pozniej z blacharzem, pracownikiem z myjni....itd - powstana sensacyjne materialy i tasiemiec jak o Dworcu Głównym. Zycze powodzenia i mam propozycje jesli jestescie zainteresowani, to mozecie porozmawiac ze mna - moze jestem smieciarzem i czasami wyrzucam kubel Prezydenta. Bardzo ciekawe rzeczy tam sa. Jestescie zainteresowani? Na pewno kazdy z nas moze pochwalic sie jakims "smaczkiem", ktory mam wrazenie, ze zainteresuje dziennikarzy GW. To straszne. Gazeta niebawem bedzie jak "Gala" albo jakies "Dobre Rady". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Psuje się słynne volvo prezydenta IP: *.eko.wroc.pl 05.06.03, 15:32 Gość portalu: kel napisał(a): > nie wiedziałem że kierowca prezydenta jest tak ważną osobą > że wypowiada się w gazecie nt ... samochodu służbowego Wygląda na to, że prezydent rozważa przesiadkę urzędu na rowery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Psuje się słynne volvo prezydenta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 17:33 Po co tyle jeżdżą za nasze pieniądze.Na rower by się przesiadł po mieście a dla gości starczy Polonez jak przystoi dla nie mających pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sel Re: Psuje się słynne volvo prezydenta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 18:50 najciekawsze w tym wszystkim jest to że kierowca który się wypowiadał został ściągnięty przez prezydenta z jego poprzedniej firmy - dotychczasowi kierowcy z urzędu miasta nie byli widocznie godni dostąpnienia zaszczytu wożenia pana prezydenta / codziennie przez most grunwaldzki / Odpowiedz Link Zgłoś
amadeus5 Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 06.06.03, 09:28 Gość portalu: sel napisał(a): > najciekawsze w tym wszystkim jest to że kierowca który się wypowiadał został > > ściągnięty przez prezydenta z jego poprzedniej firmy - dotychczasowi > kierowcy z urzędu miasta nie byli widocznie godni dostąpnienia zaszczytu > wożenia pana prezydenta / codziennie przez most grunwaldzki / To ewidentna bzdura! SEL jesteś głupkiem (ktoś perfidnie Ciebie oszukał, a Ty uwierzyłeś), albo kłamcą (to jeszcze gorzej)! Kierowca ten jest od zawsze!!! Najpierw był on, dopiero później urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
archibaldus Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 06.06.03, 10:41 Po pierwsze - Państwo to nie Samorzad - część przedmówców myli pojęcia. Po drugie - zgadzam się z Amadeus5, bo ja też wiem, że kierowca był w urzedzie już za poprzedniej kadencji, a może i wczesniej. po trzecie - osobiście uważam ze Prezydent Mojego Miasta powinien miec sensowny samochód. Może nie maybacha ale chocby passata - ta firma, bo urząd ma ich trochę, co mam nadzieję potania serwis. a poza tym UNIA TAK Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 06.06.03, 11:44 archibaldus napisał: > Po pierwsze - Państwo to nie Samorzad - część przedmówców myli pojęcia. Jeśli popatrzysz na strukturę dochodów samorzadów w Polsce do dojdziesz do wniosku, że finansowo samorządy utzymywane są przez dotacje ministra finansów. A jeśli nawet w niektórych przypadkach jest inaczej, to i tak samorządy utrzymaują się z podatków - nieważne: czy lokalnych, czy krajowych. Władza żyje z podatków. Czyli z podatników. Dlaczego więc podatnicy nie mogą kontrolować władzy ? Dlaczego rodzaj władzy ma mieć dla jej przejrzystości jakieś znaczenie ? > po trzecie - osobiście uważam ze Prezydent Mojego Miasta powinien miec sensowny > samochód. Może nie maybacha ale chocby passata - ta firma, bo urząd ma ich > trochę, co mam nadzieję potania serwis. Sure - tylko niech podatnicy wiedzą, kogo, kiedy i dokąd utrzymywane przez nas samochody wożą. > a poza tym UNIA TAK A nie łamiesz aby ciszy przedwyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Archibaldusie mniemam, że z równą IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.06.03, 13:15 żarliwością uzasadniałeś zakup przez zastępcę Łapińskiego Peugeotów dla Min. Żdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re:dużY, nie wywołuj wilka z lasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 13:50 Gość portalu: duzY napisał(a): > żarliwością uzasadniałeś zakup przez zastępcę Łapińskiego Peugeotów dla Min. > Żdrowia. bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze zainstalowania wanny w UM zażąda, bo nie wypada, żeby szef spocony w te upały chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRYK Populizm IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:54 Wszystkie niedowiarki, ktore nie wierza w zly stan limuzyny pana prezydenta zgloscie sie do podwiezienia do lokalu wyborczego.Jedyna nie powtarzalna okazja przejechac sie z panem prezydentem ( no moze z jego kierowca) TO NIE JEST REKLAMA. Swoją drogą, czy ten facet jest poważny? -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
stefan100 Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 06.06.03, 12:55 Może wszyscy, którzy tu piszą zaczną czytać inne gazety!!! Gazeta Wyborcza napisała o Volvo po publikacji w Wieczorze Wrocławia (zwykły spad)i szkoda, że nie przepisała całego artykułu, bo było tam napisane, że samochód Dutkiewicza zostanie zlicytowany z przeznaczeniem na cel społeczny, a także, że prezydent nie zamierza kupować nowego auta (przejmie jeden z urzędowych Passatów). Dobrze, że są inne gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw drogi naprawcie a nie auto IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 06.06.03, 13:55 jak volvo sie psuje to kobcie hummer,a bedzie bardziej dostosowany do polskich drog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Bullshit IP: *.proxy.aol.com 06.06.03, 17:30 ..zeby prezydent Wroclawia jezdzil marka samochodu dla manadzerow sredniego szczebla :( Zakupic chlopu porzadne limo z zimnym barem, zeby chetniej i czesciej po miescie jezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: Bullshit IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 06.06.03, 20:22 Gość portalu: Yani napisał(a): :( Zakupic chlopu porzadne limo z zimnym barem, zeby chetniej i > czesciej po miescie jezdzil. tak jest kupcie mu MAYBACH'A Odpowiedz Link Zgłoś
oskar1001 Re: Psuje się słynne volvo prezydenta 06.06.03, 19:03 Znaczy się,iż naszemu jedynemu i ukochanemu prezydentowi należy kupić nową ,lepszą brykę.Odczepcie się Szkoci..........z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anul kontrola prezdydencka na naszym forum???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 22:07 a tak poza tymi wszystkimi dywagowaniami, to ja mam wrażenie, że ludzie prezydenta pilnie kontrolują nie tylko wypowiedzi kierowcy, a wszelkie inne słowa dot. naszych władz też. no bo jak inaczej tłumaczyć fakt, że po każdej "oskarżającej" wypowiedzi pojawia się sprostowanie wykonane prze a_o_s i innych? czyżby zepsół prasowy prezydenta nie miał innych zajęć? a on sam był na tyle wrażliwy, że chroniłby się przed każdą możliwą krytyką. ja myślicie? a co do samochodu, to zapewniam, że polonez i autobus są ok! pod warunkiem, że sie nie psują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kontrola prezdydencka na naszym forum???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 23:23 Gość portalu: anul napisał(a): > a tak poza tymi wszystkimi dywagowaniami, to ja mam wrażenie, że ludzie > prezydenta pilnie kontrolują nie tylko wypowiedzi kierowcy, a wszelkie inne > słowa dot. naszych władz też. no bo jak inaczej tłumaczyć fakt, że po > każdej "oskarżającej" wypowiedzi pojawia się sprostowanie wykonane prze a_o_s > i innych? > czyżby zepsół prasowy prezydenta nie miał innych zajęć? a on sam był na tyle > wrażliwy, że chroniłby się przed każdą możliwą krytyką. ja myślicie? Mysle,że jesteś debilem i nic więcej :) > > a co do samochodu, to zapewniam, że polonez i autobus są ok! pod warunkiem, że > sie nie psują. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Jak mowi rozsadnie to zaraz czlowiek prezydenta?:) 07.09.03, 17:21 Gość portalu: anul napisał(a): > a tak poza tymi wszystkimi dywagowaniami, to ja mam wrażenie, że ludzie > prezydenta pilnie kontrolują nie tylko wypowiedzi kierowcy, a wszelkie inne > słowa dot. naszych władz też. no bo jak inaczej tłumaczyć fakt, że po > każdej "oskarżającej" wypowiedzi pojawia się sprostowanie wykonane prze a_o_s > i innych? > czyżby zepsół prasowy prezydenta nie miał innych zajęć? a on sam był na tyle > wrażliwy, że chroniłby się przed każdą możliwą krytyką. ja myślicie? Skoro ma byc glupio (zeby uniknac posadzen o zwiazki z zespolem prasowym prezia) to powiem ze wedlug mnie masz racje! :) > > a co do samochodu, to zapewniam, że polonez i autobus są ok! pod warunkiem, że > sie nie psują. Ja chodze piechota... Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś