Dodaj do ulubionych

tramwaj nr 10

01.06.07, 08:04
Pytanko. Jak jeździ tramwaj nr 10 - czy dojeżdża do zoo, cchę się z synem
wybrac i nie mam jak tego sprawdzić... Jesli nie dojeżdza - jak to było
jeszcez niedawno to prosze o podanie moze jakeigoś innego sposobu zeby sie tam
dostać z Kosmonautów - moze autobus...
Będe wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: proszek Re: tramwaj nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:11
      www.wroclaw.pl/rozklady/linie/10.html
      Trzeba poszukac :) www.wroclaw.pl albo www.zdik.wroc.pl
      dojedziesz dyszką do Zooo
      • em120777 Re: tramwaj nr 10 01.06.07, 08:18
        no niby szukałam - ale tam była jakiś remont mostu i z tego co sie orientuje, 10
        jeszcze niedawno jeździła do Katedry a nie na biskupin, stad moje pytanie,
        przejechałam sie kiedyś nieświadoma w kółko i wróciłam do astry ... :)))
        • Gość: proszek Re: tramwaj nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:29
          teraz dyszka spokojnie dojedzie do Zoo. Miłej Zabawy z synkiem
          • em120777 Re: tramwaj nr 10 01.06.07, 08:34
            Dziękiuję serdecznie :)

pozdrawiam eM
            • embriao Re: tramwaj nr 10 01.06.07, 08:44
              Analfabetyzm wtórny w społeczeństwie kwitnie.
              • em120777 Re: tramwaj nr 10 01.06.07, 08:59
                ale o co chodzi - nie rozumiem za bardzo ...
                • Gość: risto Re: tramwaj nr 10 IP: *.e-wro.net.pl 01.06.07, 12:01
                  wystarczyło przeczytać jaki kierunek wyświetla się na przodzie tramwaju,a jeśli
                  to za mało,to na każdym przystanku są rozkłady z aktualną trasą(przynajmniej
                  powinny być),oraz wewnątrz tramwaju jest wyszczególniony przebieg trasy od
                  jednej pętli do drugiej.Ot i cała filozofia.
                  • em120777 Re: tramwaj nr 10 01.06.07, 15:27
                    wewnątrz tramwaju to troche za późno .... nie sądzisz - szczególnie z dwulatkiem
                    - chodziło o to, aby się dowiedzieć przed wyjściem z domu - oczywiście na
                    stronie też napisane są takie informacje - ale jako, że raczej nie bywam w tej
                    części miasta chciałam skonfrontowac rzeczywistośc z tym co przeczytała - to
                    wszystko - czy to analfabetyzm ... nie sądze ... po co ta złośliwość nie wiem ..

A osobie która udzieliła mi odpowiedzi bardzo dziękuję - było super :)))
                    • Gość: proszek Re: tramwaj nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:56
                      Cała przyjemnośc po mojej stronie :)
                      • Gość: Nie z Wrocławia Re: tramwaj nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:17
                        Panowie! Troszke kultury by sie zdało.
      • kolejar Dość dyskusji! Nie zrzędzić mi tu! 04.06.07, 01:50
        10 w zasadzie w planie (poza drobnym objazdem). Nie wiem, o czym tu tak
        zrzędzicie - czytać się nie chce... Objazd jest: Wyszyńskiego, Sienkiewicza,
        Piastowska, Pl. Grunwaldzki i z powrotem - reszta ok. - jedzie do mnie :).
    • rw.wro Re: tramwaj nr 10 12.06.07, 18:55
      dziwne, że ktoś wie jak wejść na formu internetowe, a nie wie, jak korzystać z
      internetowego rozkładu jazdy, szczególnie, że jest taki przystanek "zoo" i nie
      ukrywa się on pod jakimś enigmatycznym kodem typu wróblewskiego/kopernika, co
      mogło by być nieco mało zrozumiałe, szczególnie dla dwuletniego synka ;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka