kamapyp Re: Jan Korzeniewski 01.06.07, 23:48 Wpisz w wyszukiwarkę. Trochę tych opinii już się pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo46 Re: Jan Korzeniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:36 Bardzo dobry lekarz polecam znam od 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jan Korzeniewski IP: *.am.wroc.pl 12.06.07, 06:59 Pod jego opieką możesz być spokojna,ma sporo pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jan Korzeniewski IP: 156.17.101.* 16.07.07, 19:23 Dobry ginekolog! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Jan Korzeniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:38 Ja mam nie najlepszą opinię! Mojej koleżance ( ok 3 lata temu) zdiagnozował ze to ciążą, poszła do jarosza a to mięśniak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
robalek169 Re: Jan Korzeniewski 17.07.07, 22:04 ja równierz nie mam dobrego zdania o tym lekarzu.oleje cię w kulminacyjnym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
moria4 Re: Jan Korzeniewski 18.07.07, 13:25 ul. Legnicka, numeru nie pamiętam, ale tuż przy wypozyczalni video "Beverly Hills" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hejk Re: Jan Korzeniewski IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.07.07, 17:21 Justyna, to ty juz nie chodzisz do Karmowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna824 Re: Jan Korzeniewski 30.07.07, 22:22 Gość portalu: Hejk napisał(a): > Justyna, to ty juz nie chodzisz do Karmowskiego??? to jakas pomyłka ja nie chodziłam nigdy do Karmowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ania Re: Jan Korzeniewski IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 14:17 co o nim sądzicie - bo ja juz sama nie wiem.bede wdzieczna ze wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Jan Korzeniewski IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 16.04.08, 15:30 Taaaa, a spodziewasz się jednakowych opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
sana Re: Jan Korzeniewski 22.04.08, 00:49 Nie mam do niego zaufania. To prawda, że ma bardzo dużo pacjentek ale to paradoksalnie nie jest dla tych pacjentek dobre. Zdarza się, że przyjmuje prawie do północy, rano idzie na dyzur do szpitala a potem znów do gabinetu. Efekt - w gabinecie wita Was niewyspany pan doktor z puszką Red Bulla na biurku. Niestety przez zmęczenie niewiele widzi - być może dlatego stwierdził brak akcji serca u mojego dziecka i skierowal mnie na zabieg. Na szczęście poszłam do innego lekarza i okazało się, że dziecko żyje!!! Wiem, że teraz podpadam gronom zwolenniczek pana doktora, które tłumnie siedzą w jego poczekalni do późnego wieczora. Ale cóż - ja nie miałam szczęścia przekonać się, że to dobry lekarz. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
agalew Nie Polecam!!!! 22.04.08, 19:15 u mojego dziecka nie rozpoznał wady serca, która jest operacyjna przed porodem( nawet na nowym aparacie usg na klinikach). Nie zna sie na usg, niedokształca się w ogóle.......Leci na opini sprzed lat, kiedy moze naprawde byl dobry a teraz móglby sie troszke doszkolic. Jest mily i to chyba najbardziej przyciaga pacjentki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Nie Polecam!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 09:47 Ja też uważam że jest niedobrym lekarzem! Nie zna sie! U mnie też źle postawił diagnoze!!!1Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka 24.00!!! - to chyba pora na spanie. IP: *.as.kn.pl 23.04.08, 14:01 To jakaś paranoja iść prywatnie do lekarza i czekać na zbadanie do godz.24.00. Przecież na logikę, po kilkunastu godzinach pracy najlepszy lekarz będzie słaby – taką diagnozę to można tylko wywalić do kosza. Takie leczenie, to niczym bomba z opóźnionym zapłonem, prędzej czy później dojdzie do jakiejś tragedii. Niestety na forum jest coraz więcej złych opinii pacjentów na temat prywatnego leczenia za ogromną kasę (wizyta w gabinecie to koszt od 80- 200PL). Lekarze odwalają fuszerkę, aby tylko wyrwać pieniądze od pacjentów, wniosek nasuwa się sam, zacząć bojkotować leczenie prywatne, skoro sprawą priorytetową jest zysk, a nie dobro pacjenta. Zignorować takie leczenie - strajk pacjentów na kilka miesięcy:), a da to do myślenia powodując plajtę wielu gabinetów, jak rzetelnie wykonywać zawód lekarza, kto tu jest ważny i dzięki komu można sobie pozwolić na luksusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość aa Re: 24.00!!! - to chyba pora na spanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:59 Oczywiście masz rację, ale jak tu robić "strajk", kiedy trzeba pilnie iść do lekarza, bo od tego zależy życie?? Ja niedawno miałam właśnie taką sytuację. Na NFZ musiałam czekać pół roku, więc poszłam prywatnie, od ręki, za 200 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: 24.00!!! - to chyba pora na spanie. IP: *.as.kn.pl 23.04.08, 20:20 Chyba lepiej wezwać pogotowie, zawiozą gdzie trzeba, zostaniesz szybko i precyzyjnie zdiagnozowana na NFZ. Taka opcja wydaje mi się bezpieczniejsza niż leczenie się w prywatnym gabinecie u przemęczonego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś