jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 09:02 Idę się zabić. Najpierw mi wyrwało post z rąk a następny zeżarło. Jak wrócę po południu z fabryki to się wyartykułuję... Kran. Odpowiedz Link
triskell Re: Cięąa 21.08.05, 09:08 Kraniku, nie zabijaj na się, nie Tobie jednej zżera posty . Odpowiedz Link
werata Re: Cięąa 21.08.05, 13:12 ...Kranie,ja to sie prawie posikalam ze smiechu... A wiec coz na rzeczy? Sprawdzasz, czy nadal masz polskie czcionki? )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cięąa 21.08.05, 19:12 A ja juz myslam, ze nasz Kran sie dusi i lecialam w pasie od tylu scisnac. Znowu mnie strasza na tym forum. Nagany zaczne rozdzielac, jak slowo honoru... Odpowiedz Link
bietka1 Re: Cięąa 21.08.05, 20:19 No, Kranie i co? Po poludniu mialas sie wyartykulowac... ... a ja jestem bardzo ciekawa... Pozdrawiam Odpowiedz Link
jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 20:50 Naganem po białych plecach... Ech już mi się nie chce.. Jak taki stary człowiek ja ja może być taki durny i wdawać się w bezsensowne dyskusje na forumachPP A siedzieć na tych paru wybanych zwłaszcza na jednym a nie włóczyć się po okolicy))) Kran Niewierny. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 20:53 Tzn. nie naganą po lecach tylko nahajem. Zdaje się że ten wątek będzi3e wątkiem bełkotliwym ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cięąa 21.08.05, 20:57 > A siedzieć na tych paru wybanych zwłaszcza na jednym a nie włóczyć się po Tak te "wybane fora" sa najlepsze ! Nalezy patrzec na wybalnosc sredniej z co dziesiatego postu, potem podzielic przez wybalnosc sredniego nicku w co piatym watku i razem wszystko zalac koniaczkiem wlasnej produkcji . Jakby srednia wybalnosci kiepsko wypadla to nalezy proceder powtorzyc . Odpowiedz Link
jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 21:00 Właśnie nastawiłam koniaczek do wybania tzn, wybadania spraw netowych. Czy musztardówka na wybanie wystarczy ? Kan. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cięąa 21.08.05, 21:06 na wybanie to ja pociagne prosto z gasiora przez szlauch tzw shshslauch. W tym watku ma byc belkotliwie Odpowiedz Link
jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 21:11 Koniak w gąsiorze ? Ne , ne dębowa beczka im starsza tym lepsza... Teśc mojego Brata był alkoholikiem zawodowym i dyplomowanym znaczy miał Akademię Rolnicza ze specjalnością gorzelnictwo. Robił znakomite nalewki i alkohole . Kiedyś wyprodukował koniaczak , bardzo zacny ale miał jedną wadę. Był koloru fioletowego... Idę zajrzec co porabia mój domowej roboty... Kran. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cięąa 21.08.05, 21:53 A czy ty masz debowa beczke ?? jak nie to mozemy moj debowy stol przerobic, bo jako stol juz sie nie nadaje - rozsuwanie mu sie popsulo. A z czego mu ten fioletowy kolor wychodzil ??? i dyplom mu nie pomogl ? No mowilam , ze proces gorzelniczy to zywy proces i czasem nie wiadomo dlaczego fermentacja bokiem pojdzie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Cięąa 21.08.05, 21:59 Bokiem Mu poszła ta fermentacja bo dąb był nie francuski ino nasz rodzimy polski. Ten stół możesz podrzucić przy okazji bo ja nastawiam w wiaderku i trochę emalia obłazi i wpada do produktu końcowego więc można się przy konsumpcji zakrztusić. K. K. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cięąa 21.08.05, 22:01 Stol przesle silnym goncem, a poki co to ta emalie mozesz przez sitko przecedzic - my tu wymagania mamy co do jakosci. Odpowiedz Link
tamsin Re: Cięąa 21.08.05, 20:52 ja ten tytul przeczytalam jako Ciąza - no coz...ostatnio bylo to bardzo "maglowane" na naszym forum, a wlasciwie ten biologiczny zegar, ktory ewentulanie moze spowodowac "Ciązę" ))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ciąża. 21.08.05, 20:56 Tek... Moja koleżnka rok stasza zaraz będzie babcią. Ja też bym chciała ale najpierw mam zamiar skonczyć studia i zdobyć jakiś zawód))) Kran. Odpowiedz Link
triskell Re: Ciąża. 21.08.05, 22:28 Hehe, Kraniku, ja też prawdę mówiąc w pierwszym momencie myślałam, że chcesz nam oznjmić, że jesteś w ciąży Odpowiedz Link
kokolores Re: Ciąża. 22.08.05, 00:59 triskell napisała: > Hehe, Kraniku, ja też prawdę mówiąc w pierwszym momencie myślałam, że chcesz na > m > oznjmić, że jesteś w ciąży A ja prawde mowiac pomyslalam ,ze Kran sie upila i ma problemy z wymowa. :o) Odpowiedz Link