sharoon79 21.06.07, 20:27 Super pomysł! Wrocławianie, przybywajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście 21.06.07, 20:31 Wrocek nocą jest przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garda Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: 83.17.188.* 21.06.07, 21:07 tak dla pewności. Spacer jest w nocy z soboty na niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście 21.06.07, 23:17 Co racja to racja. Tu sa stare fotki bo jakos z rok w tyl z wrocka noca: foto.wro.com.pl/albumy.php?kategoria=31&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.07, 14:17 a ja parę nocnych w zimie pyknąłem jmk.livenet.pl/WRONOC/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.07, 20:32 pewnie bedzie zaczepiscie ale my paczka jedziemy na koncert do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundka druch Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.07, 20:42 wszystko pięknie, ale tytuł mi się skojarzył z niedawnymi wydarzeniami, które dotknęły moich znajomych spacerujących wieczorem po Wrocławiu. 15 bm. kolega wracał nocą do domu - zaatakowali go od tyłu tępym przedmiotem, pobili do nieprzytomności, okradli. Teraz dochodzi do siebie, ale spędził trochę czasu na OIOMie, obrzęk mózgu, było nieciekawie.. 16 lub 17 bm. wieczorem, w okolicach placu Dominikańskiego koleżanka wracając do domu została napadnięta, jakiś %!*!&*!! próbował ją zgwałcić, na szczęście czegoś się wystraszył i uciekł.. Pozostawiam na razie bez dalszego komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgkk Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:45 Policja zajęta zamykaniem studentów i lekarzy, więc czego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltn Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.07, 21:55 to ja nie wiem... czy to jest szczęście jak się całe życie łazi bez cienia podejrzanych typów za sobą i nieciekawych sytuacji przed sobą? czy ma się pecha, jak się na takie rzeczy trafia? mnie nikt nigdy nie zaatakował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humus Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.akron.net.pl 22.06.07, 09:09 Też się zastanawiam, czy to aby nie prowokacja. Często jeżdżę nocą po Wrocku na rowerze, moja żona, fanatyczka fotografii (pewnie wyciągnie mnie na ten nocny spacer zamiast spać), błąka się nocami po mieście, pstrykając podświetlone fontanny i polując na krasnale. I co? I nic, nigdy żadne z nas nie miało najmniejszej nieprzyjemnej przygody. Albo mundka druh prowokuje, albo ma pechowych znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundka Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.wroclaw.mm.pl 22.06.07, 10:04 Nie, nie prowokacja. Rower to trochę inna sprawa, też zdarza jeździć mi się po nocach, a i mnie samego nie spotykają tego typu atrakcje ww. Wyobraź sobie, że także jak głupi chodzę często z aparatem foto, wyszukuję wcześniej dziwne miejsca a potem idę tam robić fotki, bywa że i w nocy, ale jednak jak nie jestem pewien miejsc, to staram się najpierw je sprawdzić (w necie czy na rowerze własnie). Twoja żona albo jest czujna (tudzież intuicyjnie), albo nie zapuszcza się tam gdzie lepiej się nie zapuszczać, a są takie miejsca. Nie stoją tam fontanny ani krasnale, bynajmniej. Z drugiej strony jest to o tyle prowokacja, że dość mam państwa policyjnego. Fakt, mam świadomość, że zdarza mi się łamać prawo, robię to świadomie, bo się nie zgadzam z pewnymi debilizmami. Co robię? piję piwko na ławce. Nie 5 piwek, jedno. Nie drę ryja, tylko dyskutuję o Schopenhauerze, czy jak mu tam. Nie zaczepiam przechodniów, nie śmiecę. Śmieję się czasem głośno, ale jeśli to noc, staram się uszanować ciszę nocną, itd. No ale złe prawo to nie wina policji. Oni po prostu wykonują polecenia, zarządzenia. Jest to niewątpliwie ciężki kawałek chleba, a trzeba pamiętać, że to wciąż tylko ludzie, jak ja i Ty. Ja po prostu mam dość chorych przepisów i ludzi którzy co chwila kompromitują siebie ale i mnie - bo państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 21.06.07, 22:29 a na wakacje zapraszamy na : www.campus.pwr.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara_Piegdoń Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:53 UUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu. Jak mi żal, że nie będziemy we Wrocławiu tego dnia. Niech się Pani Redaktor przygotuje na tłumy!!! Dobre nagłośnienie i rowerowe lampki na końcu wielokilometrowego pochodu!!! Każdy powinien usłyszeć co red. Maciejewska ma do powiedzenia. Miłego wędrowania. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.e-wro.net.pl 23.06.07, 10:38 What about a nice walk during Piotrkowska Street? Nice Guiness bear in Irish Pub? Take care, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.e-wro.net.pl 23.06.07, 13:45 should be "along" not "during" of course Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Ale kiedy to jest??? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.07, 23:21 w sobotę czy w niedzielę wieczorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
takale Re: Ale kiedy to jest??? 22.06.07, 12:05 A kiedy jest noc świętojańska? Z 23 na 24 czerwca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.urban@gazeta.pl Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.itq.pl 22.06.07, 04:47 Piekny pomysł od dawna czekliśmy na podobny. Sukces gwarantowany, szkoda że nie będzie nas w ten wieczór we Wrocławiu, ale pojawimy sie na następnych spacerach. Czekamy na zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.ice.ae.wroc.pl 22.06.07, 09:57 Pani Dziennikarka chyba obawia się zbyt wielu chętnych. Na wszelki wypadek nie podała daty spaceru... Albo robi "door selection" i chce spacerować tylko z tymi inteligentnymi, którzy domyślą się z tekstu, czy chodzi o piątek, sobotę, a może niedzielę... :( Wiem, złośliwy jestem... PS. Czytanie między wierszami i zdrowy rozsądek podpowiadają, że chodzi o sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garda Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.brochow.net 22.06.07, 11:14 jeśli sobota wieczór to zastanawiam się czy spacer, czy www.wrocek.pl/wydarzenia/pokaz/1309/Noc_Swietojanska_nad_Odra_Wyspa_Slodowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Właśnie! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.06.07, 13:27 Proponuję też żeby wszystkie imprezy z Wrocław Non Stop zorganizować dokładnie o tej samej porze i w różnych miejscach. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
kociasek Moje nocne zdjęcia z tych miejsc 22.06.07, 13:15 Wieża Ciśnień na Grobli marcinb.fotopic.net/c1309269.html "Dziurawiec" marcinb.fotopic.net/c1265802.html Ostrów Tumski marcinb.fotopic.net/c708844.html Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.e-wro.net.pl 23.06.07, 10:30 piękny pomysł - szkoda, ze nie mogę pójść - chora jestem! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Zapraszamy na nocny spacer po mieście IP: *.as.kn.pl 23.06.07, 12:41 pomysł super- idę z dziećmi - myślę, że wytrzymają - do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wśród plagi komarów - dziękuję, zostanę w domu. 23.06.07, 13:00 sharoon79 napisała: > Super pomysł! Wrocławianie, przybywajcie! A jeszcze Zdrój odkomarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wśród plagi komarów - dziękuję, zostanę w dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.07, 16:08 teraz tez - tylko metoda inna - ekologiczna i naturalna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelini kawa w Ossolineum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 01:16 Właśnie wróciłem :) Najlepsza była kawa i ciasteczka w Ossolineum :) Miła niespodzianka ze strony organizatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś