Dodaj do ulubionych

Znalazłem telefon...

30.06.07, 16:04
czy moge liczyc na jakąś nagrode??
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: Znalazłem telefon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:44
      Oj.nie bądź pazerny. Gdybyś znalazł porzuconą furgonetkę z telefonami no to
      jeszcze mógłbyś coś wysupłać. Ale wzbij się dobry człowieku ponad wyżyny
      ludzkiej przyzwoitości i oddaj telefon właścicielowi. Podziękuje Ci. Ty zrobisz
      dobry uczynek. W niebie punktów nazbierasz:)
    • taxi.wroclaw Re: Znalazłem telefon... 30.06.07, 17:58
      Jeżeli ten telefon był kiedykolwiek wcześniej skradziony i jest jako taki
      notowany, to za fakt jego posiadania, choćby chwilowego, będziesz odpowiadał za
      paserstwo. Chyba,że masz wiarygodnych świadków (w kilku osobach) którzy zgodzą
      się wziąć udział w wielotygodniowym postępowaniu policyjno-sądowym i dowiodą, że
      ten telefon posiadłeś przypadkiem. Dodatkowym atrybutem Twojej niewinności
      będzie fakt, że w bilingach tego telefonu nie było połączeń związanych z
      działalnością przestępczą. Więc jeżeli masz co do tego pewność, to dalej szukaj
      właściciela a on odwdzięczy Ci się znaleźnym. No chyba,że go nie zgubił a
      wyrzucił by pozbyć się obciążeń. Powodzenia!
    • Gość: Ania Re: Znalazłem telefon... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.07, 18:21
      Zalosny jestes.
      • guarana83 Re: Znalazłem telefon... 30.06.07, 19:10
        taaa, postawa roszczeniowa i mam resztę gdzieś...
    • alka_xx może sobie podzwoń... 01.07.07, 10:47
      a co...;(
      • membrum_virile Re: może sobie podzwoń... 01.07.07, 11:35
        A może z tego telefonu ktoś wydzwaniał z pogróżkami do wiceprEmiera Leppera?
        Podzwoni sobie znalazca, a po połączeniach telefonicznych, niczym po nitce do
        kłębka, trafi do niego CBŚ.
        • Gość: Grzesiek Re: może sobie podzwoń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:32
          membrum_virile napisał:

> A może z tego telefonu ktoś wydzwaniał z pogróżkami do wiceprEmiera Leppera?
          > Podzwoni sobie znalazca, a po połączeniach telefonicznych, niczym po nitce do
          > kłębka, trafi do niego CBŚ.

Oj, odpocznij trochę od wiadomości. Za dużo czytasz njusów i oglądasz TV. Zajmij
          się czymś pożyteczniejszym. Poczytaj dziecku bajkę, 20 minut dziennie, codziennie.
    • macedonski.rozrywacz.niemowlat Re: Znalazłem telefon... 01.07.07, 17:31
      nie wystarczy Ci juz ze telefon znalazles??? ;)
    • Gość: ewa Re: Znalazłem telefon... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.07, 20:54
      czy to może samsung? Zgubiłam telefon...
      • firankawoknie Re: Znalazłem telefon... 01.07.07, 21:25
        nie samsung, to motorola
        • Gość: Grzesiek Re: Znalazłem telefon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:07
          Taka motorola??
          www.youtube.com/watch?v=s81BYkA421Y
          • Gość: Bela Re: Znalazłem telefon... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 10:14
            Też kiedyś znalazłem, oddałem, dostałem od miłej pani czekoladki i po sprawie
            • Gość: greg Re: Znalazłem telefon... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.07, 15:03
              jeżeli to czarna Nokia 6021 troche obtarta obok mikrofonu to informuję, że taka
              skradzino nam z centrum ubezpieczeń

Możesz liczyc na czekoladki (wraz z telefonem znikneły też kontakty zakodowane
              w pamięci telefonu)

centrum ubezpieczeń
              jaracza 73E
              wrocław
              (obok stacji shella)
              • Gość: mn Re: Znalazłem telefon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:12
                własnie motorolkę zgubił mój bratanek, jak tylko wróci dam mu znać, może to
                jego własnie. Wstrzymaj się trochę!
    • Gość: Shark100 Re: Znalazłem telefon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:45
      Ok. Ale co za telefon? Kiedy i gdzie go znalazłeś szanowny Panie?
      • firankawoknie Re: Znalazłem telefon... 02.07.07, 15:51
        Motorola V3
        Czarna :-)
        • sledzik4 Re: Znalazłem telefon... 03.07.07, 10:14
          Też znalazłem telefon, wracając rowerkiem z Opola.
          Leżał na szosie w Kamieńcu Wrocławskim.
          Ma uszkodzony wyświetlacz.
          Nie wiem co mam robić. :(
          • firankawoknie Re: Znalazłem telefon... 12.07.07, 20:16
            noi lipa, telefon lezy a tak chcialem oddac :(
            • sledzik4 Re: Znalazłem telefon... 13.07.07, 21:24
              firankawoknie napisał:
              > noi lipa, telefon lezy a tak chcialem oddac :(

"Mój" też leży - reszta jak wyżej. :)
              • Gość: Lepper Andrzej Znalazłem telefon... IP: *.tpca-cz.com 04.08.07, 04:46
                Oddawac wszystkie. MOI LUDZIE JE POGUBILI UCIEKAJAC PRZED ABW I CBA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka