Dodaj do ulubionych

Avon -pytanko

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 21:46
Czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat kremu regenerującego na dzień z serii
Anew (Advanced all-in-one self-adjusting perfecting creme). Mam go, ale nic o
nim nie wiem, a wyszedł już z katalogu.
Z góry serdeczne dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: pestka Re: Avon -pytanko IP: 195.117.10.* 17.01.02, 14:15
      Nie wiem czy nie za późno ale dopiero dzisiaj odkryłam twoje pytanie.
      jest to krem regenerujący na dzień do cery dojrzałej,po 30 roku życia :
      SKŁAD :
      kwasy AHA , pre-retinol,kompleks nawilżający, zestaw antyutleniaczy(m.in.
      witamina E),SPF 15
      SPOSÓB UŻYCIA:
      Stosować rano kilkanaście minut po oczyszczeniu,gdy skóra jest zupełnie
      sucha,rozprowadzić na twarzy i szyi omijając okolice oczu.
      DZIAŁANIE:
      regeneracja,wygładzanie zmarszczek, nawilżenie i ochrona, inteligentny system
      samoregulujący działa w miejscach, gdzie skóra tego potrzebuje.
      REZULTATY:
      PO 1 DNIU;skóra jest bardziej miękka i elastyczna
      PO1 TYGODNIU:drobne zmarszczki są mniej zauważalne
      PRZY REGULARNYM STOSOWANIU:skóra wygląda zdrowiej i młodziej.
      Jest sprawdzony i to co piszą jest prawdą.
      Obecnie rzeczywiście jest wycofany z katalogu ale można go zastąpić:ANEW Krem
      Źródło Młodości"Retroactive Cream"
      pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: Avon -pytanko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 21:37
      Dzięki za informację!!!
      • Gość: VirtuEla Re: Avon -pytanko IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 23:25
        Anew ........ all in one...... (wszystko w jednym) - jakies nieporozumienie.
        Bardzo ubogi w UVA, AHA oraz "nawilzacz". Nie powinien nawet lezec obok Avon
        Age Block SPF 15 czy Anew Day Force Lifting Force SPF 15.

www.virtuela.de
        • Gość: Izabella Re: Avon -pytanko IP: *.vgernet.net 28.01.02, 15:03
          A ja dostalam dzisiaj katalog z produktami AVON'u i niektore rzeczy wygladaja
          calkiem calkiem rowniez ceny ale jak jest z jakoscia ?????Wolalabym uslyszec
          odpowiedz od dziewczyn uzywajacych te kosmetyki niz od tych co sprzedaja .Bede
          wdzieczna za wasze opinie.
          • Gość: VirtuEla Re: Avon -pytanko IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 22:44
            Avon gwarantuje 100% satysfakcji ze swoich produktow, ale jak jest naprawde?
            Jezeli wiesz czego chcesz mozesz rzeczywiscie cos dobrego dla siebie wybrac.
            Pomadki, kredki do ust i oczu, niektore tusze do rzes, jak rowniez produkty do
            pielegnacji ciala, szczegolnie nawilzajace do cery suchej oraz water-soluble
            cleaners. Do najgorszych zalicza sie linie produktow o nazwie Anew.

www.virtuela.de
            • Gość: anet Re: Avon -pytanko IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 00:35
              Chciałam ostatnio kupić puder rozświetlający w kulkach. Co o nim sądzicie?
              • fargo Re: Avon -pytanko 30.01.02, 12:29
                Przez wiele lat używałam Avonu, bo i konsultantka potrafiła namówić i były
                ładne opakowania, no i w końcu tanie kosmetyki. Używałam przeróżnych kosmetyków
                i kupowałam tego bardzo bardzo dużo. Efekty - efektów żadnych, wręcz pogorszyła
                się cera (a używałam różnych zestawów i nadzziń i na noc, maseczki, ampułki,
                srułki i nic. Nawet ktoś zaprzyjaźniony poradził żebym zmieniła krem bo popsuła
                mi się chyba cera, (nie wiedział że używam Avonu. To mnie całkowicie
                otrzeźwiło. Najgorsze wrażenia mam jeśli chodzi o szminki no i fajansiarskie
                lakiery (na początku nie przeszkadzało mi, że po jednym dniu są do zzmycia,
                lubiłam dobierać lakier do ubrania) ale teraz mnie to wkurza. Konsultantki z
                niezachwianą wiarą klepią, że musiałam coś źle zrobić bo to niemożliwe. Dziwne,
                że np. Sally Hansen wytrzymuje i po prostu sie ściera, a Avon po chamsku
                odpryskuje. Ja mam jak najgorsze doświadczenia (cena i opakowania zachęcają),
                może któraś z was lubi te kosmetyki i jest z nich zadowolona. Ja jużnigdy się
                nie skuszę. Pozdrawiam was wszystkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka