anarpi 02.07.07, 18:33 Czy któres dziecko jest pod opieką pulmonologa? Mozecie kogos polecić? Pozdrawiam, Ania P. + Szymek (04.02.03) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Pulmonolog dla dziecka Wrocław 02.07.07, 20:51 dr Kagan jest pedaitrą-alergologiem-pulmonologiem, przyjmuje na NFZ w szpitalu na Grabiszyńskiej, a prywatnie na Sądowej wtorki i soboty. My chodzimy z naszym Szymkiem:) z alergią i jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
anarpi Re: Pulmonolog dla dziecka Wrocław 02.07.07, 21:22 Dzięki za namiar :) Własnie nasza alergolog zaleciła nam konsultacje u pulmonologa - może warto upiec dwie pieczenie i skonsultowac u alergologa-pulmonologa... A wiesz, czy 'w szpitalu' to znaczy w przychodni? - i przyjmuje tam dzieci? W razie czego pójdziemy prywatnie, ale jesli byłaby możliwośc na NFZ... Pozdrawiam Szymkową mamę :) Ania P. + Szymek (04.02.03) Odpowiedz Link Zgłoś
anarpi Re: Pulmonolog dla dziecka Wrocław 02.07.07, 21:34 Już chyba znalazłam odpowiedz - na stronie internetowej www.dcchp.pl/poradnie/poradniadladzieci.php dr Kagan przyjmuje tam w przychodni alergologicznej, a ja mam skierowanie do pulmonologa... No to będę mieć namiar, jak bedę potrzebować dodatkowych konsultacji. A co do lekarzy w poradni pulmonologicznej - jest tam dwoje Irena Kaczmarek-Szrajber Krzysztof Olesiuk Moze ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Pulmonolog dla dziecka Wrocław 03.07.07, 09:29 nie znam, ale myślę, że jak zadzwonisz do tej przychodni pulmonologiczno-alergologicznej na Grabiszyńskiej, to wszystko ci powiedzą. Mam tylko nadzieję, że nie strajkują:)Bo nam niestety przepadła wizyta z powodu strajku. Odpowiedz Link Zgłoś