tigrissimo 11.08.06, 12:16 Polecam knedle polane bułką tartą z masłem i posypane cynamonem. Rewelacja :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigrissimo Re: Knedle 11.08.06, 12:17 Ale wtedy nie daję cynamonu do środka knedli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Knedle IP: *.chello.pl 20.07.07, 13:00 Dla odmiany polecam- zamiast bułki tartej- kwaśną śmietanę albo jogurt naturalny jako dodatek do knedli...:). To tradycyjny dla mojej rodziny sposób podawania knedli, więc nie wyobrażam sobie nic pyszniejszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolantagaw@o2.pl Knedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 12:58 Ja dodaję zamiast ziemniaków biały ser, są delikatniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knedelek Knedle IP: *.uznam.net.pl 30.07.07, 00:04 A ja knedle podaję z bułką tartą, gęstą śmietaną i odrobiną cukru pudru jednocześnie. Połączenie tych smaczków daje pyszny sosik, który do knedli (również "leniwych") bardzo mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natte Re: Knedle IP: *.chello.pl 09.09.07, 15:03 Ja polecam z tłustą, słodką śmietaną i cukrem z cynamonem. Odpowiedz Link Zgłoś