Gość: ro IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.07, 10:48 no to dzis red hot.. GDZIE ZPARKOWAĆ JA SIĘ BEDZIE NA MIEJSCU. a jutro FISHBONE w firleju..szkoda, że nie odwrotnie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ro Re: firlej-fishbone IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.07, 09:41 no i dobrze... nieznane są wyroki boskie. RHCP w chorzowie wielki niedosyt. a FISHBON (oby żył wiecznie) to koncert sezonu. Pewnie nie tylko w firleju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl Re: firlej-fishbone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:48 No i jak? Jak dla mnie rewelacja!!! Takiego koncertu jeszcze nie widziałem! Że tym gościom się jeszcze chce tyle z siebie dawać na koncercie, gdzie jest nie więcej niż 300 osób, super :) Poza tym tacy fachowcy, a nie mają much w nosie i statusu 'supergwiazdorów' - zero dystansu do publiki, w trakcie i po koncercie. Chętnie bym skoczył do Wawy, żeby to przeżyć jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: firlej-fishbone IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.07, 10:37 było tłusto. chłopaki z fishbone chcą powtórkę jesienią.publika pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś