Dodaj do ulubionych

Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia...

• mariuszekc Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 05.07.07, 23:07
      Na Zagłebie przychodzi srednio tylu kibicow ile Wy przez 4 kolejki mozecie
      nazbierac .... Obrona przed spadkiem z 2 ligi...na tyle stac ten wasz slask...
      • Gość: WKS Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:31
        Musisz przyznać że jakieś małomiasteczkowe kompleksy z was jednak wychodzą - To
        ciągłe dowalanie drugoligowemu Śląskowi głównie za to że jest drugoligowy to
        norma i "tradycja", ale ten przydomek "Wielkie" to niby skąd się wziął? :)
        • Gość: WZL Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 10:00
          Choćby stąd że nie przegraliśmy w lidze na naszym stadionie od 2 lat:)
          A możesz mi powiedzieć skąd się wzięło Twierdza Wrocław na fladze?
          ja wiem, ale wy chyba nie bo trzeba być ostatnim debilem aby cieszyć się z tego że wojska rosyjskie miały problem ze zdobyciem faszystowskiego Wrocławia.
          • Gość: Drewnodolasu Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.wr.energiapro.pl 06.07.07, 10:24
            Historie raczej znasz pobieznie i krotko, a ilosc widzow na "Wielkim" Zaglebiu
            Mistrzu Polski i slabym drugoligowym Slasku jest porownywalna.
            • Gość: WZL Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.07.07, 11:29
              Ta porównywalna ale chyba z Zagłębiem II Lubin. hahahahahahahaahhaah, niezły miastowy ze srednią 3tysiące na mecz.
              • Gość: ER Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.whirlpool.com 07.07.07, 14:36
                Hej małomiasteczkowy :) Może moglibyście się pochwalić swoją frekwencją gdy
                jeszcze graliście w 2 lidze? :P
                • Gość: ZL Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.07.07, 16:11
                  Jasne że była wyższa od waszej. Nie ma o czym nawet mówić. Ale wiem ze to boli. W końcu jesteśmy wieśniakami:)
    • Gość: b do ciupy dzikusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:15
      albo niech chociaż zapłacą za to co zniszczyli
    • Gość: zdrajcev chuligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:16
      "Uważam, że osoby, które je zrywają, nie są kibicami, tylko zwykłymi
      chuliganami, których powinna za to ścigać policja. "

dla takich jak wy jesteśmy chamami, my takich jak wy nazywamy lamusami

• Gość: ..ktos Re: chuligani IP: *.bb.sky.com 05.07.07, 23:22
        ..znam paru z wroclawia....i paru z lubina..i muze stwierdzic obiektywnie ze
        wroclawianie to chamy i buraki..daleko wam do lublinian.....za wroclawiam
        musialem sie wstydzic nie raz...
        • Gość: ER Re: chuligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:26
          Idź już spać człowieku. Pochuliganisz jutro na podwórku.
        • Gość: zdrajcev Re: chuligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:48
          Nie pisałem tego odnośnie któregokolwiek z tych miast tylko pana którego
          zacytowałem geniuszu. A powiedział byś tym "chamom i burakom " to prosto w twarz?
          I żeby nie było jestem z Warszawy, a nie Wrocławia
        • Gość: pred Re: chuligani IP: *.as.kn.pl 07.07.07, 14:37
          mowisz ze znasz "pare" osob z wroclawia i kilka z lubina i twierdzisz ze mozesz powiedziec "obiektywnie" cos na temat wszystkich.jakbys na matematyke chodzil ,to bys wiedzial ze pare, to duzo mniej niz 700 tys (70 tys w lubinie).na moj gust masz albo w porywach z 10 lat i ponosza cie emocje ,albo jestes bezdennie glupi.twierdzisz pewnie ze we wroclawiu mieszkaja buraki, bo sam jestes buraczkiem i tylko z takimi ludzmi bedziesz sie spotykal przez cale swoje smutne zycie ,jak reszta tych dresiarskich baboli ,dla ktorych jedyna rozrywka jest stadion i obora ,bo nikt normalny was na pokoje nie zaprosi . nie jest tak?? odpowiedzcie sobie sami. jeba.ni dresiarze
      • Gość: Jonek Re: chuligani IP: *.e-wro.net.pl 05.07.07, 23:24
        Lamus to miejsce przechowywania starych gratow. Zastanawiam sie jak czlowiek
        moze byc miejscem? No chyba ze piszesz o miescie ale wtedy nie uzywaj
        okreslenia WY bo miasto jest jedno. Wnioskuje, ze albo jestes poeta i uzywasz
        takich gornolotnych sformulowan albo typowym kibolem nie znajacym znaczenia
        slow ktorymi sie posloguje.
        • Gość: rotfl a słyszałeś pustaku o czymś takim jak gwara ??? IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 00:41
          Pewnie nie znasz znaczenia tego słowa
          • Gość: Jonek Re: a słyszałeś pustaku o czymś takim jak gwara ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:45
            Owszem słyszałem. Gwara posluguja sie buraki w szkolach, w wiezeniach i na
            stadionach. Bo chyba nie chcesz gwary kiboli porownywac z gwara Kaszubow czy
            Slazakow. Zreszta w zadnej gwarze nie pisze sie o miescie WY. Albo o czlowieku
            ze jest jakims miejscem bo wtedy mozna by powiedziec o kims ze jest np.
            magazynem albo hala.
            • Gość: zdrajcev Re: a słyszałeś pustaku o czymś takim jak gwara ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:42
              nie pisałem o mieście tylko o takich strączkach jak ty
              • Gość: Jonek Re: a słyszałeś pustaku o czymś takim jak gwara ? IP: *.e-wro.net.pl 07.07.07, 16:24
                Skoro piszesz o mnie, ze jestem jakims miejscem to ja moge o tobie napisac ze
                np jestes polem namiotowym. Brzmi to rownie bezsensownie jak twoj lamus.
          • araya Re: a słyszałeś pustaku o czymś takim jak gwara ? 07.07.07, 12:18
            Gość portalu: rotfl napisał(a):

> Pewnie nie znasz znaczenia tego słowa

To niestety nie jest gwara, a co najwyżej slang lub grypsera.
    • mariuszekc Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 05.07.07, 23:25
      Gość portalu: Obornicka napisał(a):

> Jedna uwaga do prezesa Pietraszyna. Mówi o wspaniałej atmosferze na
      > stadionie, tymczasem motywem przewodnim dopingu kibiców Zagłębia jest
      > okrzyk "Cała Polska je... Ślaska", słyszalny na każdym meczu z każdym
      > przeciwnikiem. Obrażany zespół jest kultową drużyna we Wrocławiu, więc czy to
      > dziwne, że my, kibice WKS, odbieramy te plakaty jak policzek? Nie można kogoś
      > obrażać, a potem, jakby nigdy nic,zapraszać do siebie...

A kiedy Ty ostatnio byłes na meczu w Lubinie prostaczku ze słyszałes jaki jest
      motyw przewodni??? Bo ja w całej rundzie wiosennej nie słyszałem na stadionie w
      Lubinie takich okrzyków!?!?
      • Gość: struś Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.180.219.81.magma-net.pl 05.07.07, 23:27
        Ja słyszałem. I wiem z wiarygodnych zródeł, ze były wznoszone nawet po ostatniej
        kolejce, po wygranej Lubina na Legii.
        • mariuszekc Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 05.07.07, 23:33
          hahaha...no comments :)To musze sobie aparat słuchowy kupic ;p namecze bede
          zakladal zeby wszytsko dobrze slyszec co wkolo krzycza :) a wiesz wogole co to
          jest "motyw przewodni" ???
          • Gość: struś Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.180.219.81.magma-net.pl 05.07.07, 23:40
            No wygląda na to, że musisz....

Przez lata Śląsk i Wrocław był w Lubinie reularnie obrażany i wyzywany. I to bez
            powodu - nawet jeśli Zagłębie grało z zespołem z drugiego końca Polski, nie
            mogło się obyć bez wyzwisk pod adresem Śląska. Bywało, że auta na wrocławskich
            blachach (nawet jeśli nie jechali w nich kibice), były obrzucane kamieniami.
            Były wypadki napaści na niewinnych ludzi, nie interesujących się piłką, tylko
            dlatego, że mieli wrocławską rejestrację. I teraz Zagłębie szuka kibiców we
            Wrocławiu? Te billboardy kończą tak, jak na to zasługują.
        • Gość: John Dee Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:36
          po wygranej lubina na legii? przeciez to bylo w warszawie... Kibole z wroclawia
          to ciecie z kompleksami nic wiecej kto sie nimi przejmuje, dla takiej wiochy jak
          wroclaw szkoda bylo tych plakatow.
          • Gość: WKS Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:51
            Nie generalizuj. Jak widać po dotychczasowych wpisach, wśród lubinian jest to
            wyjątkowo modne :)

Nazwy miast piszemy dużą literą. Nie ze względu na szacunek lub jego brak
            dla danego miasta ale ze względu na zasady ortografii. Jeśli nie objęto Cię
            obowiązkową nauką w szkole podstawowej to może wiele wyjaśniać i możesz się czuć
            usprawiedliwiony. Czy określając Wrocław mianem "wiocha" dodajesz splendoru
            miejscowości w której mieszkasz, czy raczej leczysz w ten sposób
            małomiasteczkowe kompleksy? Co do plakatów to pogratulować fachowości a przed
            wszystkim znajomości realiów "marketingowców" zatrudnionym w Zagłębiu. Oj nie
            wyszła wam ta prowokacja, nie wyszła :)
            • Gość: John Dee Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:20
              a ty kim jestes by mnie pouczać? twoja wielkosc mam rozpoznac po wytykaniu
              bledow innych? ahh no przeciez zapomnialem jasnie pan wyksztalcony z wielkiego
              miasta wroclaw.

Wsrod starszych sie mowilo nie zaczepiaj nieznajomego bo niewiesz kim jest i
              moze to byc blad twojego zycia.
              Inni tez mawiali nie oceniaj po drobnostkach bos za glupi by je polaczyc.

i na koniec jakos nie przepadam za internetowymi purrystami twojego typu, duzo
              tekstu nic do powiedzenia.
              • Gość: WKS Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.whirlpool.com 06.07.07, 07:44
                Nie pouczam. Próbuję jedynie uświadomić że Wrocław nie jest wiochą.

> a ty kim jestes by mnie pouczać? twoja wielkosc mam rozpoznac po wytykaniu
                > bledow innych? ahh no przeciez zapomnialem jasnie pan wyksztalcony z wielkiego
                > miasta wroclaw.

Pomyłeczka. :) Wykształcony - i owszem, ale nie "jaśnie pan z wielkiego miasta
                wrocławia" a tylko i wyącznie "mieszkaniec Wrocławia". My nie musimy dodawać
                przedrostka "wielki" czy "wielkie" aby dodawać miastu splendoru w odróżnieniu
                od niektórych okolicznych miast i mieszkających tam zakompleksionych kibiców.
      • Gość: MBZ Ktoś czegoś nie rozumie IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.07, 23:37
        Weźcie się uspokójcie kibice Śląska i wandale niszczący te plakaty To nie do
        was kierowana jest akcja promocyjna. To chyba logiczne,że kibice Śląska chodzą
        na mecze swojej drużyny, a wandale niszczą co im się ie spodoba. Plakaty te
        mają tylko sprawić, że Zagłębie Lubin będzie klubem rozpoznawalnym. A gdzie
        najbliżej najlepiej się pokazać, jeśli nie we Wrocławiu? Przecież nie chodzi o
        to, by zyskać nowycj kibiców, bo kibicó się ni pozyskuje, ale mogą plakaty
        zainteresować fanów piłki nożnej ogólnie, czy to z Polski czy z zagranicy. I
        może będą chcieli obejrzeć widowisko sportowe na najwyższym, mistrzowskim
        poziomie. I co wtedy? Mają iść na mecz Śląska..? Chciałbym też dodać,że
        niszcząc te plakaty realizujecie w pełni założenie naszych speców od
        marketingu. Przecież teraz dopiero media będą móić o tej akcji. Tak mogła by
        pozostać niezauważona, a dzięki wam, wandale, gazety będą pisać o Zagłębiu a
        dodatkowo o waszym żenującym, niegodnym zachowaniu, które nie przystoi
        mieszkańcom jakże pięknego i uznawanego przez was samych za
        europejskie,cywilizowane miasto....
        • Gość: romek Re: Ktoś czegoś nie rozumie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.07, 23:56
          Oczywiście , że na mecz Śląska . Czemu wielkie Zagłębie nie robilo plakatów 2-3
          lata temu tylko teraz . Jeszcze jakby mieli grać w Lidze Mistrzów w grupie z
          Barcą czy ManU ale oni nawet pewnie 2 rundy nie przejdą . Niech sie zareklamują
          w telewizji ogrywając Steaue .
        • Gość: Wrocławianin ojejej chyba się rozpłacze IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 00:46
          czy ty niejestes tym z marketingu wieśniaków ? Co ze stołka chcą wyrzucic że
          nie pomyslales ze we wrocławiu was nie lubią ?
          Wieszajcie sobie ten badiew na swojej wsi a ja nie chcxe tego syfu widziec w
          moim mieście !!! Jak w ogóle Dutkiewicz mógł pozwolić na coś takiego. Dla mnie
          skandal !!!
      • Gość: WKS Co ty nie powiesz, to słabo słuchales albo w ogóle IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 01:22
        nie chodzisz na mecze i tutaj w necie udajesz wielkiego kibica.
        We Wrocławiu o wss nikt nawet nie myśli, sami sprowokowaliście teraz taką
        sytuację.

Obejrzyj sobie na youtube filmiki gdzie po zdobyciu tytułu caly czas bluzgacie
        na Śląsk zamist śpiewaćo swoim klubie - ŻENADA !!! wieś spiewa i tańczy.

Albo to >>> www.youtube.com/watch?v=gimsE0C_dac heh we Wrocławiu nikt
        by nawet w takim momencie o was nie pomyślał, ale widze że naprawde to jest
        olbrzymi kompleks i nawet mistrzostwo niejest w stanie go pokonać.

Także fajnie ze o nas pamiętacie i o naszym miescie :D
        • Gość: Wrocławianin wieśniaki jesteście załosne IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 01:26
          www.youtube.com/watch?v=lG0ZpDf7Zfs
          Wielki kompleks widze, strasznie ciężko wam sie musi z tym życ.
          • Gość: Śląsk Kompleksy jak wystająca z butów słoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:37
            Chłopcy z pipidówki przyjechali do stolicy więc chcieli przy tej okazji mocno
            się napiąć i pokazać jak nienawidzą kibiców z sąsiedniego miasta. Potem
            działacze klubu z pipidówki udają że wszystko jest fajnie i za pomocą
            pseudo-akcji promocyjnej "zapraszają" na mecze do wspomnianej pipidówki. Żałosny
            marketing + leczenie małomiasteczkowych kompleksów w jednym pakiecie :)
    • Gość: rur Trochę podobnie było w Łodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:36
      kiedy Harnaś został sponsorem Widzewa, to ktoś nieznający chyba zupełnie
      topografii kibicowskiej w Łodzi pierwsze bilbordy wywiesił na Teofilowie!!
      długo nie powisialy.... - rodowici rachu ciachu je zamazali, pozrywali i co tam
      jeszcze....
      • Gość: Emka Zaorać wszystkie stadiony, kiboli do kamieniołomów IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.07, 23:39
        Skończyć z tym wieśniactwem.
      • Gość: abc Re: Trochę podobnie było w Łodzi... IP: *.wro.vectranet.pl 05.07.07, 23:54
        Wrocław jako stolica regionu ściąga ludzi z okolicznych wiosek (terminologia
        wrocławska). Przyjezdni fanami Śląska zazwyczaj nie są ale fanami futbolu
        owszem. Dlatego skoro na mecze we Wrocławiu przychodzi 1% ludności i bliżej
        nieokreślony procent kibicuje (zapewne duży - tzw. sezonowcy)- przyjmuję że
        około 10% mieszkańców to przyjezdni, studenci etc. To coś około 65 000
        potencjalnych widzów. Sporo.
        Do tego o akcji wrocławskich kibiców przeczyta jutro cały region i stwierdzi: "
        A może i my byśmy skoczyli zobaczyć ekstraklasę na żywo". Wrocław pewnie był
        spisany na straty od początku ale rozgłos jaki nadał akcji Zagłębia jest
        nieoceniony. Wiadomo było że plakaty zostaną zniszczone - pewnie dlatego
        wieszane są tak nisko. Ale w kilka godzin forum aż huczy od komentarzy.

Zagłębie zaprasza. Już za 2 lata nowy stadion na 20 000 widzów.

PS. Mieszkam we Wrocławiu choć pochodzę z Lubina i kibicuję Zagłębiu.
        • Gość: Janix Re: Trochę podobnie było w Łodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:13
          Odnalazłeś w całej tej dyskusji jakieś głosy wrocławian miejscowych czy
          przyjezdnych których przekonało zrywanie plakatów do wyjazdu na mecz Zagłębia?
          Wyjątkowo naciągana teoria. Dziękuję, z zaproszenia nie skorzystam. Głównie ze
          względu na niesmak jaki pozostał po „wpieprzaniu się z butami na dywan”
          > PS. Mieszkam we Wrocławiu choć pochodzę z Lubina i kibicuję Zagłębiu.
          Czy to ma jakiś związek z dyskusją? Jestem z poza Wrocławia, nie kibicuję
          Śląskowi ale ta pseudo-promocja jest IMHO zwykłą prowokacją do takich a nie
          innych reakcji kibiców Śląska.
    • Gość: Wrocek Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:45
      Ten buc Pietryszyn niech wynosi się z Wrocławia razem ze swoimi plakatami i
      całym tym wsiowym Zagłebiem. Na Dolnym Sląsku rządzi WKS Sląsk Wrocław !!!
    • Gość: Don Kichot Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:45
      Wrocław? co to wogole jest? pomijajac jedna galerie i rynek... no tak walajace
      sie kamienice z II wojny swiatowej, blokowiska, smierdzacy pkp, menele na kazdym
      roku, stadion,a raczej jego brak i kibice trylogdyci.
      • Gość: Zetik Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:54
        Pisz na temat, albo lepiej połóż się spać bo jak widać chyba jesteś zbyt
        przemęczony.
        • Gość: karmazyn Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:23
          jak to inny napisal imho pomysl tez o sobie bo pisanie o czyms ze nie jest na
          temat NIE JEST NA TEMAT :p
    • Gość: romek nie będą nam wieśniaki wchodzić na salony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.07, 23:52
      won ! nikt was tu nie chce wiejskie chłopy .
    • Gość: WIŚLAK Z POŁUDNIA Wsparcie z Krakowa! IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:57
      Popieram inicjatywę. Prezes Zagłębia chce prawić o tym, kto jest prawdziwym kibicem a kto nie - śmiech na sali.

To tak jakby rozwieszać plakaty Arki w Gdańsku. Zastanówcie się. Pan prezes niby taki kumaty a nie wie, że WKS ma kosę z Lubinkami?

ŚLĄSK I WISŁA!
      • Gość: Melinestes Re: Wsparcie z Krakowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:24
        kosa jest tylko miedzy trylgdytami juz od dawna klub z Lubina wspiera WKS czego
        przykladem sa wymiany zawodnikow.
    • Gość: Legia pozdro Slask Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:17
      Kupiony awans do pierwszej ligi, kupione mistrzostwo, teraz za panstwowe
      pieniadze probuja kupic kibicow z Wroclawia. ale to sie nie uda bo lubin bedzie
      wioska na wieki wiekow amen. nie da sie wszystkiego kupic za hajsy z miedzi,
      zlodzieje. rumunom ze steauy tez miedzia nie zaplaca i ogola ich rumuni jak
      frajerow. pozdrowienia dla kibicow Slaska Wroclaw od kibicow Legii Warszawa.
      • Gość: anty L Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:25
        Legia towogole kupiony wyrob (ITI) od zawsze kupowala i zawsze kupczyc bedzie.
      • synergie Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb 06.07.07, 00:49
        Hej kibice!

Tak sobie myślę, że Poznań to jakieś bardzo dziwne miasto.
        Kiedy Lech, Olimpia i Warta grały razem w pierwszej lidze nikt sobie do oczu
        nie skakał i nie obrażał.
        Kiedy Groclin odnosił sukcesy w pucharach, a Amica walczyła o mistrzostwo Polski
        wszyscy im w Poznaniu kibicowali. Także na meczach ligowych nie było żadnych
        animozji.
        Mamy najlepszą frekwencję zarówno w domu jak i na wyjazdach, modernizowany
        stadion, bogatych sponsorów i wiernych kibiców.
        Kibiców, którzy widząc plakaty Dyskobolii w Poznaniu może uśmiechneliby się z
        sympatią, a może wzruszyli ramionami z politowaniem.

My nie winimy innych za swoje kiepskie dni. My działamy.
        My jesteśmy tu od zawsze. Może stąd nasza spokojna pewność.

Jeśli inni wolą wyzywać kluby osiągające sukces, zamiast zastanowić się, jak
        samemu go osiągnąć - wolna wola.
        Czasami trzeba popuścić sznura, żeby głupi się powiesił.
        Mówić łatwo, działać trudniej.
    • Gość: ssvv Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:26
      idioci z lubina reklamują się we Wrocławiu-hahaha dobre.Myśleć że we Wrocławiu
      znajdzie się kibiców śmiesznego wiejskiego zagłębia to naprawde trzeba być mega
      kretynem i prowokatorem! Pajace z lubina jesteśćie naprawde śmieszni i żałośni!
      • Gość: Majki Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:27
        ja znam kilku czego tlumaczyc nawet nie musze, byli nawet w lubinie szkoda tylko
        ze pokryjomu. Te niesnaski to wstyd dla regionu.
    • Gość: bob Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.07, 00:41
      Jak Pietreszynowi nie zalezy na przyciagnieciu kibicow z Wroclawia to poco ta
      cala akcja.Przecierz kazdy doskonale wie gdzie lezy Lubin i jak bedzie chcial
      pojechac na mecz Zaglebia to zrobi to bez takiej propagandy.Przydalo by sie
      Brzozowskiemu wyslac link na kturym jest widio jak sie ciesza kibice Zaglebia
      na jednej ze stacji benzynowych ze zdobycia Mistrza Polski.
      • Gość: a Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.07, 01:12
        lubinki sztuk trzy, znów się napinacie na necie, a w realu znów będziecie
        szorować ryjami po ziemi
        • Gość: uspiony Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 02:01
          o kakim ty szorowaniu mówisz ? o tej ostatniej akcji ? faktycznie przekozacka
          była ! zaczaić sie w 150 typa na autokar z 30 piknikami ...słyszalem ze cala
          noc sie zbroiliscie sciagajac posilki z olawy ,legnicy olesnicy wolowa
          jawora ...a potem sie dziwicie ze was RTS-y mordują
    • Gość: daro Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:08
      Muminki z wioski chcą zaistnieć we Wrocławiu,widać że to prawdziwe buraki i
      naiwniaki,śmiech na sali! normalnie to kawał roku hahaha!
      • Gość: JasioJasio Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 01:15
        ... i swego dopięliśmy :)

Artykuł na głównej stronie serwisu gazeta.pl, komentarzy więcej niż pod
        artykułem o przejęciu Śląska przez miasto.
        Jak widać Was bardziej interesują nasze plakaty niż własny klub :)

Ok, jestem złośliwy, ale tak czy siak nazszym marketingowcom należy się
        skrzynka browara, miał być rozgłos i jest rozgłos. Teraz o naszych plakatach
        wiedzą już nie tylko we Wrocku.

W dodatku sami sobie zrobiliście opinię wandali i oszołomów.

Wyrazy współczucia dla rodziców, że się powtórzę.

Pozdrówka dla kibiców.
        • Gość: Kibol Głąbie ludzie którzy to zrywają nigdy nie pójdą na IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 02:45
          wasz mecz, a ci co mieli to zobaczyc czyli pikniki, już ich nie zobaczą :D
          Zresztą nawet pikniki was nie lubią i też to zrywają.
    • Gość: Olek1908 Rozumiem w pełni kbiców WKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:15
      Kiedy w Łodzi pojawiły się bilbordy Harnasia tez były niszczone,oblewane farba
      pisane w stlu "Harnaś byłeś zbójem jestes ch...m" ponieważ owy zbój miał barwy
      fidzefa na twarzy a nad nim był napis "Jeden z nas".
      My kibice ŁKS-u również traktowaliśmy to jako policzek i do dzis w Łodzi nie
      pije się Harnasia.
      W mojej dzielnicy jak kogos zobacza z Harnasiem to sie z nim policzą na swój sposób.
      • Gość: na zbity pysk dobrze robia...a tego od marketingu zwolinc...... IP: *.bredband.comhem.se 06.07.07, 01:44
        CZY REAL MADRYT PO WYGRANEJ LA LIGA...ROZWIESZAL BY PLAKATY W BARCELONIE...ALBO
        W BILBAO...? NAWET NA MAJORCE TEGO NIE ROBI...

PO CO PODGRZEWAC ATMOSFERE...

KIBICUJE POLONII WARSZAWA...I TEZ BYSMY NIE ROBILI SOBIE REKLAMY PO WSIACH
        GDZIE LEGIUNIA MA SWOICH FANÓW...NP. PRUSZKÓW, WOLOMIN, ZYRARDÓW, PIASECZNO,
        WYSZKÓW,ITP.
    • Gość: pocisk Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.chello.pl 06.07.07, 02:16
      nam nie potrzeba panie pietryszyn ludzi z lubina... my mamy swoich a to ze lubin
      nie ma kibicow to co dziwne ???
    • Gość: FAN SLASK Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: 163.244.63.* 06.07.07, 03:06
      ZRYWAC DALEJ
    • Gość: gfgf ................................. . IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 06:30
      ..............................
    • Gość: gfgf np. Kibice LEGII zrywają plakaty WISŁY Płock ... IP: *.e-wro.net.pl 06.07.07, 06:37
      To tylko przykład : - Ale co by zrobili kibice Legii , gdyby mistrzem była
      WISŁA Płock , i reklamy by się pojawiły blisko i Warszawie tego klubu. A prezes
      tego klubu by mówił że Stolica , to też ich region.
      PYTANIE brzmi - Czyżby w Lubinie brakowało kibiców i kasy na bilety ?
    • Gość: mazi Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.eranet.pl 06.07.07, 07:33
      sory ale cala polska... nie jest jedynie spiewane i to od czasu do czasu w
      Lubinie ale na prawie wszystkich stadionach w polsce wszystkich lig. z reszta
      nie tylo pilki noznej ale rozniez na koszu, wiec nie czuj sie tak bardzo
      urazony, raczej zapytaj sam siebie dlaczego kibice slaska i we wszystkich
      formach sa tak bardzo znienawidziali w Polsce??

podpowiem Ci jestescie najbardziej nie honorowa ekipa w Polsce i podwzgledem
      kibicowskim jak i sportowym.
      wiec pretensje miejcie tylko sami do siebie...
    • Gość: WROCŁAWIANIN Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.intec.pl 06.07.07, 07:55
      NO TO TRZEBA BYĆ ZAKOMPLEKSIONYM CZŁOWIEKIEM ABY ZRYWAĆ PLAKATY, ZAMIAST
      CIESZYĆ SIĘ, ŻE BĄDŹ CO BĄDŹ DRUŻYNA Z REGIONU ZDOBYŁA MISTRZOSTWO KRAJU TO
      DOPROWADZAJĄ DO JESZCZE WIĘKSZEJ AGRESJI.
      CZY KIEDYŚ BĘDZIE NORMALNIE NA STADIONACH??!!@@##
      • Gość: Zetik Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.whirlpool.com 06.07.07, 08:20
        > NO TO TRZEBA BYĆ ZAKOMPLEKSIONYM CZŁOWIEKIEM ABY ZRYWAĆ PLAKATY, ZAMIAST
        > CIESZYĆ SIĘ, ŻE BĄDŹ CO BĄDŹ DRUŻYNA Z REGIONU ZDOBYŁA MISTRZOSTWO KRAJU TO
        > DOPROWADZAJĄ DO JESZCZE WIĘKSZEJ AGRESJI.
        > CZY KIEDYŚ BĘDZIE NORMALNIE NA STADIONACH??!!@@##

Trzeba być nieświadomym lub świadomym ignorantem aby myśleć że drużyna z Lubina
        ma monopol na piłkę nożną na całym Dolnym Sląsku.
        BTW Wyłącz Caps Locka.
    • gurukhai Śmiać się ze śmierci 06.07.07, 08:00
      Wyobrźcie sobie taką sytuację że zarząd Celitcu reklamuje się na dzielnicach
      Glasgow Rangers - przecież wojna domowa murowana. A może powinniśmy iść na mecz
      i cieszyć się, że zabili naszego kibica rzucając cegłówką w samochód bo miał
      wrocławską rejestrację???.
      ..."Project ARMAGEDON - send whole lUBIN to underground"...
      • Gość: HZL Re: Śmiać się ze śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 02:37
        Jeb sie
    • Gość: kibic Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.07, 08:59
      Zapraszamy na stadion .Kolega dawno mecz oglądał.Lubin to miasto wiernych i
      kulturalnych kiboli awiem co mówię bo pamiętam mecze z lat 80 .Tu chodzi raczej
      oto co reprezętuje sobą drurzyna z Wrocławia .
      • Gość: pawian Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 06.07.07, 09:21
      • Gość: pawian Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.chello.pl 06.07.07, 09:23
        O i widze, że ci wspaniali kibice znają swoją mowę ojczystą:)Tak jesteście
        kuluralni jak ty znasz ortografię:)
      • Gość: WKS Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.whirlpool.com 06.07.07, 09:38
        Bez urazy ale całe szczeście że są tacy jak ty, którzy godnie "reprezętują"
        sympatyków "drurzyny" Zagłębia.
    • Gość: Scyzoor Napinacie to sie Wy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.07, 09:16
      Ja tam pomimo tego ze kibicuje Śląskowi, to do Zagłebia- jako drużyny nie mam
      nic. Życze im jak najlepiej i nie miałbym nic przeciwko temu, żeby awansowali
      do LM, czy pograli dobrze w UEFA.

Kibole kibolami, a na arenie krajowej- mam nadzieje, ze zamkniemy im geby, za
      rok w I lidze, na ich stadionie, jakims ładnym wynikiem 3-0 :)

Bilboardy niech se wiszą- przez wrocławskich napinaczy nie miałem nawet okazji
      ich zobaczyć, szkoda, zazdrośc boli- posłychajcie co sie u Nas krzyczy!

Troche rezerwy i cierpliwości!
      • Gość: Wrocławianin haha przeciez od razu widac zes z lubina IP: *.lanet.net.pl 06.07.07, 12:13
        popapraniec
        • Gość: Wks pany Re: haha przeciez od razu widac zes z lubina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:03
          Stawialem na Belchatow na koniec mimo wszystko bo nie bylo wyboru a tu takie
          wsiarze maja lidera kupili mecz z Legia i zadowoleni.Co za nygusy.Wroclaw
          awansuje teraz i zobaczymy kto bedzie palakal ze jest wysoko bo sie zaglebie
          zaglebi w 3lidze za korupcje.Bede pykac z Gawinkiem ktory ich bedize jezdzil po
          5:0.Bo wielkie niby gwaizdeczki po uciekaja!Gdize macie Murdze co robil
          przekrety!!!
    • Gość: gazel Re: Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłęb IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.07, 09:18
      WKS kultowa druzyna, dobre sobie! buhahaha
    • Gość: piłka Kibice Śląska Wrocław zrywają bilbordy Zagłębia.. IP: *.am.gdynia.pl 06.07.07, 09:34
      a gdzie kara za korupcję, styd, co to za mistrz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka