Gość: janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:05 Czy koniecznie trzeba kupić na prawo konstytucyjne cegłe za 180 zł.- Konstytucja w orzecznictwie czy jakos tak, czy z tego rzeczywiscie sie korzysta, moze ksero?Kupowaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laik Re: Pytanie do studentów I-go roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 22:53 Gość portalu: janka napisał(a): > Czy koniecznie trzeba kupić na prawo konstytucyjne cegłe za 180 zł.- > Konstytucja w orzecznictwie czy jakos tak, czy z tego rzeczywiscie sie > korzysta, moze ksero?Kupowaliście? Ja kupiłem.Pamiętaj,że KOPIOWANIE ZABIJA KSIĄŻKĘ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Pytanie do studentów I-go roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 08:35 Gość portalu: Laik napisał(a): > Gość portalu: janka napisał(a): > > > Czy koniecznie trzeba kupić na prawo konstytucyjne cegłe za 180 zł.- > > Konstytucja w orzecznictwie czy jakos tak, czy z tego rzeczywiscie sie > > korzysta, moze ksero?Kupowaliście? > > Ja kupiłem.Pamiętaj,że KOPIOWANIE ZABIJA KSIĄŻKĘ;-))) Jasne, a ceny zabijaja moja kieszen. Banaszak 110, orzecznictwo 180- moze ciebie stac Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Chodzi ci o Banaszaka? 27.06.03, 23:01 Ja studiuję administrację, ale konstytucyjne też miałem. Kupiłem sobie Garlickiego (około 50 zł) i dałem radę bez problemu. Ponadto na uczelni jest cała masa skryptów i używanych książek. Banaszak jest dobry, ale drogi. Twój wybór. Ja się uczyłem z Garlickiego. Ponadto na studiach podają ci kilka podręczników i możesz wybrać ten, który ci odpowiada najbardziej - we wszystkich są odpowiednie informacje potrzebne do zdania egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chenjera_imbwa Re: Chodzi ci o Banaszaka? 27.06.03, 23:27 Ja tylko podpowiem, że u niektórych egzaminatorów prawo konstytucyjne można zdać bez czytania książki a jedynie bazując na tekście Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Np. u dr. Masternak-Kubiak 27.06.03, 23:28 Bo u prof. Complaka to nie wiadomo z czego się uczyć. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Chodzi ci o Banaszaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 08:33 wielki_czarownik napisał: > Ja studiuję administrację, ale konstytucyjne też miałem. Kupiłem sobie > Garlickiego (około 50 zł) i dałem radę bez problemu. Ponadto na uczelni jest > cała masa skryptów i używanych książek. Banaszak jest dobry, ale drogi. Twój > wybór. Ja się uczyłem z Garlickiego. Ponadto na studiach podają ci kilka > podręczników i możesz wybrać ten, który ci odpowiada najbardziej - we > wszystkich są odpowiednie informacje potrzebne do zdania egzaminu. Ta pozycja uzupełnia podrecznik Banaszaka, chodzi o orzecznictwo, wydaje mi sie ze wystarczy sam podrecznik i tak juz drogi, czy egzaminatorzy wymagają koniecznie tych 2 pozycji? Bo czasem sie zdarza ze z zakupionej pozycji sie nie korzysta, a to jednak prawie 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A u kogo zdajesz? 28.06.03, 09:38 Szczerze mówiąc nie znam nikogo, kto używałby tego drugiego podręcznika. Ja się uczyłem tylko z Garlickiego i poszło wyśmienicie. Więc odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: Pytanie do studentów I-go roku IP: *.swic.dialup.inetia.pl 28.06.03, 19:18 przeciez to tylko konstytucyjne... co ty zrobisz jak bedziesz mial(a) za kilka semestrow proces karny albo czywilny... eehheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Pytanie do studentów I-go roku IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.06.03, 19:27 Nie usłyszałem, powtórz pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Pytanie do studentów I-go roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 21:58 Gość portalu: settembrini napisał(a): > przeciez to tylko konstytucyjne... co ty zrobisz jak bedziesz mial(a) za kilka > semestrow proces karny albo czywilny... > eehheh Nie chodzi o mnie , tylko pewna panna próbuje mi wmówić ze ponosi strasznie wysokie koszty nauki bo MUSI kupowac takie drogie podreczniki...Według mnie kłamie a wy tylko utwierdziliscie mnie w tym przekonaniu. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś