Dodaj do ulubionych

Kocham Wroclaw

IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 23:24
Kocham Wroclaw bo kocham moja zone,a ona jest Wroclawianka.Od czasu kiedy
zaciagneli mnie do armi,a bylo to w 1978 jestesmy razem i najwiekszym
problemem ktory mamy to komu kibicowac ATLASOWI czy APATOROWI(jestem
torunczykiem).Ichociaz od kilkunastu lat mieszkamy za granica to pozostal nam
sentyment do tych miast.APATOR MISTRZEM?
Obserwuj wątek
    • Gość: WT Re: Kocham Wroclaw IP: *.e / 10.22.15.* 27.06.03, 23:28
      Ja też kocham Wrocław! Również parę lat temu zakochałem się we Wrocławiance i w
      te strony mnie przywiało, a dziś uważam, że to jedno z NAJŁADNIEJSZYCH miast w
      Polsce! A tu dziewczyny są najładniejsze!
      • Gość: Trojan1 Re: Kocham Wroclaw IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 23:34
        Tez mam takie zdanie.Wroclawianki sa najladniejsze!!!
        • diabelek2 Re: Kocham Wroclaw 27.06.03, 23:49
          Gość portalu: Trojan1 napisał(a):

> Tez mam takie zdanie.Wroclawianki sa najladniejsze!!!

ja też kocham wrocław, bo to moje miasto:)
          a co do urody wrocławianek, to macie Panowie 100 % racji
          pozdrawiam
          diabełek wrocławski
          • Gość: Rafis Re: Kocham Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 23:52
            diabelek2 napisała:

> ja też kocham wrocław, bo to moje miasto:)

To zupełnie na odwrót niz ja :)
          • wielki_czarownik A ja znów się pytam 27.06.03, 23:53
            Gdzie te ładne wrocławianki???
            • diabelek2 Re: A ja znów się pytam 28.06.03, 01:16
              wielki_czarownik napisał:

> Gdzie te ładne wrocławianki???

oj wielki,wielki, Ty chyba z domu nie wychodzisz...
              obejrzyj się , same ładne kobiety naokoło Ciebie,
              a może Ty z zamkniętym oczami chodzisz>??
              ciepło pozdrawiam
              aga
              • Gość: Krisqu071 Re: A ja znów się pytam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 13:22
                A ja kocham to miasto za piekny Rynek i najblizsze okolice i za syf poza
                centrum!Atmosfera tu niebanalna a chlone ja juz od ponad 22 lat.A kobiety -
                meczy monotonia!!!;)
                • Gość: Trojan1 Re: A ja znów się pytam IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 18:22
                  Gość portalu: Krisqu071 napisał(a):

> A ja kocham to miasto za piekny Rynek i najblizsze okolice i za syf poza
                  > centrum!Atmosfera tu niebanalna a chlone ja juz od ponad 22 lat.A kobiety -
                  > meczy monotonia!!!;)
                  Kobiety trzeba pielegnowac jak kwiaty,wtedy nie bedzie dla ciebie monotonia
                  widok co dnia to piekniejszy.Uwierz mi wiem to z doswiadczenia!
                  • Gość: hrabiaa Re: A ja znów się pytam IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.06.03, 18:25
                    Kocham Wrocław ? A za cóż to ? Brud, smród i ubóstwo jego mieszkańców. Centrum
                    zostało stworzone za nasze, by Ci którzy o tym decydowali, dzisiaj pili
                    Szampanskoje.
                    • sledzik4 Re: A ja znów się pytam 28.06.03, 20:50
                      Też kocham Wrocław - zawsze marzyłem o tym by tu mieszkać. Jako dziecko "władzy
                      przedszkolnej" przyjeżdżałem tu co roku wraz z innymi dziećmi do ZOO. Już wtedy
                      Go pokochałem. Tu poznałem swoją ukochaną Żonę, która urodziła nam ukochaną
                      wrocławiankę. I jak tu nie kochać Wrocławia?
                  • Gość: Krisqu071 Re: A ja znów się pytam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 23:30
                    Gość portalu: Trojan1 napisał(a):

> Gość portalu: Krisqu071 napisał(a):
                    >
                    > > A ja kocham to miasto za piekny Rynek i najblizsze okolice i za syf poza
                    > > centrum!Atmosfera tu niebanalna a chlone ja juz od ponad 22 lat.A kobiety
                    > -
                    > > meczy monotonia!!!;)
                    > Kobiety trzeba pielegnowac jak kwiaty,wtedy nie bedzie dla ciebie monotonia
                    > widok co dnia to piekniejszy.Uwierz mi wiem to z doswiadczenia!
                    A ja sie mam wlasnie w kogo wpatrywac - reszta mnie nie interesuje - ale to ze
                    90%kobiet wyglada,ubiera sie podobnie to juz nie moja wina(ofkorz odnosi sie to
                    takze do facetuff)
    • Gość: Tomas E. Wislocki Kocham Wroclaw IP: *.ullensaker.kommune.no 29.06.03, 07:44
      Nie ma miasta co zastapi Wroclawia w moim sercu... W tym miescie sie urodzil
      moj ojciec Jan Franciszek (+jego rodzenstwo), moja siostra Kasia i moja
      coreczka Julia Anna. Chocze mieszkam poza krajem, zawsze lubie odwiedzac to
      ukochane miasto. Tez prubuje odwiedzac moja rodzine jak tu jestem.

Pozdrawiam i zycze dalszego powodzeniaw odbudowie naszego pieknego miasta.

Tomek
      PS. Pozdrowienia dla Ani, Kajtka i Mikolaja. (Moi najblizsi we Wroclawiu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka