Gość: lena36 IP: *.gn.ae.wroc.pl 09.08.07, 08:18 Czy ktoś może wie gdzie we Wrocławiu można się udac na terapię małżeńską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:31 podbijam post, też poszukuję dobrej terapii małżeńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjg Re: Terapia małżeńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 01:24 www.alinda.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SprytnaAK Re: Terapia małżeńska IP: 87.105.164.* 23.06.08, 14:59 Ja tez jestem ciekawa gdzie można się wybrać na terapię małżeńską we Wrocławiu! Pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamate1 Re: Terapia małżeńska 01.08.08, 19:08 I nikt więcej.Nikt nie zna profesjonalnego terapeuty od terapii małżeńskiej we Wrocławiu przecież to duże miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscportalu Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:11 Pani Halina Kinach, psycholog kliniczny, tel. 0713434472, pomiędzy 11:00 a 20:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:21 Polecam książkę "Kobiety są z wenus, mężczyźni z marsa" zyczę owocnej pracy z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: Terapia małżeńska 02.08.08, 20:10 Przy niektórych parafiach sa poradnie małzeńskie.Pod czwórka na pl.Katedralnym też ale są wakcje i podejrzewam,ze maja przerwy. Choć ja się osobiście "przewiozłam " na dominikaninie o.Tomaszu Francu , do którego zwróciłam sie o pomoc i medjacje.Pomógł...ale rozstać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Terapia małżeńska IP: *.wroclaw.mm.pl 28.08.08, 11:52 Pani Magdalena Maciąg i Piotr Sieniawski - uratowali mi małżeństwo - ich strona: www.psychoterapia.wro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gospelxy Re: Terapia małżeńska 03.09.08, 21:29 Polecam: www.plus.wroc.pl - do Jerzego Wójtowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: Terapia małżeńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 21:37 Ktoś jeszcze zna,kogoś dobrego,jestem na skraju zalamania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Terapia małżeńska IP: *.gprs.plus.pl 11.11.08, 01:15 konfort dialogu Manuela Jonarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.15, 17:41 Nie polecam tego Pana- wypowiada się na temat członków rodziny pacjenta i wydaje o nich opinię na podstawie wyłącznie relacji pacjenta, nie widząc ich nigdy na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kommonto Re: Terapia małżeńska 22.03.16, 10:03 Również nie polecam. Ocenia i ironizuje. Bardzo czuły na własnym punkcie. Nieprofesjonalnie obraża się na pacjenta (!). Zamiast łagodzić konflikty, roznieca je (co ciekawe, nie między partnerami, a między pacjentem i sobą). Ustawia się w pozycji nielubiącego dyskusji i wszechwiedzącego mentora, dając odczuć pacjentowi, że jest do niczego. A przecież powinien jako profesjonalista dać mu do ręki narzędzie do naprawy sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
beeret Re: Terapia małżeńska 12.11.08, 12:32 Natknąłam się kiedyś w internecie na stronę i-lekarz, gdzie po zarejestrowaniu się można umówić się na konsultację lekarską i to na dodatek przez internet. Skorzystałem z tej usługi, chociaż początkowo nie wierzyłem że mi to coś pomoże. Chyba sam nie poszedłbym do takiego lekarza, trochę się wstydziłem. Może dlatego zdecydowałem się na ten krok, ale nie żałuję, poniewaz gdyby nie to to nie wiedziałbym ze istnieje taka możliwość. Lekarz zaproponował mi rozwiązanie, którego nigdy nie brałem pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sela Re: Terapia małżeńska IP: *.chello.pl 12.11.08, 21:21 proponuje troche dalej, ale na pewno sie nie zawiedziecie: Renata Werner, namiary znajdziecie na swanna.pl ( prosze nie sugerowac sie, ze to strona poswiecona tematyce rel., oni udostepniaja miejsce do pracy, a kobieta jest profesjonalistka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: Terapia małżeńska IP: *.ip.netia.com.pl 18.11.08, 20:30 Ja korzystałam z mężem z pomocy u p.Basi Burduk na ul.Wandy 4/3.Pomogła nam zobaczyć wiele spraw inaczej.jesteśmy razem i uczymy się siebie od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo72 Re: Terapia małżeńska IP: 213.199.197.* 15.01.09, 00:36 bylem sam -bo zona juz ze mna pojsc nie chciala na wizyte-u psycholog anny syposz-wyrwalo mnie to z letargu i chodzilem w konsekwencji jeszcze pol roku-nie mowie ze nie boli juz ale jest lepiej-zna sie babka na rozwodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Terapia małżeńska IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 20:33 Polecam gabinet na Wiosennej www.psychologia-kontakt.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 18:30 A ja polecam Agnieszkę Juszczyk z Dolnośląskiego Centrum Psychoterapii. www.dcp.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: Terapia małżeńska IP: *.users.zlotniki.pl 22.05.09, 13:42 pani Małgosia, wszystko tutaj: www.it-self.pl myślałem że będę sie czul jak idiota, ale nigdy od nikogo nie dostałem tyle szacunku, było warto polecam, jesteśmy z żoną na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
basiap31 Re: Terapia małżeńska 21.06.13, 14:08 Polecam p. Barbarę Burduk - specjalistę terapii uzależnień i systemowej terapii rodzin. prowadzi terapię z małżeństwami i w tym co robi jest naprawdę dobra. Więcej informacji na: www.psychoterapia24.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Odradzam Barbary Burduk i Haliny Hinach IP: 78.10.82.* 22.06.13, 11:43 Odradzam Barbary Burduk i Haliny Hinach-to zakłamane i bezwzględne oszustki które uzależniają pacjentów od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ige Re: Terapia małżeńska IP: 93.154.133.* 22.06.13, 12:23 ja chodziłam do poradni Alter Ego, przy wspólnym wysiłku i terapii udało nam się posklejać małżeństwo, mam nadzieję, że więcej nie będziemy mieli już kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Terapia małżeńska IP: *.man.tk-internet.pl 15.09.13, 22:14 A możesz polecić konkretnego terapeutę z Alter Ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgfhgf76764 Re: Terapia małżeńska IP: 78.10.89.* 28.01.14, 12:02 Poczytaj trochę o psychoterapii dla par na stronie tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Odradzam Agate Pawlicka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.14, 22:07 Odradzam Agate Pawlicka szkoda czasu i pieniedzy i nerwow tak jak kazdy kiepski lekarz - bardziej zaszkodzi niz pomoze szkoda ze dopiero po ktorejs wizycie sie przyznala ze rozpada sie 75% malzenstw ktore do niej przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Odradzam Agate Pawlicka - dokladnie IP: *.smtsoftware.com 13.06.14, 12:28 dokladnie zyje we wlasnym swiecie szablonow - jak fakty nie pasuje do szablonu to tym gorzej dla faktow nie pomaga przeanalizowac przyczyn problemow w malzenstwie uwypukla tylko ze najwazniejsze jest ja ja ja i do swojego trzeba dazyc na noze - dobre moze dla kogos niesmialego, kto nie potrafi zawalczyc o swoje natomiast bardzo zgubne dla kogos kto juz ma tendencje zeby za ostro isc na noze podejscie babki moze ma sens dla ludzi bez dzieci (wtedy mozna isc na noze - najwyzej sie para rozpadnie) ew. jak ktos ma jedynaka; jak ktos ma wiecej dzieci - babka tylko zaszkodzi (zyje w troche innym swiecie i nie zrozumie tematu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazi Re: Odradzam Agate Pawlicka - dokladnie IP: 78.10.82.* 26.10.14, 23:25 chyba nie jest to główna dziedzina tej Pani Mi się zapaliła żarówka ostrzegawcza jak powiedziała mi, że od złożenia pozwu przez jedną stronę do reakcji jest z reguły kilka miesięcy. Klika miesięcy to może być co najwyżej do rozprawy. Sąd wyznacza 2 tygodniowy termin na odpowiedź ? i w tej odpowiedzi decyduje się najwięcej, więc bardzo łatwo o celowe zaskoczenie. Rozumiem, że różnie można postrzegać rzeczywistość i że pani Agata może się widzieć ?swoją? (niekoniecznie słuszną). Natomiast od rzekomego profesjonalisty zdecydowanie należy wymagać znajomości podstawowych procedur Odpowiedz Link Zgłoś
sasajna Re: Terapia małżeńska 29.10.14, 11:57 polecam poradnię alter ego przy legnickiej 55. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Terapia małżeńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.16, 17:58 my kiedyś zaglądaliśmy na psychoterapię małżeńską do Charakterowni przy ul. Przestrzennej. bardzo dobrze wspominamy wizyty, głównie dlatego że przyniosły zamierzony skutek i udało się uratować nasze małżeństwo. widac, ze są to osoby z dobrym wykształceniem i sporymi kompetencjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agathon Re: Terapia małżeńska IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.17, 13:27 Ośrodek Psychoterapii Przystań - www.osrodekprzystan.com Odpowiedz Link Zgłoś