emikaa 14.08.07, 11:13 Chce zrobic sobie baleyage pierwszy raz i obciac dosc znacznie wlosy, poleccie jakiegos dobrego fryzjera, ktory nie wezmie za to zbyt duzo... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: ______Baleyage_____gdzie robicie we Wroclawiu 14.08.07, 12:13 Mogę polecić Ci swoją fryzjerkę/stylistkę. Pracowała do niedawna w Laurencie, teraz u Michała Chabzdy. Ścięcie i balayage ok. 170zł. Chodzę do niej już ok. 6 lat i zawsze jestem bardzo zadowolona ze ścięcia i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczorek Re: ______Baleyage_____gdzie robicie we Wroclawiu IP: 212.185.43.* 14.08.07, 15:34 Artur z salonu Carlo Biani na Biskupiej ... cena podobna... robi bardzo fajnie włoski , zwłaszcza blondy .Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Upewnij sie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.08.07, 17:31 Upewnij sie, ze fryzjerka rozumie slowo balejaz. Mnie zwalaja z nog kolezanki ktore mowia ze zrobily sobie balejaz, a na glowie maja zwykle pasemka. Balejaz a pasemka to dwie odlegle sprawy. Szkoda ze w salonach nie ma zdjec zwyklych klientek przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Upewnij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 21:01 a co to jest jedno i drugie. Jaka jest różnica? Odpowiedz Link Zgłoś