sintra88 18.08.07, 14:40 Jaki to lekarz - dobry specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacjent Re: Prof. Kołtowski - ul. Jaracza-ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 13:02 Przecież to nie żaden profesor, lekarz, pracuje w Trzebnicy, chyba zajmuje sie skoliozami kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadobo Re: Prof. Kołtowski - ul. Jaracza-ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 20:12 Ale lekarzem jest dobrym, mimo braku tytułu profesorskiego. Nie zajmuje się skoliozami /to, że przed laty operował dzieci z całej Polski, nie świadczy, że zna się tylko na skoliozach/, pracuje w Trzebnicy, współtworząc zespół ortopedów naprawdę dobrych w swoim fachu. Wiem, bo od lat jezdzę na rehabilitację w Trzebnicy i popatrzyłam sobie nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: Prof. Kołtowski - ul. Jaracza-ortopeda IP: *.umwd.pl 21.08.07, 09:53 Krzysztof Kołtowski jest ordynatorem oddzialu Chirurgii urazowo- ortopedycznej w Szpitalu w Trzebnicy. Świetny fachowiec i przesympatyczny człowiek (co ma niebagatelne znaczenie jeśli pacjentem jest dziecko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Prof. Kołtowski - ul. Jaracza-ortopeda IP: *.as.kn.pl 03.09.07, 21:25 Ja akurat mam jak najgorsze zdanie o dr K. Kołtowskim. Byłem u niego parę lat temu z dwójką małych dzieci z podejrzeniem płaskostopia. Kazał się im po kolei przejść, stwierdził że to się "wyrówna" i zainkasował po 50 zł, czyli razem stówę. Już po kilku miesiącach okazało się, że nic się nie wyrównuje i inny ortopeda zlecił konkretną gimnastykę, krytykując mnie za zbyt póżną wizytę. Od tego czasu omijam szerokim łukiem gabinet familii Kołtowskich, szczególnie, że jest to chyba jedno z nielicznych miejsc w polskim lecznictwie, w którym na okrągło pali się papierochy nie przejmując się p[acjentami wchodzącymi do poczekalni Odpowiedz Link Zgłoś