Dodaj do ulubionych

prezent!co kupić facetowi który ma wszystko????

10.09.07, 11:42
spotykam się od kilku tygodni z pewnym fajnym mężczyzna, niedługo ma on
urodziny. Nie mam pojęcia co mu dać, bo jego stać na wszystko więc nie ma
sensu wykosztowywać się na jakiś banał w stylu perfumy i te pe. Moze ktoś ma
jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.as.kn.pl 10.09.07, 11:58
      zawsze można przewrotnie - w prezencie ode mnie dla ciebie możesz mnie zaprosić
      na kawkę albo lampeczkę wina :-)
      • pracowniczy1 Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? 10.09.07, 12:10
        :) no nie, na to juz za "daleko" w naszym spotykaniu się :) to musi być coś
        specjalnego, to wyjątkowo niebanalny facet :)
        • Gość: iggorr Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.07, 12:16
          wyszydełkuj mu skarpetki albo krawat... ;-)
    • membrum_virile Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? 10.09.07, 13:14
      A serce nie podpowiada ci, co twój ukochany otrzymać chciałby?
      Mógłbyś przedstawić go swoim rodzicom, dla przykładu, jeśli nie są
      zanadto konserwatywni.
    • Gość: xxxx Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.as.kn.pl 10.09.07, 13:39
      Hmm, najczęściej dla ludzi których stać na wszystko wartość ma tylko
      to, za co nie da się zapłacić gotówką. Rusz głową i pomyśl co
      takiego mogłabyś mu zaoferować.
      • Gość: betka Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:22
        a moze jakis niebanalny tort ( np w kształcie auta,samolotu czy
        czegos co lubi facet) upiecz lub w oststecznosci zamów w cukierni
        • Gość: Machoman Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.e-wro.net.pl 10.09.07, 14:30
          eee tam tort.
          Lepszy będzie lodzik.
          Też słodkie, a jako facet powiem ci , że bardzo lubie dostawać od
          kobiety lodzika.
          • Gość: pracowniczy1 Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.07, 15:12
            tak, to musi być cos czego nie mozna kupić , a lodzik to nie żadne świeto tylko
            normalka, więc współczuje tym, którzy dostają takie "prezenty" raz w roku. PS.
            jestem dziewczyną, więc co do tego przedstawiania rodzicom... :)
            • Gość: tumtum Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.07, 15:28
              a co ty taka madra jesteś, a spróbuj zrobic tego lodzika przed
              rodzicami
    • klawikordxx Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? 10.09.07, 15:30
      jest cos czego facet nigdy nie odmówi i otrzymując to bedzie
      szcześliwy, zrób mu laske ;)
      • Gość: kaszalot Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:11
        pewnie ! zrób mu laskę ! to dla faceta jest romantyczne ! dla ciebie
        kwiatki a dlaniego laseczka, najlepiej rano i wieczorem !
        • alewanowicz Doskonały preznet... 11.09.07, 14:57
          Doskonałym prezentem dla faceta i doskonałą zabawą dla ciebie będzie sesja
          fotograficzna... Piękne duże powiększenie... Polecam... moja żona uwielbia robić
          mi takie prezenty :)
          a kto ma ci zrobić zdjęcia? profesjonaliści...
          www.fotograf24.pl
    • Gość: Max.Break Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: 156.17.111.* 11.09.07, 09:09
      Może tu coś znajdziesz ;-) :
      www.toys4boys.pl/
      • Gość: Kalia Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.07, 10:21
        Ludzie, poważnie się pytam! :D
    • bart_eservice Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? 11.09.07, 11:57
      może po prostu daj mu siebie... tylko nie zapomnij o kokardce;)
      • Gość: K Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.07, 13:01
        to już było :) bez okazji :)
    • Gość: KKW Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.am.wroc.pl 11.09.07, 14:14
      A może jest wstydliwy? Jeżeli tak, to kup mu gumowa lale, którą sam
      wstydzi się kupić mimo posiadanego majątku :)
      • Gość: rebisz Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.07, 15:26
        a może dmuchana owcę z dziurką, może się wstydzi i lubi troszkę
        inaczej ? są takie owce w beathe ushe na krupniczej, w dwóch
        kolorach biała i czarna - jezeli w dodatku lubi murzynki
    • Gość: ona wizyta u masażysty IP: *.nat.tvk.wroc.pl 11.09.07, 16:33
      Skoro facet "ma wszystko" i jest do tego mężczyzną "ekskluzywnym" polecam zafundowanie jemu i sobie masażu w jakimś dobrym salonie spa. Potem rozluźnieni u ciebie/u niego w mieszkaniu otwórzcie butelkę szampana/wina, zamówcie jedzenie z dobrej knajpy, włączcie jakiś dobry film na dvd i zaręczam - nie trzeba niczego więcej.

A jak nie, to weekendowy wypad np. w góry (130 km i jesteś w Sudetach). Podaruj mu chwilę spokoju i radości.
      • Gość: kalia Re: wizyta u masażysty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.07, 08:46
        Dzięki. o takie podpowiedzi mi chodzi, a nie o owce z dziurką.
    • Gość: zenon Re: prezent!co kupić facetowi który ma wszystko?? IP: *.kogeneracja.com.pl 11.09.07, 20:44
      A czy ten tfój facet ma NIC? jeśli nie ma kup mu NIC i wtedy nic
      nie zapłacisz a on dostanie NIC
    • gosia.mama.wojtusia fotograf 21.11.07, 17:56
      polecam siebie
      www.gosiastepien.blogspot.com
      tutaj jest też odnośnik do mojej galerii na flirck
      jakbyś byla zainteresowana to skontaktuj się ze mną telefonicznie
      • marcin_z_faja Re: fotograf 22.12.13, 13:37
        a ja polecam JAcka KAweckiego fotografa ślubnego z Wrocławia, który to pięknie uwiecznił nasz dzień. Polecam przede wszystkim za piekne zdjęcia oczywiście, ale równiez za elastyczność jakiej niestety wielu "profesjonalistom" brakuje. Na szczęście dzieki takiemu jednemu "malo elastycznemu";) trafilismy na Pana Jacka.
        Panie JAcku - raz jeszczee dzięki i zgodnie z obietnicą polecamy następnym:)
      • franek Re: fotograf 22.12.13, 14:59
        Gorąca mamuśka poleca siebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka